Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα.

Ειχα αφησει τον υπολογιστη μου στο φοιτητικο μου σπιτι και τωρα που επεστρεψα μετα το καλοκαιρι προσπαθω να τον ανοιξω και το μονο που κανει ειναι συνεχεια ρεσταρτ το τροφοδοτικο. τι λετε οτι μπορει να φταιει? θελω τροφοδοτικο?

Ο υπολογιστης ολο το καλοκαιρι ηταν εκτος μπριζας αρα δεν τον επηρεασε καποια αυξομειωση της τασης στο ρευμα.

Δημοσ.

Δοκίμασε να βγάλεις τη CMOS μπαταρία και να την ξαναβάλεις, αν είναι δυνατό να την αντικαταστήσεις (είναι πολύ φθηνές).

Δοκίμασε να δεις αν μπορεί να bootάρει στο BIOS με μόνο τα βασικά, MOBO-CPU-1 RAM stick.

Έχεις να δοκιμάσεις άλλο τροφοδοτικό ή να δοκιμάσεις το υπάρχων τροφοδοτικό αλλού;

Δημοσ.

τις μπαταριες που τις βρισκω? και οσον αφορα το bios δεν προλαβαινει να φτασει εκει ή και να φτασει μου κλεινει αμεσως...

και δυστυχως δεν εχω να το τεσταρω καπου το τροφοδοτικο...

Δημοσ.

αλλαγη μπριζασ και αλλαγη καλωδιου τα εκανα απο χθες.. τωρα μενει αλλαγη μπαταριας αλλα δεν ξερω απο που να την αγορασω... παιζει σε κανα public?

Δημοσ.

Βασικά βγάλτην και ξαναβάλτην (με την καλή έννοια...) Φαντάζομαι σε κανα κομπιουτεράδικο θα έχει. Ίσως και σε κανα Γερμανό, που είναι μπαταριάκιας.

Δημοσ.

την εβγαλα και την ξανα εβαλα και δεν ειδα σωτηρια... θα παω αυριο να παρω μια...για να δω...και θα σας ενημερωσω...

Δημοσ.

επανερχομαι στο θεμα... σημερα αλλαξα μπαταρια της μητρικης αλλα το προβλημα δεν λυθηκε.... μετα απο λιγη ωρα χρησης αρχισε παλι να κανει επανεκινησεις.. εχετε κατι αλλο να προτεινετε?

Δημοσ.

ανοιξε κανονικα... μπηκε στα windows κια μετα απο λιγο αρχισε παλι να κανει επανεκινησεις μονο του....

ενα custom pc ειναι 5 ετων...

Δημοσ.

Κάνα μπιπ κάνει όταν ανοιγοκλείνει;

και η οθόνη προλαβαίνει να δείξει κάτι;

Κάνε και ένα clear cmos αν ξέρεις πως γίνεται..

Δημοσ.

ουτε μπιπ ουτε η οθονη.... μονο το ανεμιστηρακι απο το τροφοδοτικο και του επεξεργαστη παιρνουν μπροστα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...