Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Μετα την μητρική που "έφυγε" απο την ζωή χάρις την ΔΕΗ, αποφάσισα να πάρω ενα ups.

ΔΕΝ θελω κατι ακριβό, δεν με ενδιαφέρει αμα η μπαταρία του κρατάει μισή ώρα, μου αρκεί να κρατάει 1 με 2 λεπτα ισα ισα για να προλάβω να κλείσω το pc.

Το μονο που με ενδιαφερει ειναι να εχει rj 11 protection ή rj 45 (το δευτερο ακομα καλυτερο για να βαλω κατεθείαν το ethernet πανω) και οι πρίζες που θα βγάζει να ειναι οι κλασσικές shuco.

Ο υπολογιστής μου εχει 500 watt τροφοδοτικο και εχω και ενα μονιτορ 24΄ lg. Χαρακτηριστικα γραφω στην υπογραφή μου.

Εχετε να μου προτείνετε κάτι?  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επίσης μια ακόμα απορία. Αυτα τα μονόπριζα ασφαλείας με 10ευρά είναι και σταθεροποιητές τάσης η προστατεύουν μονο απο κεραυνούς? - Just to know

Δημοσ.

2 απο δαυτα τα εχω 3 χρονια κοντα. https://www.skroutz.gr/s/2921988/Accupower-ISY-Line-Interactive-850VA-New-Series.html

Δε ξερω αν ετυχε παντως ειναι μεγαλα σκυλια.Ειμαι σε νησι με σχεδον καθημερινες

υπερτασεις-υποτασεις-διακοπες ειδικα καλοκαιρι.

• Like 1
Δημοσ.

480 watts θα φτασουν να κρατησουν το 500αρι τροφοδοτικο μου και το μονιτορ ανοιχτα για 1 λεπτο ομως?

Eμενα το συγκεκριμενο κραταει 600 τροφοδοτικο μαζι με 23αρα οθονη για 15 λεπτα+. συνηθως το κλεινω.

Δημοσ.

Πως τα κραταει για 15 λεπτα?? Το συγκεκριμενο εχει αποδοση κατω απο 350watt οποτε σε gaming υπολογισε οτι με τον athlon, την 6850 και την οθονη, οριακα θα κρατησει μεχρι να προλαβεις να σβησεις.

Ενα καλο Ups στα 850va, δε ξεπερναει τα 500watt. Το συγκεκριμενο δε γραφει καν ποσα watt σηκωνει, εκτος απο το you που μιλαει για 250watt+οθονη.

Δημοσ.

Μέχρι κανένα 80άρι το πολυ. 90 αμα ειναι κατι με μεγαλη διαφορα απο αυτα των 80 τοτε οκ θα  δωσω και 90. Αλλα ταβανι. 

Δημοσ.

2 απο δαυτα τα εχω 3 χρονια κοντα. https://www.skroutz.gr/s/2921988/Accupower-ISY-Line-Interactive-850VA-New-Series.html

Μιας και αναφέρθηκε το συγκεκριμένο ο θόρυβος σε τι επίπεδα κυμαίνεται; Έχει ανεμιστήρα, και αν ναι, είναι always on? Ty

Δημοσ.

+1 και απο μενα....2χρονια εγγυηση και για τις μπαταριες και Ελληνικη Αντιπροσωπεια....Εχω το 650αρι για το λαπτοπ και ΤV και σε στιγμιαιες διακοπες αντιδρα πολυ γρηγοροτερα απο το Μustek 800 του PC

• Like 1
Δημοσ.

To 650αρι ειναι τελιως αθορυβο μιας και δεν εχει ανεμιστηρα μεσα...για το 850αρι ας μας πει ο φιλος που το εχει,αν και νομιζω οτι ουτε αυτο εχει ανεμιστηρα....η αντιπροσωπεια ειναι αυτη:http://www.alphagrissin.gr/

Δημοσ.

Μέχρι κανένα 80άρι το πολυ. 90 αμα ειναι κατι με μεγαλη διαφορα απο αυτα των 80 τοτε οκ θα  δωσω και 90. Αλλα ταβανι. 

για να είσαι άνετος & για να μπορείς να συνδέσεις και άλλες συσκευές στο μέλλον συστήνω σε αυτό το ποσό  Fsp

αν όχι κοίτα εδώ Fsp

Δημοσ.

φιλε TS, το Accupower 850VA που προταθηκε, θα ειναι πολυ ανετο..!! 

το συστημα σου δεν τραβαει πανω απο 200w..., ο,τι και να του κανεις...!!  

εγω, στο HTPC της υπογραφης (ναι...σε αυτο..!!), συν μια τηλ 42αρα + το 22αρι μονιτορ, εχω ενα 650αρι UPS,και κραταει ανετα να κλεισω το πισι..!!

Δημοσ.

εχω το APC PS Back-UPS ES 700VA και μπορω να σου πω οτι ειναι αστερι.

[ups τεχνολογίας Stand By ισχύος 405 Watts / 700 VA, με διάρκεια αυτονομίας σε πλήρες φορτίο: 3.5 min, σε μισό φορτίο: 13.5 min. Παράλληλα διαθέτει Analog phone line for phone/fax/modem/DSL (RJ-45 connector),Network line - 10/100 Base-T Ethernet (RJ-45 connector), είναι χρώματος μαύρου, το βάρος του είναι 6.93KG και έχει εγγύηση 3 χρόνων repair or replace και lifetime προστασία εξοπλισμού 100000]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...