ideal09 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σε ολους. Οπως καταλαβαινετε απ το τιτλο δινω πανελληνιες φετος ομως εχω καποιες αμφιβολιες.Μεχρι στιγμης δεν εχω ζοριστει αρκετα και νιωθω οτι κατι κανω λαθος.Ειμαι τεχνολογικη κατευθυνση και μαθημα γενικης θα δωσω μαθηματικα και οι προτιμησεις μου για σχολες ειναι οι εξης .1.Ηλεκτρολογων μηχανικων,2.πληροφορικη.3.τοπογραφια(θεσσαλονικη παντα).Σε ολα τα μαθηματα βεβαια ειμαι καλος και σε μερικες περιπτωσεις κανω και παραπανω δουλεια ,κυριως φυσικη που μου αρεσει πολυ οπως και ο προγραμματισμος.Παρ ολα αυτα ειμαι αρκετα ανετος και δεν ξερω αν ειμαι σε καλο δρομο.Οσοι εχουν εμπειρια απο τριτη λυκειου θα ηθελα να μου πουν το τροπο που δουλευαν για να ξερω τι μου γινεται.
Gigamestin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σε ολους. Οπως καταλαβαινετε απ το τιτλο δινω πανελληνιες φετος ομως εχω καποιες αμφιβολιες.Μεχρι στιγμης δεν εχω ζοριστει αρκετα και νιωθω οτι κατι κανω λαθος.Ειμαι τεχνολογικη κατευθυνση και μαθημα γενικης θα δωσω μαθηματικα και οι προτιμησεις μου για σχολες ειναι οι εξης .1.Ηλεκτρολογων μηχανικων,2.πληροφορικη.3.τοπογραφια(θεσσαλονικη παντα).Σε ολα τα μαθηματα βεβαια ειμαι καλος και σε μερικες περιπτωσεις κανω και παραπανω δουλεια ,κυριως φυσικη που μου αρεσει πολυ οπως και ο προγραμματισμος.Παρ ολα αυτα ειμαι αρκετα ανετος και δεν ξερω αν ειμαι σε καλο δρομο.Οσοι εχουν εμπειρια απο τριτη λυκειου θα ηθελα να μου πουν το τροπο που δουλευαν για να ξερω τι μου γινεται. αν δεν αισθανεσαι ικανοποιημενος τοτε αυξησε τις ωρες και εντατικοποιησε την προσπαθεια σου.το καλυτερο που εχεις να κανεις για να δεις αν εχει αποδοση το διαβασμα σου ειναι να λυνεις τεστακια και εκει θα δεις αν εισαι οκ.
Gtr34 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Προσπαθησε να λυνεις τις αποριες σου την στιγμη που δημιουργουνται, μην τα αφησεις για το τελος γιατι καποιες θα τις ξεχασεις η θα μαζευτουν πολλες και θα αγχωθεις. Καθημερινο διαβασμα των μαθηματων της επομενης μερας. Οσες περισσοτερες φορες διαβαζεις την υλη τοσο περισσοτερο την κατανοεις και την θυμασαι. Παρατηρεις σε ποιο μαθημα δυσκολευεσαι, ωστε με περισσοτερη εξασκηση και μελετη να ξεπερασεις την δυσκολια. Τελος, διασκεδαση. Γιατι επιτυχια στις πανελληνιες δεν σημαινει οτι θα πρεπει να ξεχασεις το χρωμα του ουρανου, με μετρο βεβαια.
Razor_7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Αν σε ενδιαφέρει το (1) τότε μάλλον δεν είσαι σε σωστό δρόμο(ειδικότερα αν μιλάμε για Αθήνα). Έχε υπόψιν σου βέβαια οτι το διάβασμα ειναι θέμα ρυθμού οποτε δεν έχει απόλυτα σημασία ποσο διαβάζεις αλλα αν κανεις ποιοτικό διάβασμα.Που σημαίνει να μη διακόπτεις το διάβασμα σου ούτε για φαΐ ούτε τίποτα αν δεν τελειώσεις το κεφαλαιο που έχεις βάλει στόχο.Η αυτοπειθαρχία ειναι το νουμερο1 και εάν δεν την έχεις τότε δυσκολα να πας για 18+
sofia artemis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα!!δεν ξερω που γραφω,εχω χαθει λιγο εδω περα!! ειμαι 23 χρονων και θελω να δωσω πανελληνιες το μαιο του 2015.. ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζετε αν μπορω να δωσω ειδικο μαθημα χωρις να το εχω διδαχτει για να μπω σε ξενες φιλολογιες..αν γνωριζετε κατι παρακαλω πειτε μου...ευχαριστω
panos2171 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Τι εννοείς χωρίς να το χεις διδαχτεί; Στο σχολείο;
lifeowner771 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Τι εννοείς χωρίς να το χεις διδαχτεί; Στο σχολείο; Aπο οτι καταλαβα,εννοει αμα μπορει να μπει σε μια σχολη που χρειαζεται ειδικο μαθημα τα γαλλικα πχ,παρολο που οταν ηταν λυκειο,ειχε παρει την λογοτεχνια,αοθ κτλπα για μαθημα επιλογης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα