Προς το περιεχόμενο

Aliexpress

ronatev

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρηκα μια προσφορα στο σαιτ του τιτλου για ενα pc και η τιμη του ειναι υπερβολικα καλη και αναρωτιεμαι αν ξερετε κατι για αυτο.εχετε παρει κατι;μπορω να το εμπιστευτω;εχει byers protection αλλα δεν εχει να πληρωσεις μεσω paypal κατι π επισης μ φαινεται περιεργο για μεγαλο σαιτ...soooo γνωμες;επισης δεν ξερω αν το ανεβασα στο σωστο μερος.

Δημοσ.

Ανηκει στο ομιλο Alibaba o οποιος ειναι ο μεγαλυτερος στην Κινα, προσφατα μπηκε και στο χρηματιστηριο…..

http://www.bbc.co.uk/news/business-29216405

Alibaba would have a market value of up to $168bn based on the new price range, making it larger than Amazon.

Κοινως ειναι μεγαλυτερο απο το Amazon…...

Εχω παρει αρκετα πραγματακια απο κει χωρις κανενα προβλημα.

Δημοσ.

συνηθως στο aliexpress δεν εχει πληρωμη με paypal, φιλος κανει συνεχεια αγορες απο εκει και δεν εχει θεμα, εγω προσωπικα δε θα αγοραζα κατι χωρις paypal οταν το προιον ειναι μεγαλης αξιας, επισης ολοι οι πωλητες αφηνουν σιγα σιγα το ebay και πανε σε αυτο λογο φορολογιας - συνδρομη στο ebay

Δημοσ.

Βρηκα μια προσφορα στο σαιτ του τιτλου για ενα pc και η τιμη του ειναι υπερβολικα καλη και αναρωτιεμαι αν ξερετε κατι για αυτο.εχετε παρει κατι;μπορω να το εμπιστευτω;εχει byers protection αλλα δεν εχει να πληρωσεις μεσω paypal κατι π επισης μ φαινεται περιεργο για μεγαλο σαιτ...soooo γνωμες;επισης δεν ξερω αν το ανεβασα στο σωστο μερος.

Δεν ειναι καταστημα

Ειναι κατι σαν το EBAY. Εχει πολλους πωλητές.

Δειξε μας το λινκ να σου πουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Ανηκει στο ομιλο Alibaba o οποιος ειναι ο μεγαλυτερος στην Κινα, προσφατα μπηκε και στο χρηματιστηριο…..

http://www.bbc.co.uk/news/business-29216405

Alibaba would have a market value of up to $168bn based on the new price range, making it larger than Amazon.

Κοινως ειναι μεγαλυτερο απο το Amazon…...

Εχω παρει αρκετα πραγματακια απο κει χωρις κανενα προβλημα.

Καλα αυτο δεν λεει κατι ως προς την αξιοπιστια του πωλητη που βρισκεται στο Aliexpress. Μπορει να ειναι ενας απατεωνας οπως μπορει να βρεθει και στο ebay.

Δημοσ.

1) Πωλητής μη αξιόπιστος,

2) 580$ σε μεγάλο, βαρύ πακέτο απο κίνα , τελωνείο καραμπινάτο,

3) Πες το ένα και το 2 είναι ιδανικά, κα ιερθει με το καλό, αν χαλάσει τι θα κάνεις ? Δεν ειναι κινητό να το στείλεις πισω...  

Δημοσ.

χωρις feedback απο 97% και πανω το κανεις με δικια σου ευθυνη..Το aliexpress καλο ειναι και εχει μεγαλυτερη ποικιλια σε κινεζικα απο το ebay,απλα δεν ειναι ebay που παιρνεις τα λεφτα σου πισω πιο γρηγορα

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά έχω καταργήσει σχεδόν το ebay και όντας silver member στο aliexpress σου το συστήνω ανεπιφύλακτα αρκεί να:

1. έχει καλό και πρόσφατο feedback ο πωλητής (το feedback το κοιτάμε και σε σχέση με τον όγκο παραγγελιών, δηλαδή πωλητής με 50000 αξιολογήσεις στο 96% είναι καλύτερος από άλλον με 98% αλλά μόλις 500 αξιολογήσεις).

2. έχει καλό feedback το συγκεκριμένο προϊόν - γιατί το 99% των πωλητών κάνει dropshipping και δεν μπορεί πραγματικά να ξέρει την ποιότητα για κάθε κομάτι που στέλνει... βέβαια αν είναι καλός ο πωλητής θα σε καλύψει σε τυχόν πρόβλημα αλλά την ταλαιπωρία δεν θα τη γλυτώσεις. Αν ένα προϊόν έχει 0 παραγγελίες ψάξε αλλού ή πάρε το ρίσκο μόνο αν ο πωλητής είναι καλός.

3. έχεις διαβάσει καλά την περιγραφή για να μην έχεις εκπλήξεις (το aliexpress κρατάει capture της περιγραφής την στιγμή της παραγγελίας) και καταλαβαίνεις οτι οι πωλητές έχουν δικαίωμα να σου στείλουν κάτι μέχρι και σε 60 μέρες αν διαλέξεις china post.

Όπως βλέπεις οι κανόνες είναι οι ίδιοι που ισχύουν και για το ebay μόνο που στο aliexpress έχεις προστασία 60 ημερών (δεν δίνει τα λεφτά στον πωλητή αν δεν δώσεις εσύ το ΟΚ) και, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση, με πάνω από 100 παραγγελίες τα τελευταία 2 χρόνια, έχω καλυφθεί σε κάθε περίπτωση προβλήματος που είχα, ενώ έχουν υπάρξει και 2-3 περιπτώσεις που πήρα full refund παρόλο που παρέλαβα κανονικά το προϊόν! Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως πέσει το επίπεδο των πωλητών τώρα που έγινε της μόδας και πιό γνωστό, ήδη έχουν εμφανιστεί αλεξιπτωτιστές που παλιότερα δεν έβρισκες τόσο εύκολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...