Iris_89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 σχεση χωρις πεολειχία δεν υπαρχει !! εγω προσωπικα σχεση χωρις σεξ μπορω να κανω , χωρις πεολειχία ομως οχι Σχέση χωρίς σεξ? Για πόσο?
Mau-Maus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Σχέση χωρίς σεξ? Για πόσο? για μια νυχτα !
Iris_89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Υπάρχουν ακόμα τέτοιες? Και χειρότερες. Δεν ξέρω τι είναι πιο περίεργο. Να μην το κάνουν στο αγόρι τους, ή αυτές που το κάνουν αλλά με προφυλακτικό ( Το κάνει μια -πρώην- φίλη μου )
black_rabBiT Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Iris_89, φωτογραφία σου έχεις ποστάρει στο αντίστοιχο θρεντ;
Mau-Maus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 ναι κουκλα ειναι ! ιρις ανωμαλες φιλες-πρωην- εχεις !
Iris_89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 ναι κουκλα ειναι ! ιρις ανωμαλες φιλες-πρωην- εχεις ! Γι' αυτό είναι και πρώην 2
bluesattack Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Καταληξαμε οτι το τριο ειναι το μοναδικο αλησμονητο δωρο η ακομα το γυροφερνουμε ?
black_rabBiT Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Το έχει ψάξει κανείς; Πόσο πάει γενικά; Είναι ένα δώρο που το οφείλω πρώτα απ' όλα ο ίδιος στον εαυτό μου.
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Νομίζω πως το budget της φίλης δε φτάνει..
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Νομίζω πως το budget της φίλης δε φτάνει.. Γι'αυτό πρέπει να έχει πραγματικά καλές φίλες! 1
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Γι'αυτό πρέπει να έχει πραγματικά καλές φίλες! ''Πρόθυμες'' εννοείς..
Mau-Maus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 οι γυναικες γενικοτερα ειναι ζηλιαρες δε θελουν να περνανε καλα -και- οι φιλες τους !
Iris_89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Το τρίο είναι περίεργη εμπειρία για την γυναίκα, μόνο όταν εμπλέκονται 2 γυναίκες και ο αγαπητικός της μίας. Είμαστε πολύ ζηλιάρες από την φύση μας, πόσο μάλλον η άλλη τον πασπατεύει στο κρεβάτι μας. Πιστεύω πως όσο κομπλέ περάσουν εκείνη την φορά, μετά η γυναίκα θα αρχίσει τα δικά της και γεια σας.. Εκτός κι αν είναι σούπερ ντούπερ ανοιχτόμυαλη και δεν θα σκαλώσει μετά καθόλου, ή αν είναι bi.
bluesattack Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Το τρίο είναι περίεργη εμπειρία για την γυναίκα, μόνο όταν εμπλέκονται 2 γυναίκες και ο αγαπητικός της μίας. Είμαστε πολύ ζηλιάρες από την φύση μας, πόσο μάλλον η άλλη τον πασπατεύει στο κρεβάτι μας. Πιστεύω πως όσο κομπλέ περάσουν εκείνη την φορά, μετά η γυναίκα θα αρχίσει τα δικά της και γεια σας.. Εκτός κι αν είναι σούπερ ντούπερ ανοιχτόμυαλη και δεν θα σκαλώσει μετά καθόλου, ή αν είναι bi. Ε ας ειναι λαιτ η τριοφαση.Ενα blowjob , ενα handjob , ενα στριπτηζ ρε αδελφε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα