Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PS3 Fat φιλου παρουσιασε το γνωστο προβλημα YLOD. Θα προσπαθησω μεσα στις επομενες μερες που θα εχω λιγο χρονο να του το κανω Reflow με Heat Gun. 

Βλεποντας διαφορους οδηγους στο YouTube αποφασισα να ακολουθησω αυτον μιας και ειναι αρκετα σχολαστικος και εχει ολα τα βηματα ακομα και στο ξε/μονταρισμα. 

Εχω μια απορια για το πως βαζει ο τυπος την παστα στις gpu (7:48). Εως τωρα γενικοτερα χρησιμοποιω το Small Bean Method οταν βαζω παστα καπου. Αυτος ο τροπος που γεμιζεις πρωτα την μια πλευρα του τετραγωνου και με την καρτα το φερνεις στα ισια του.. ειναι 'καλος'? Θα θελα να ειμαι σιγουρος πριν το κανω γιατι απ' οτι βλεπω ειναι πολυ μανουρα και παιδεμα το ξεστησιμο/στησιμο του PS3. 

Eπισης οποια tips για την διαδικασια ευπροσδεκτα!

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να κανεις δουλειά με το θερμοπιστολο και αν σου πετύχει θα δουλέψει για κανα μήνα και μετά γιοκ...!!θέλει reflow με σταθμό και ελεγχόμενη θερμοκρασία...δοκιμασε το αλλά να ξέρεις ότι αυτά τα videakia πού κυκλοφορούν στο YouTube είναι ψιλό μούφα...!!!προσοχή με τη θερμοκρασία και το θερμοπιστολο

Δημοσ.

εγω οταν βαζω παστες βαζω στο κεντρο και την αφηνω,εχω δει πολλους οδηγους και κατεληξα οτι αυτο ειναι το καλυτερο.
καμια λυση για ενα ps3 που ειναι ετοιμο να βγαλει ylod?

Δημοσ.

εγω οταν βαζω παστες βαζω στο κεντρο και την αφηνω,εχω δει πολλους οδηγους και κατεληξα οτι αυτο ειναι το καλυτερο.

καμια λυση για ενα ps3 που ειναι ετοιμο να βγαλει ylod?

Εγω με πιστολι θερμου αερα εκανα την δουλεια. Αλλα αφου βγηκε το YLOD. Εσενα θα σου προτεινα ανοιγμα, καθαρισμα εντελως απο σκονες και αλλαγη της παστας στις GPU ωστε να μην φτασει σε σημειο YLOD. 

Δημοσ.

δεν διορθωνεται,το εχω κανει σε αλλη κονσολα..

υπερθερμαινεται κ κλεινει μετα απο καμια ωρα..

Δεν υπαρχει λογος αν λειτουργει καλα ο ανεμιστηρας της ψηκτρας (ειναι λειτουργικος & δεν εχει σκονες κτλ) και αν εχει αλλαχτει σωστα η παστα.. να συνεχιζει να ανεβαζει θερμορκασιες και να κλεινει... 

Την πρωτη φορα που το εκανα μετα απο λιγη ωρα ανεβασε θερμορκασια και εκλεισε απο υπερθερμανση. Το ανοιξα επιτοπου και παρατηρησα στο αποτυπωμα της ψηκτρας στις GPU οτι δεν ειχει "πατησει" σωστα. Οποτε διορθωσα την παστα που χαλασε με την εξαγωγη της ψηκτρας και την ξαναεβαλα 10 φορες πιο προσεκτικα ωστε να σιγουρευτω οτι θα πατησει καλα και πλεον δεν εχει κανενα θεμα. Ουτε καν κανει ιδιαιτερο θορυβο ingame. 

Δημοσ.

μιλησα με εναν τεχνικο που ασχολειται με ps3 και μου ειπε οτι πιθανοτατα δεν το γλυτωνω το ylod.
οπως το σκεφτομαι,μαλλον εχει ηδη αποκολληθει εν μερει η καρτα γραφικων.

Δημοσ.

μιλησα με εναν τεχνικο που ασχολειται με ps3 και μου ειπε οτι πιθανοτατα δεν το γλυτωνω το ylod.

οπως το σκεφτομαι,μαλλον εχει ηδη αποκολληθει εν μερει η καρτα γραφικων.

Kακο.. αρχισε να κοιτας για Heat Gun. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...