raid_av Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό μπορούν να το κάνουν και τις υπόλοιπες 364 μέρες όμως! Καλύτερα τη φεράρι! Το θεμα ειναι οτι οι πιο πολλες δεν τα κανουν γι αυτο και το ειπα. Του αρεσει η ταχυτητα γι αυτο το σκεφτηκα.. raid_av αυτο εννοειται πως θα γινει(εκτος απο το φαγητο απο τα χερακια μου ειπαμε) Λοιπον παιρνεις τηλ. στην αερολεσχη στον ασπροπυργο και σας πανε βολτουλα με 2θεσιο η 4θεσιο για να εισαι και εσυ μεσα και παει γυρω στα 150ευρω ειναι αρκετα τα φραγκα αλλα πιστεψεμε ειναι πολυ καλυτερο απο την ferrari. 1
marian22 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Καλη ιδεα αλλα δυστυχως μεχρι 100 ευρω μπορω να δωσω!!
CarbonFibre Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ δεν είμαι τόσο των δώρων. Μιλήστε μεταξύ σας και τα έξοδα για τα δώρα που θα κάνατε ο ένας στον άλλον κάντε τα μια διήμερη απόδραση κάπου.Με 100-150€ είστε οκ. Τα ταξιδάκια είναι ότι καλύτερο.
marian22 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο ηταν το αρχικο πλανο αλλα λογω προβληματος στη δουλεια δεν μπορω να λειψω πανω απο μερα!!3 μερες ηταν οι καλοκαιρινες διακοπες μου φαντασου!!
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 90€ για 15' Ο χριστός και η μάνα του. 4 μεροκάματα για 15 λεπτά οδήγηση, πού βρίσκουν πελάτες απορώ. 1
raid_av Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Ο χριστός και η μάνα του. 4 μεροκάματα για 15 λεπτά οδήγηση, πού βρίσκουν πελάτες απορώ. Να ναι καλα οι γλυφαδιωτες 2
ikaruga24 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Ο χριστός και η μάνα του. 4 μεροκάματα για 15 λεπτά οδήγηση, πού βρίσκουν πελάτες απορώ. Δεν ειναι και κανενα σοβαρο ποσο για ferrari. Σκεψου οτι τα μισα θα τα φαει σε βενζινη και θα χρειαστει και κανα φραγκο αργοτερα για κανα λαστιχο που κοστιζει 2872782782 ευρω το ενα. Προφανως και δεν μιλαμε για κοσμο του μεροκαματου που το κανουν. 3
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ειναι και κανενα σοβαρο ποσο για ferrari. Σκεψου οτι τα μισα θα τα φαει σε βενζινη και θα χρειαστει και κανα φραγκο αργοτερα για κανα λαστιχο που κοστιζει 2872782782 ευρω το ενα. Προφανως και δεν μιλαμε για κοσμο του μεροκαματου που το κανουν. Βασικά το vfm είναι το θέμα. Το ποσό που δίνει κάποιος σε συνάρτηση με την ευχαρίστηση που του προσφέρει αυτό το οποίο αγοράζει. Ok, δεν είμαι από τους καυλωμένους με τα αυτοκίνητα για να μπορώ να πω ότι το καταλαβαίνω 100% το αίσθημα, αλλά ας πούμε σαν πορωμένος gamer, με 90 ευρώ στο Steam την βγάζω χαλαρά για ένα εξάμηνο γεμάτο gaming. Από 'κει και πέρα, καθείς με τα γούστα του. Δικά του είναι του καθενός, ας τα κάνει ότι θέλει. 1
mylo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 άπό το ενα τεταρτο της οδήγησης τα 5 λεπτα πες του κανει στην άκρη και χάρισε του εναν πεοθηλασμό. θα το χαρεί διπλά....
black_rabBiT Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί δεν του κάνεις δώρο 2 ωραία γκομενάκια; This how gods feel like! Αυτό σίγουρα θα το εκτιμήσει.
The_Judas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Εσύ γνωρίζεις καλύτερα τι του αρέσει. Προσωπικά δεν θα με ενδιέφερε να οδηγήσω φεράρι. Σε κάποιους άλλους ίσως να αρέσει. Αλλοι ενδιαφέρονται για διάβασμα βιβλίων άλλοι για ποσόσφαιρο άλλοι για gaming. Δεν υπάρχει κάποιο στανταρ.
gpgalanis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Άκου τι θα ήθελα εγώ. Κομμένη η γκρίνια για 1 εβδομάδα και πονηρές χάρες.
marian22 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Χαχαχα..Black rabbit ημουν σιγουρη οτι καποιος θα το προτεινει!!!
Gtr34 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Αν ειναι μεσα στα ακουσματα σας http://www.ticketservices.gr/el/events/?eventid=1207&mobile=no
bluesattack Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Ο χριστός και η μάνα του. 4 μεροκάματα για 15 λεπτά οδήγηση, πού βρίσκουν πελάτες απορώ. Εδω σου πιανουν το κωλο τα καρτ , η φεραρι ? Αληθεια τι παιζει με αυτα τα σκηνικα ? Αν την χτυπησεις δηλαδη ? Την πληρωνεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα