Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μικροτερο καταστημα - το καταλαβαινω.

Ενα προιόν ''καλο και προσεγμένο'' είναι όροι ''αόριστοι'' επετρεψε μου τον όρο και αυθαιρετοι καθοτι θεωρείς οτι οι αλλοι ειναι τσαπατσούλιδες και το msystems προσεκτικό.

Τα περι προσυναρμολογησης ειναι τουλαχιστον αστεια οταν μιλάμε για εκκατομύρια συνδυασμους προιόντων (δεν πηρα ετοιμο συστημα) και τα components σε καθε περιπτωση ειναι επώνυμα (δεν παρηγγειλα turbox parts) .Υπερτιμημενα αν ειναι τα 2-3 ευρω επιπλέον (και αν) σε καθε κομματι , αν ειναι να εχω καλυτερη αντιμετωπιση σαν πελατη εγω προσωπικά τα δίνω .

ενα πολυ απλο παραδειγμα για τις τιμες πλαισιο http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-R9-290-4GB-TRI-X-OC-11227-00-40G.htm vs visiotstudio http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=37642&cat=5

οσο για την τσαπατσουλια ενας φιλος μου πηρε desktop απο πλαισιο πριν 2 χρονια λοιπον παει να το βαλει στην πριζα αναβε και εβγαζε οτι δεν υπαρχει δισκος , το ανοιγει να δει τι γινοταν δεν ειχαν συνδεσει τον hdd και το dvd player για την ακριβεια δεν υπηρχαν καλωδια sata μεσα στο κουτι.

σιγουρα θα βρεθουν πολλα ακομα παραδειγματα ... σε γενικες γραμμες δεν ειναι οπως ηταν πριν 7- 10 χροννια.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικα η αγορά εγινε με τα ακολουθα parts:

• Case: Corsair Carbide Series 200R Compact ATX Case
  • Psu: Cooler Master G550M 550W
  • M/b: Asus H97-Plus
  • Cpu: Intel Core i5-4590
  • Ram: Crucial DDR3 8GB (2x4)kit 1600MHz Ballistix
  • Vga: Η ενσωμτωμενη της motherboard .
  • Ssd: Samsung SSD 128GB 850 Pro
  • Hdd: WD Sata III 1TB BLACK

Η συναρμολογηση θα γινει απο εμενα .

Κουτί , τροφοδοτικό και σκληρός δίσκος ήταν προτάσεις χρηστών στο παρόν θέμα .

O Ssd 850 pro , ειναι λόγω του θέματος με το πρόβλημα στους Evo αλλα και του review του insomnia .

Το παρόν φόρουμ ειναι δύναμη  !

Οθόνη δεν εχω διαλέξει γιατι υπάρχουν αντικειμενικες δυσκολιες.

Ειμαι μεταξυ των dell U2414H UltraSharp και οποιασδήποτε 27άρας με full HD αναλυση .

Παντου υπάρχουν Lg και Samsung οθονες προς επιδειξη αλλα οχι Dell .Ακομα και μεγαλοι μεταπωλητες της Dell δεν εχουν στις εκθεσεις τους οθονες της!

Βρήκα μονο μια dell U2414H στο Msystems αλλα δεν μπορεσα να την συγκρινω με καποια αλλη δίπλα της.

Θελω να πάω σε 27αρα αλλα δεν μπορεσα να βρω σε εκθεση 27αρα να παιζει σε full HD για να κρινω αυτό που διαβαζω οτι ''φαίνονται τα pixels της 27αρας σε αυτη την αναλυση''.Απο την αλλη αν ειναι να πάω σε 24αρα υπάρχουν lg και samsung 

με 0 pixel εγγυηση αλλα η dell δινει μονο μετα τα 6 καμμενα Pixels!!!

Δεν θελω να φανταστω να αγοράσω Dell για ''καλή'' οθόνη και να μου βγεί κανενα λαχείο με π.χ. 2 καμμενα Pixels και να την αναθεματιζω καθε μερα.

Οποια βοήθεια δεκτή.

Δημοσ.

Το ειδα αργα για να απαντησω πριν την αγορα, αλλα νομιζω οτι καακως πηρες ssd στα 128GB

Οι ssd καλο ειναι να αγοραζονται σε μεγαλυτερες χωρητικοτητες απ'οτι χρειαζεται. Αυτο βοηθαει στη μακροζωια τους αλλα και στην καθυστερηση του χρονου που θα περασει μεχρι να πεσουν στις επιδοσεις τους

• Like 1
Δημοσ.

Το ειδα αργα για να απαντησω πριν την αγορα, αλλα νομιζω οτι καακως πηρες ssd στα 128GB

Οι ssd καλο ειναι να αγοραζονται σε μεγαλυτερες χωρητικοτητες απ'οτι χρειαζεται. Αυτο βοηθαει στη μακροζωια τους αλλα και στην καθυστερηση του χρονου που θα περασει μεχρι να πεσουν στις επιδοσεις τους

O 850pro είναι ενα κτηνος με 10ετη εγγυηση . Νομίζω καλα έκανε αμα δεν χρειαζεται παραπανω

Επίσης στον TS προτίνω να διαβάσει αυτό http://www.msystems.gr/index.php?page=110σχετικά με την U2414h και τις διαφορές της με την p2414. Ισως γλυτώσεις κάποια λεφτα

Δημοσ.

Ειμαι ενημερος για τις χωρητικοτητες των ssd.Σκοπεύω να εγκαταστησω μονο προγραμματα και λειτουργικο στον ssd και πιστευω οτι δεν θα ξεπερασω τα 60Gb μαζι με τα windows 8.1 .Σε καθε περιπτωση οταν ετοιμαζεται να φτύσει ο 850 pro , με τα ιδια λεφτα θα αγοράζεις 1 τεχνολογια επόμενη.

O 850pro είναι ενα κτηνος με 10ετη εγγυηση . Νομίζω καλα έκανε αμα δεν χρειαζεται παραπανω

Επίσης στον TS προτίνω να διαβάσει αυτό http://www.msystems.gr/index.php?page=110σχετικά με την U2414h και τις διαφορές της με την p2414. Ισως γλυτώσεις κάποια λεφτα

Το εχω διαβασει.

Το θεμα μου ειναι οτι επειδη δεν ειμαι γραφιστας/δεν παιζω παιχνιδια/δεν βλέπω ταινιες στο desktop αν με τα ιδια χρηματα της Dell , αξιζει να αγορασω μια Lg/Samsung 27αρα HD μιας και πιστευω οτι η μεγαλυτερη οθονη δεν εβλαψε κανεναν.

Δημοσ.

27αρα 1080p δεν θα πήγαινα και για γενική χρήση στο pc.Είναι χάλι.Τις Dell που αναφέρθηκαν τις αλλάζουν και με 1 pixel.H U2414H τα αξίζει τα λεφτά της.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...