Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο forum.

Εχω ενα θεματακι με τον παραπανω σκληρο δισκο. :mellow:  Οταν τον συνδεω με το σταθερο  pc και παταω επιλογη να τον ανοιξω μου παγωνει ολο το συστημα. (win 7 ultimate). Στο disc managment τον βλεπω κανονικα αλλα μολις πατησω πανω κανει παλι το ιδιο. Οταν τον ξεσυνδεω απο το usb τα win επανερχοντε.

Ειναι κατι παρομοιο οταν βαζουμε ενα χαλασμενο cd και δεν μπορει να το διαβασει με αποτελεσμα να παγωνει το συστημα.

Το κανει μονο με αυτον τον σκληρο. Εχω δοκιμασει και αλλους σκληρους τους οποιους τους διαβαζει κανονικα.

Οταν τον βαζω στο λαπτοπ με τα win 8.1 τον διαβαζει κανονικα χωρις κανενα προβλημα.

Ξερετε τι μπορει να φταιει? :unsure:

Δημοσ.

Ολες τις θυρες δοκιμασα και με αλλο καλωδιο αλλα χωρις αποτελεσμα. Το θεμα ειναι γιατι να μην δουλευει στα 7αρια ενω στα 8 παει μια χαρα.

Δημοσ.

Δεν εχω eset οπως λες παραπανω. Το avast εχω με ολα τα update , αλλα δεν μου βρισκει κατι .

Δημοσ.

Βασικά ως παράδειγμα το έθεσα. Αν δημιουργεί τέτοια προβλήματα το eset (αν τα δημιουργεί, φυσικά), γιατί να μην τα δημιουργεί και κάποιο άλλο πρόγραμμα; Βασικά, εφόσον σε άλλο laptop δουλεύει μια χαρά, προφανώς ο σκληρός είναι οκ. Άρα κάτι φταίει στο pc σου. Ποια έκδοση του avast έχεις; Ψάχνει για τα πάντα όλα; Μήπως να το σκανάρεις και με κάποιο άλλο πρόγραμμα;

ΥΓ. Δεν πιστεύω να παίζει καμιά ασυμβατότητα μεταξύ του συγκεκριμένου σκληρού και των 7... Τα 7 είναι updated? Μπορείς να τον συνδέσεις σε άλλα 7άρια;

Δημοσ.

Χωρίς να σημαίνει ότι λιγότερο "χασάπικη" λύση δεν υπάρχει, η προσωπική μου εμπειρία με glitches σχετικά με USB μέσα, λέει ότι 8 (ας πούμε) στις 10, η επανεγκατάσταση λειτουργικού είναι η επιλογή που εκ των πραγμάτων θα έπρεπε να είχε γίνει εξ' αρχής, για να γλυτωθούν νεύρα και κόπος, καθώς τελικά εκεί έχω καταλήξει.

Έχε το υπ' όψη.

Δημοσ.

Toν δοκιμασα και σε αλλο λαπτοπ με 7αρια και εκει δουλευει κανονικα χωρις καποιο προβλημα.

Στο σταθερο κατι δεν τον αφινει να φορτωσει.

Εχω ψαξει και για ιους με τα antivirus αλλα τιποτα. μια απο τα ιδια.

Εκτος και αν θελει ενα format μπας και στρωσει.

Δημοσ.

Δοκίμασε και μια "επιδιόρθωση" πάντως πρώτα. Συνήθως δεν πολυκάνει δουλειά, αλλα..."τζάμπα είναι".

ΜΕΤΑ, όπως είπα, τίναξέ του τα πέταλα.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια λυθηκε το προβλημα και ηταν πολυ απλο. :-D  (Τα δυσκολοτερα προβληματα εχουν τις ποιο απλες λυσεις :-) ).

Απλα εκανα delete το exe για την εγκατασταση του προγραμματος του σκληρου και τον βρηκε κανονικα και φυσικα εκανα και επιδιόρθωση οπως ειπες washcloud.

Αρα ειχε φαει καποιο κολλημα και δεν αφηνε ο σκληρος να τον διαβασουν τα 7αρια.

Ευχαριστω για τον χρονο σας!

Δημοσ.

...άρα είσαι αρχηγός.

(...δεν κατάλαβα το κρέντιτ που μου έδωσες περί "επιδιόρθωσης" -αφού με την διαγραφή του εν λόγω exe λύθηκε το πρόβλημα- αλλά θενκς  :-D)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...