Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1 ποια οθονη πηρες πριν 2 βδομαδες? 

2 αν δωσεις τοσα χρηματα, ειναι κριμα να μεινεις σε 21,5" μονιτορ.  το 23-24αρι θα σου ειναι καλυτερο και πιο ανετο στο διαβασμα..!!!! 

3 το "backlight bleeding" ειναι οντως συχνο φαινομενο, αλλα εξαρταται και απο 2 παραγοντες.

a. αν ειναι απο καλη εταιρια ( πχ DELL) 

b.  σε τι κομματι θα πεσεις..!!  μπορει να παρεις 2 ιδια μονιτορ, και το ενα να μην εχει σχεδον καθολου, ενω το αλλο να ειναι μισο ασπρο, μισο μαυρο..!   ειναι και λιγο τυχη δλδ..!! 

+1

Δημοσ.

1 ποια οθονη πηρες πριν 2 βδομαδες? 

2 αν δωσεις τοσα χρηματα, ειναι κριμα να μεινεις σε 21,5" μονιτορ.  το 23-24αρι θα σου ειναι καλυτερο και πιο ανετο στο διαβασμα..!!!! 

3 το "backlight bleeding" ειναι οντως συχνο φαινομενο, αλλα εξαρταται και απο 2 παραγοντες.

a. αν ειναι απο καλη εταιρια ( πχ DELL) 

b.  σε τι κομματι θα πεσεις..!!  μπορει να παρεις 2 ιδια μονιτορ, και το ενα να μην εχει σχεδον καθολου, ενω το αλλο να ειναι μισο ασπρο, μισο μαυρο..!   ειναι και λιγο τυχη δλδ..!! 

Την 226v4lab. Πάνω από 22" δε θέλω να πάω για να μην κουράζω παραπάνω τα μάτια μου, το κόστος ανεβαίνει πολύ, και κυρίως, έχω πάρα πολύ περιορισμένο χώρο στο γραφείο μου (παρόλο που αγόρασα μεταλλική βάση γραφείου για οθόνη).

Δημοσ.

και απο οτι βλεπω ειναι οτι καλητερο μπορεις να παρεις σε 22' αλλα λιγο ακριβη

Τσιμπάει μεν, άλλα αν είναι να ικανοποιηθώ αυτή τη φορά, θα τα δώσω τα 170 ευρώ. Με την προηγούμενη που πήρα δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος και την σούταρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...