panos7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδια Μου εμφανίζει το εν λογω error το Nero οταν παω να γραψω Blu Ray ειτε σε UDF ειτε σε ISO. Δοκιμασα και αλλες εφαρμογες αλλα το BD-R δεν γραφεται. Δοκιμασα 3 διαφορετικες μαρκες κιολας Verbatim, Maxell και JVC LTH αλλα τπτ Το recorder ειναι το Sony Optiarc 5300s με το 1.06 firmware πανω Καμια ιδεα; Ευχαριστω πολυ
SPANK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δισκάκια γενικά εκτος απο Blu-ray μπορείς να γράψεις ή Blu-ray δισκάκια σου διαβάζει αλλα δεν γράφει ; Έγραφε κανονικά και απλα τώρα φεν γράφει ; , δοκίμασε να αλλάξεις ενα καλώδιο και με καποιο αλλο πρόγραμμα εκτος nero
panos7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω windows 8.1 και δοκιμασα και γραφει κανονικα τα DVD. Οταν ειχα Windows 7 θυμαμαι οτι εγραφα κανονικα σε Blu Ray. Δοκιμασα και με αλλες εφαρμογες καθως και με την εφαρμογη των Windows αλλα με τπτ δεν γραφει.Δεν το καιει παντως το δισκακι. Σκεφτομαι να αλλαξω καλωδιο αν ειναι η να το βαλω σε αλλη θυρα SATA και εναλλακτικα να το ξυλωσω και να το βαλω σε ενα αλλο συστημα με Windows 7 που εχω.
SPANK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε το και σε αλλο pc αλλα δεν πρέπει να εχει σημασία τι λειτουργικό θα εχει επάνω
panos7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Το δοκιμασα σε αλλο pc με win 7 αλλα παλι τα ιδια!!! Καμια αλλη ιδεα???
SPANK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Λογικά τοτε έχει πρόβλημα το drive για δοκίμασε μηπως βρείς και καποιο firmware update
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα