Antonisk2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν εξωτερικό σκληρό με χωρητικότητα 1Tb και άνω που να συνδέεται όμως στο δίκτυο. Αυτό το θέλω για να μπορώ να έχω πρόσβαση ασύρματα μέσω του ρούτερ και από το ps3 και από το iphone και από το tablet. Έχει κάποιος να προτείνει κάποιον συγκεκριμένο; Επίσης μέσω lan λογικά δεν θα έχει καλύτερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων απ'ότι με το usb; (Μιλάμε για σύνδεση με τον σταθερό που είναι συνδεδεμένος με το ρούτερ ενσύρματα). Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
SPANK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μια καλή επιλογή και με lan έτοιμο ειναι αυτος http://www.computer4all.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=43242της western digital και με 24 euro ακόμα πας στον ίδιο σε 2tb http://www.computer4all.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=43243. Με το lan θα τον συνδέσεις πανω στο router και θα εχεις πρόσβαση απο παντού ειτε εχεις κλειστό ή ανοιχτο το pc
fingolfingr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Θα συμφωνίσω με την επιλογή. Όσο για την ταχύτητα μεταφοράς παίζει μεγάλο ρόλο η αποσταση των συσκευών από το router. Για αναπαραγωγή αρχείων βιντεο μεχρι 480p (βαρια κανενα bd-rip 720p) θα είσαι καλα σε φυσιολογικές συνθηκες. Από εκεί και πανω και φυσικά για καλύτερα αποτελεσματα πας σε συνδεσιμότητα μεσω powerline
Antonisk2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή κ η τιμούλα του καλή. Γενικά δεν είναι σε μεγάλη απόσταση οι συσκευές όλες από το ρούτερ. (btw έχετε να προτείνετε και κανένα ρούτερ της προκοπής γιατί σκέφτομαι να το αλλάξω; ) Πήρε το μάτι μου όμως τις στροφές του και έλεγε 5.400. Λίγες δεν είναι για αυτές τις χωρητικότητες; ή δεν παίζε ρόλο αυτό;
SPANK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μια χαρά ειναι οι στροφές δεν ειναι ανάγκη να ειναι 7200 , οσο για το router θα σε παραπέμψω να ανοίξεις ενα θέμα εδω VDSL & ADSL Routers
Antonisk2003 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Οκ απλά είπα για να μην ανοίγω και άλλο θέμα. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα