marian22 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημερα παιδια!!κλεινουμε ενα χρονο με το αγορι μου και ειχα σκεφτει το δωρο μου να ειναι να οδηγησει μια ferrari η καποια αγωνιστικη μηχανη..το μονο που βρηκα σε σχεση με τα λεφτα που μπορω να διαθεσω ειναι 15' οδηγιες 15' οδηγηση ferrari και για μηχανες δεν εψαξα καν δεν εχω ιδεα..τωρα θελω να σας ρωτησω,κυριως τους αντρες της παρεας,αξιζει μονο για 15' να οδηγησεις μια ferrari (γιατι εγω ως γυναικα και για ενα γυρο το τετραγωνο να μου την εδινες χαρουμενη θα μουνα) ή να κοιταξω για κατι αλλο;
Liverpool89 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω θα ελεγα κατι αλλο... Τοσα λεφτα για ενα τεταρτο οτι αμαξι και να ειναι.... Καντου ενα ωραιο δειπνο, απο τα χερακια σου, ή σε ενα καλο εστιατοριο.. Αλλα και παλι ενα χρονο κλεινεται, πες του να βγειτε βολτα να περασετε τελεια, τα απλα ειναι τα ωραια.... 4
mylo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 ξέρει να οδηγάει ή θα πληρωνει κερατιατικα? 3
marian22 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Λες ε;το δειπνο απ τα χερακια μου ας το ξεχασουμε καλυτερα μην παει αδικα ο ανθρωπος!!!ευχαριστω παντως Ξερει καλε! 3
timonkaipumpa3 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Το πιο ακριβό δώρο δεν είναι το πιο καλό. Αντιθέτως, το να σου χαρίσουνε κάτι που ήθελες όντως είναι ανεκτίμητο, ασχέτως τα λεφτά που κόστισε αυτό. Βέβαια, το ακριβό δώρο το μόνο που προϋποθέτει είναι να κάνεις θυσία (οικονομική) για να το αγοράσεις. Ενώ το δώρο που χρειάζεται ο άλλος και εάν μην είναι ακριβό, προϋποθέτει να γνωρίζεις τον άλλο και την καθημερινότητα του. Πολύ πιο δύσκολο (σήμερα) από την οικονομική θυσία. 1
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Αν είναι φαν της ferrari και της αυτοκίνησης γενικά πιστεύω ότι αξίζει, είναι κάτι που θα το θυμάται για όλη του τη ζωή και ίσως δεν το ξανακάνει ποτέ. Αν του είναι ψιλοαδιάφορα τα αυτοκίνητα τότε όχι δεν αξίζει, πάρτου κάτι άλλο σχετικό με κάτι που του αρέσει (τεχνολογία, ρούχα-αξεσουάρ κλπ) Τώρα που το σκέφτομαι, μόνο αν σε κάποιον φαίνονται εντελώς αδιάφορα τα αυτοκίνητα δεν θα του άρεσε το δώρο με τη φεράρι! Για τι λεφτά μιλάμε? Να είστε καλά, να χαίρεται ο ένας τον άλλον 2
Liverpool89 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Εσυ το σκεφτηκες σαν να ειναι μονο δικια του γιορτη... Και για τους δυο σας σημαινει κατι για σενα πιο πολυ, για αυτον πιο λιγο ή.το αντιθετο. Τωρα εγω πιστεθω οτι πρεπει να σκεφτεις κατι να περασετε και οι δυο καλα. 1
raid_av Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Παντα το καλυτερο δωρο για ενα αντρα ειναι να του φτιαξεις το αγαπημενο του φαγητο και sexy εσωρουχα και να τον βαλεις κατω να του αλλαξεις τα φωτα. Ολα τα αλλα ειναι βλακειες και πεταμενα λεφτα. 7
marian22 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Του αρεσει η ταχυτητα γι αυτο το σκεφτηκα.. raid_av αυτο εννοειται πως θα γινει(εκτος απο το φαγητο απο τα χερακια μου ειπαμε)
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Παντα το καλυτερο δωρο για ενα αντρα ειναι να του φτιαξεις το αγαπημενο του φαγητο και sexy εσωρουχα και να τον βαλεις κατω να του αλλαξεις τα φωτα. Ολα τα αλλα ειναι βλακειες και πεταμενα λεφτα. Αυτό μπορούν να το κάνουν και τις υπόλοιπες 364 μέρες όμως! Καλύτερα τη φεράρι! 2
marian22 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Χαχαχα ισχυει!!!παντως ειναι το μονο που μπορω να σκεφτω οτι θα του αρεσει συμφωνα με τα οικονομικα μου
GoDRiC- Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 marian22 αν εισαι καλη στο κρεβατι δε χρειαζεται δωρα, ιζι 1
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Χαχαχα ισχυει!!!παντως ειναι το μονο που μπορω να σκεφτω οτι θα του αρεσει συμφωνα με τα οικονομικα μου Πόσο τη βρήκες τη βόλτα με τη φεράρι? (αν θέλεις να πεις)
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 90€ για 15' Εμένα (που δεν είμαι και τρελαμένος με τα αυτοκίνητα) θα μου άρεσε πάντως! Φεράρι, καλό φαΐ, καλό κρεβάτι...εντάξει τι άλλο να ζητήσει! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα