djnoizeteck Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω ακουσει καλα λογια για τα APC. Ρε παιδια, εξηγηστε μου κατι. Εχω κολλήσει να έχει θήρα ethernet η τηλεφώνου γιατι μου εχουν πει οτι περνάει μέσα απο το τηλέφωνο ρευμα σε αυξο-μοίωση και παει στο router, επειτα στο ethernet και απο εκει μπορεί να σου κάψει μητρική. Είναι αλήθεία η χαζομάρες? Γιατι το να βαλω το τηλεφωνο στο ups θελει τεραστιες καλωδιοσεις και μαλιστα 2 φορες (πηγαινε-ελα) διοτι το router ειναι στο σαλονι και αυτα με θηρα RJ45 κατεθειαν για ethernet ανεβαινουν σε τιμή .... Παιζει προβλημα να μην βαλω πανω στο ups το τηλεφωνο? Ειναι τοσο ριψοκινδυνο? Οσο για το APC βλεπω οτι ειναι 700VA και 405watt ενω το accupower ειναι 850VA 480 watts και ειναι και αρκετα πιο φθηνο....
martylos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Φιλε καλησπερα, τα παιδια καλα τα λενε για τα ups ! Ομως το προβλημα σου ειναι η ταση ,χρειαζεσαι λοιπον κατι που θα προστατεψει το μηχανημα σου σε περιπτωση που η ταση πεσει η αυξηθει. Η γνωμη μου που αν θες την κρατας η αν θες την πετας ειναι σταθεροποιητης τασης. Αυτο το μηχανημα απλα φροντιζει η ταση σου οταν ανεβαινει `η κατεβαινει (σκαμπανεβασματα δεη) να σου δινει 220-230 που ειναι η "κανονικη-ομαλη λειτουργια. Προσοχη η συσκευη ομως αυτη δεν σου κραταει ανοιχτο τον υπολογιστη σε περιπτωση διακοπης εξασφαλιζει ομως οτι ουτε κεραυνος-υπερταση δυκτιου θα περασει για να σου δωσει στο χερι ups υπολογιστη οθονη κλπ. Τελος θελω να σε ενημερωσω πως περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να χασεις ενα υπολογιστη απο υπερταση (ειδικα στην επαρχια )παρα απο διακοπη. Το κομματι του υπολογιστη σου που τα παιζειπιο ευκολα απο απωλεια ρευματος ειναι ο δισκος ομως και αυτος εχει καποιες ανοχες ,σε σχεση με την υπερταση που τον ψηνει. Θυμησου ποσες φορες μπορει να εχει χρειαστει σε περιπτωση που εχει κολησει τελειως το μηχανημα σου, να κανεις αυτο που λεμε hard shutdown δηλαδη να το κλεισεις απο το κουμπι και οταν το ανοιξες ολα επαιζαν μια χαρα!!!! Επαναλαμβανω πως τα παιδια καλα τα λενε ισως η λυση σου να ηταν σταθεροποιητης και ups αλλα πολλα τα λεφτα ....
djnoizeteck Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικα δεν με ενδιαφερει και τοσο να μενει το pc ανοιχτο απο το να εχω σταθερη ταση. Κι εγω σταθεροποιητη τασης σκεφτομουν στην αρχη ομως τα ups δεν εχουν ολα μεσα σταθεροποιητες τασης? Εφοσον με 35ευρα παιρνω σταθεροποιητη τασης σκετο, προτιμησα να βαλω αλλα 30 και να παρω ενα ups μια και καλη, ετσι το σκεφτηκα. ΑΛΛΑ το βασικα που θελω ειναι σταθεροποιηση τασης. Τωρα αμα αυτα τα φθηνα που κοιταω εγω δεν εχουν σταθεροποιητη τασης μεσα (νομιζα ολα ειχαν) δεν θα παρω καν ups και θα παρω σκετο σταθεροποιητη τασης!
djnoizeteck Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.e-shop.gr/lestar-sd-610s-3xsch-usb-ups-600va-360w-p-PER.701794 Γι αυτό τι λέτε? Αξίζει τίποτα? Εχει και θύρα για ethernet που μου έχει κολλήσει. Kι αυτο εδώ έχει και καλά σχόλια http://www.e-shop.gr/cyberpower-value600elcd-line-interactive-ups-p-PER.701755
cabdik Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 κι εγω εχω αυτην την εντυπωση, οτι τα UPS λειτουργουν και σαν σταθεροποιητες, λογω μπαταριας, και ειδικα τα online UPS, που το ρευμα περναει διαρκως μεσα απο την μπαταρια. οπως στα λαπτοπ, ενα πραμα.....!!! αν κανω λαθος, ας με διορθωσουν οι γνωριζοντες..!
coolerman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Kι αυτο εδώ έχει και καλά σχόλια http://www.e-shop.gr/cyberpower-value600elcd-line-interactive-ups-p-PER.701755 καλό είναι & το cyber
djnoizeteck Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Το cyber σκεφτομαι να τσιμπήσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα