Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σχεση χωρις πεολειχία δεν υπαρχει !!

εγω προσωπικα σχεση χωρις σεξ μπορω να κανω , χωρις πεολειχία ομως οχι :)

Σχέση χωρίς σεξ? Για πόσο?

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Υπάρχουν ακόμα τέτοιες? :shock:

Και χειρότερες. Δεν ξέρω τι είναι πιο περίεργο. Να μην το κάνουν στο αγόρι τους, ή αυτές που το κάνουν αλλά με προφυλακτικό ( Το κάνει μια -πρώην- φίλη μου )

Δημοσ.

οι γυναικες γενικοτερα ειναι ζηλιαρες δε θελουν να περνανε καλα -και- οι φιλες τους !

Δημοσ.

Το τρίο είναι περίεργη εμπειρία για την γυναίκα, μόνο όταν εμπλέκονται 2 γυναίκες και ο αγαπητικός της μίας. Είμαστε πολύ ζηλιάρες από την φύση μας, πόσο μάλλον η άλλη τον πασπατεύει στο κρεβάτι μας. Πιστεύω πως όσο κομπλέ περάσουν εκείνη την φορά, μετά η γυναίκα θα αρχίσει τα δικά της και γεια σας.. Εκτός κι αν είναι σούπερ ντούπερ ανοιχτόμυαλη και δεν θα σκαλώσει μετά καθόλου, ή αν είναι bi.

Δημοσ.

Το τρίο είναι περίεργη εμπειρία για την γυναίκα, μόνο όταν εμπλέκονται 2 γυναίκες και ο αγαπητικός της μίας. Είμαστε πολύ ζηλιάρες από την φύση μας, πόσο μάλλον η άλλη τον πασπατεύει στο κρεβάτι μας. Πιστεύω πως όσο κομπλέ περάσουν εκείνη την φορά, μετά η γυναίκα θα αρχίσει τα δικά της και γεια σας.. Εκτός κι αν είναι σούπερ ντούπερ ανοιχτόμυαλη και δεν θα σκαλώσει μετά καθόλου, ή αν είναι bi.

Ε ας ειναι λαιτ η τριοφαση.Ενα blowjob , ενα handjob , ενα στριπτηζ ρε αδελφε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...