thephotoshoped Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ψαχνω μια κουρευτικη μηχανη (η παλια phillips τα επαιξε) με την οποια θα ξυριζω κατα κυριο λογο τα γενια και τις τριχες σωματος και ισως ασχοληθω με τα μαλλια, αλλα αυτα σε δευτερη μοιρα. Μακαρι να μπορουσα να χρησιμοποιησω ξυραφι αλλα λογω της γαμημ$νης ακμης στα 21 το προσωπο μου γινεται χαλια. Το μπατζετ ειναι 20-30 ευρω και εχω κοιταξει αυτην Remington HC5350 http://www.skroutz.gr/s/313268/Remington-HC5350-Maverick-Hair-Clipper-Set.html Διαβαζω πολυ καλα λογια για τα μαλλια αλλα οχι τοσο για ξυρισμα σε γενια. Οταν εννοω γενια δεν εννοω μουσι ολοκληρο αλλα 7-10 ημερων. Εσεις τι θα προτεινατε;
revolver1990 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω την 5150 8 μήνες... για μένα οι remington είναι οι καλύτερες από όλες τις απόψεις...τσίμπησε την.Την έχω χρησιμοποιήσει στο κεφάλι για την ώρα και είμαι ικανοποιημένος.Γένια δεν αφήνω πολλά αλλά κάθε βδομάδα που τα παίρνω κάνει καλή δουλειά χωρίς ερεθισμούς.
thephotoshoped Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Αρα προτεινεται για γενια! Λογικα θα τη χτυπησω απο e-shop.
salonika91 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 την πηρα και εγω την 5350 πριν λιγο καιρο. Ειδα θετικα σχολια σε αμαζον και σε αλλα σιτες και την πηρα. Πολυ ευχαριστημενος.Στην προτεινω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα