Panahs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 panahs κανε απλα disable αυτο που σου ειπα με ειχε ταλαιπωρησει κ μενα καιρο αλλαζοντας derivers και κανοντας διαφορα τεστ... πλεον εχω πολυ καιρο να δω μπλε οθονη... Φίλε μου το δοκίμασα και είναι πολύ χάλια. Σπαστή κίνηση στο σκρολάρισμα και άλλα ενοχλητικά που δε θυμάμαι. Η αλήθεια είναι έχω συνηθίσει να έχει την ομαλότητα που προσφέρει το hardware accelaration στον browser. Θα μείνω λίγο με τον 13.x driver να δω πως πάει... άλλωστε κάποια άλλη ιδιαίτερη διαφορά με 14.x προσωπικά δεν έχω δει εκτός από το mantle που μέχρι τώρα δουλεύει χάλια. Ποιητή είχες και εσύ το ίδιο πρόβλημα, blue screen με html ; Γιατί διαβάζω ότι αρκετός κόσμος είχε με flash, ενώ εγώ το αντίθετο.
poihths Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Φίλε μου το δοκίμασα και είναι πολύ χάλια. Σπαστή κίνηση στο σκρολάρισμα και άλλα ενοχλητικά που δε θυμάμαι. Η αλήθεια είναι έχω συνηθίσει να έχει την ομαλότητα που προσφέρει το hardware accelaration στον browser. Θα μείνω λίγο με τον 13.x driver να δω πως πάει... άλλωστε κάποια άλλη ιδιαίτερη διαφορά με 14.x προσωπικά δεν έχω δει εκτός από το mantle που μέχρι τώρα δουλεύει χάλια. Ποιητή είχες και εσύ το ίδιο πρόβλημα, blue screen με html ; Γιατί διαβάζω ότι αρκετός κόσμος είχε με flash, ενώ εγώ το αντίθετο. ειχα ακριβως το ιδιο σε ολα τα ειδη βιντεο. βασικα το smooth scrolling με ενοχλει κ το εχω βγαλει... απο τοτε ομως δεν το ξανα εκανε..
Occultist Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Τα προβλήματα που αναφέρονται με AMD κάρτες, συνήθως, έχουν να κάνουν με το ότι δεν περάστηκαν οι drivers τους σε καθαρό σύστημα, μετά από format δηλαδή, ή με το ότι τρέχουν σε συστήματα που είναι overclocked, τα οποία λίγο-πολύ είναι ασταθή. Προσωπικά, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την AMD της υπογραφής μου και οποιαδήποτε έκδοση Catalyst μέχρι τώρα - ούτε μπλε οθόνες, ούτε restart, ούτε σε games, ούτε πουθενά...
Panahs Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Τα προβλήματα που αναφέρονται με AMD κάρτες, συνήθως, έχουν να κάνουν με το ότι δεν περάστηκαν οι drivers τους σε καθαρό σύστημα, μετά από format δηλαδή, ή με το ότι τρέχουν σε συστήματα που είναι overclocked, τα οποία λίγο-πολύ είναι ασταθή. Προσωπικά, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την AMD της υπογραφής μου και οποιαδήποτε έκδοση Catalyst μέχρι τώρα - ούτε μπλε οθόνες, ούτε restart, ούτε σε games, ούτε πουθενά... Εγώ πάλι έχω διαβάσει σε ξένα sites περιπτώσεις που ακόμα και μετά από format είχαν πάλι μπλε οθόνες. Αλλά συνήθως το λύνανε κάνοντας expand το αρχείο atikmdag.sys και τα λοιπά αντίστοιχα αρχεία χειροκίνητα. Γιαυτό είχα απελπιστεί, γιατί εμένα αυτή η μέθοδος δε μου πέτυχε.
Occultist Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μήπως είναι κλοκαρισμένο το σύστημά σου;
Panahs Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μήπως είναι κλοκαρισμένο το σύστημά σου; Το σύστημά μου όχι. Τώρα η κάρτα γράφει έξω στο κουτί OC version, αλλά τίποτα άλλο. Είναι η έκδοση της Gigabyte με το Battlefield 4 και 2 gb RAM Στα πλαϊνά έχει μια ετικέτα που γράφει: R9 270/REV 1.0 Αυτή είναι: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4850#ov
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα