madagaskari Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα Ενδεχομενος να εχω Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής,εχω δοκιμασει τα παντα εκτος φαρμακων βλεπω οτι παλι δυσκολευομαι στην συγκεντρωση,αλλα επειδη δεν εχω τα λεφτα που ζητανε 300ευρω για μια απλη διαγνωση.Αν παω σε καποιο κρατικο νοσοκομειο θα μπορεσουν να κανουν δωρεαν διαγνωση η να μου συνταγογραφισουν τα φαρμακα οπως το adderall?
madagaskari Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί σου ζητάνε τόσα πολλά λεφτά; τοσο κανει το δισγνωστικο τεστ.
NikosKallithea Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Αν εχεις ασφάλεια και το τεστ αυτο γίνετε σε καποιο δημόσιο νοσοκομείο καλεσε 1535 και κλείσε ραντεβού
saxos55 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα Ενδεχομενος να εχω Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής,εχω δοκιμασει τα παντα εκτος φαρμακων βλεπω οτι παλι δυσκολευομαι στην συγκεντρωση,αλλα επειδη δεν εχω τα λεφτα που ζητανε 300ευρω για μια απλη διαγνωση.Αν παω σε καποιο κρατικο νοσοκομειο θα μπορεσουν να κανουν δωρεαν διαγνωση η να μου συνταγογραφισουν τα φαρμακα οπως το adderall? Από το ενδεχομένως στο σίγουρα στο φάρμακα έχει μια μεγάλη απόσταση. Η αδυναμία συγκέντρωσης μπορεί να οφείλεται σε πολλά πράγματα. Η διάγνωση (για την ακρίβεια η διαφοροδιάγνωση) ΔΕΠ-Υ είναι δύσκολη σε παιδιά, ακόμα δυσκολότερη σε ενήλικες. Επίσης πρώτη φορά ακούω για διαγνωστικό τεστ για ΔΕΠ-Υ, εκτός αν εννοείς το τεστ ΠΑΥΛΙΔΗ. Μπορείς (αν ξέρεις αγγλικά) να δεις τη λίστα εδώ (θα υπάρχει στανταρ και στα ελληνικά αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω χρόνο να ψάξω). Μια ένδειξη (δεν είναι απόδειξη) όπως γράφει είναι να έχεις 6 από τα συμπτώματα για παραπάνω από 6 μήνες.
madagaskari Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Αν εχεις ασφάλεια και το τεστ αυτο γίνετε σε καποιο δημόσιο νοσοκομείο καλεσε 1535 και κλείσε ραντεβού ρωτησα αλλα η ασφαλεια καλυπτει παλι ενα μικρο ποσοστο,παλι θα σκασω πανω απο 150ε..θελω να ξερω αν εξηγησω στους γιατρους τα συμπτωματα μηπως με μου συνταγογραφισουν χωρις να χρειαστει να πληρωσω για αυτο το τεστ Από το ενδεχομένως στο σίγουρα στο φάρμακα έχει μια μεγάλη απόσταση. Η αδυναμία συγκέντρωσης μπορεί να οφείλεται σε πολλά πράγματα. Η διάγνωση (για την ακρίβεια η διαφοροδιάγνωση) ΔΕΠ-Υ είναι δύσκολη σε παιδιά, ακόμα δυσκολότερη σε ενήλικες. Επίσης πρώτη φορά ακούω για διαγνωστικό τεστ για ΔΕΠ-Υ, εκτός αν εννοείς το τεστ ΠΑΥΛΙΔΗ. Μπορείς (αν ξέρεις αγγλικά) να δεις τη λίστα εδώ (θα υπάρχει στανταρ και στα ελληνικά αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω χρόνο να ψάξω). Μια ένδειξη (δεν είναι απόδειξη) όπως γράφει είναι να έχεις 6 από τα συμπτώματα για παραπάνω από 6 μήνες. τοχω δει αυτο τα περισσοτερα απο τα συμπτωματα τα εχω..
doctorkostis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Πειτε και σε μας ρε παιδια, για ποιο τεστ μιλαμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα