geotrian Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 καλημερα. Ειχα αφησει τον υπολογιστη μου στο φοιτητικο μου σπιτι και τωρα που επεστρεψα μετα το καλοκαιρι προσπαθω να τον ανοιξω και το μονο που κανει ειναι συνεχεια ρεσταρτ το τροφοδοτικο. τι λετε οτι μπορει να φταιει? θελω τροφοδοτικο? Ο υπολογιστης ολο το καλοκαιρι ηταν εκτος μπριζας αρα δεν τον επηρεασε καποια αυξομειωση της τασης στο ρευμα.
selianx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε να βγάλεις τη CMOS μπαταρία και να την ξαναβάλεις, αν είναι δυνατό να την αντικαταστήσεις (είναι πολύ φθηνές).Δοκίμασε να δεις αν μπορεί να bootάρει στο BIOS με μόνο τα βασικά, MOBO-CPU-1 RAM stick.Έχεις να δοκιμάσεις άλλο τροφοδοτικό ή να δοκιμάσεις το υπάρχων τροφοδοτικό αλλού;
geotrian Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 τις μπαταριες που τις βρισκω? και οσον αφορα το bios δεν προλαβαινει να φτασει εκει ή και να φτασει μου κλεινει αμεσως... και δυστυχως δεν εχω να το τεσταρω καπου το τροφοδοτικο...
vrykolakas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικά ξεκίνα με ό,τι μπορείς να κάνεις. Αυτό με τη μπαταρία, αλλαγή πρίζας, αλλαγή καλωδίου (αν έχεις καβάτζα).
geotrian Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 αλλαγη μπριζασ και αλλαγη καλωδιου τα εκανα απο χθες.. τωρα μενει αλλαγη μπαταριας αλλα δεν ξερω απο που να την αγορασω... παιζει σε κανα public?
vrykolakas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικά βγάλτην και ξαναβάλτην (με την καλή έννοια...) Φαντάζομαι σε κανα κομπιουτεράδικο θα έχει. Ίσως και σε κανα Γερμανό, που είναι μπαταριάκιας.
geotrian Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 την εβγαλα και την ξανα εβαλα και δεν ειδα σωτηρια... θα παω αυριο να παρω μια...για να δω...και θα σας ενημερωσω...
geotrian Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 επανερχομαι στο θεμα... σημερα αλλαξα μπαταρια της μητρικης αλλα το προβλημα δεν λυθηκε.... μετα απο λιγη ωρα χρησης αρχισε παλι να κανει επανεκινησεις.. εχετε κατι αλλο να προτεινετε?
johnbond Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Για τι σύστημα πρόκειται; Δούλεψε για λίγο καλά και ξαναχάλασε;
geotrian Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 ανοιξε κανονικα... μπηκε στα windows κια μετα απο λιγο αρχισε παλι να κανει επανεκινησεις μονο του.... ενα custom pc ειναι 5 ετων...
johnbond Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Κάνα μπιπ κάνει όταν ανοιγοκλείνει; και η οθόνη προλαβαίνει να δείξει κάτι; Κάνε και ένα clear cmos αν ξέρεις πως γίνεται..
geotrian Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 ουτε μπιπ ουτε η οθονη.... μονο το ανεμιστηρακι απο το τροφοδοτικο και του επεξεργαστη παιρνουν μπροστα...
johnbond Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ίσως με το clear cmos γίνει κάτι.. Αλλιως πρέπει να βρεις άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις.
xaniared Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Πρέπει να δοκιμάσεις το τροφοδοτικό με ένα πολύμετρο αλλίως με συνδετήρα.
geotrian Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 δυστηχως δεν εχω στην διαθεση μου πολυμετρο... και δεν ξερω τι εννοεις με το συνδετηρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα