Atakas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Θα ήθελα τις προτάσεις σας για τηλεοράσεις 40-42" με budget €450-500. Η Site: Sony 40W605B γιατί δεν αναφέρεται σε άλλα αντίστοιχα topic; Έχει πολύ δυνατές κριτικές και δεν βρίσκω πολλές αναφορές στο insomnia. Επίσης στις Site: 46-48" υπάρχουν καλές οικονομικές τηλεοράσεις (budget €500-600); Χαρακτηριστικά που με νοιάζουν: - Καλή ποιότητα εικόνας με καλό μαύρο και λίγο bleeding - Έξοδο ήχου RCA - Σχετικά γρήγορη εναλλαγή ψηφιακών καναλιών - 1080p 100Hz Χαρακτηριστικά που μου είναι αδιάφορα: - Δορυφορικός δέκτης - Smart TV / Media Player - Καλά ηχεία - 3D Επειδή σίγουρα θα αναφερθούν πολλές Samsung, δεν καίγομαι ιδιαίτερα να δώσω άλλα λεφτά στη συγκεκριμένη εταιρία. Ψάχνω άρων άρων να πάρω τηλεόραση γιατί χάλασε το πάνελ της Samsung 40A656 που είχα πάρει € 1.000+ πριν 5-6 χρόνια. Η συμπεριφορά της Samsung τηλεφωνικά επί του θέματος τραγική και καμία συγκίνηση για το γεγονός ότι είμαι "σταθερός" πελάτης τους, όντας κάτοχος 7 συσκευών τους (TVs / Monitors / AC). Επίσης αν είναι να δίνω 1.000άρικο κάθε λίγα χρόνια, δεν ξαναπαίρνω top-of-the-line τηλεόραση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
kostas_dr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Απ' την στιγμή που δεν θες εξ' ορισμού samsung, πάρε την sony που λες.
Atakas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Απ' την στιγμή που δεν θες εξ' ορισμού samsung, πάρε την sony που λες. Thanks Μόλις πέτυχα post εδώ για την PANASONIC-TX-42AS600E Σχόλια; Επίσης.. στις 46-48" μέχρι €600 αξίζει κάτι;
graphist83 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Και περιμένεις η Sony μεσώ Astra service να σου συμπεριφερθεί καλύτερα.... :-D Αν ειναι να κρίνεις βαση αντιπροσωπείας δεν έχει νόημα να ρωτάς. Η panasonic έχει καλή υποστήριξη. Άσχετα αν το προϊόν υπολείπεται σε διάφορους τομείς. Αν λοιπόν συμβιβάζουμε τις επιδόσεις με το πόσο ευγενικοί είναι οι υπάλληλοι του εκάστοτε support line. Τότε πάσο. Αν και ενημερωτικά το πόσο καλη υποστήριξη θα εχεις από μια εταιρία δεν αποτελεί σταθερά, άλλα θέμα συγκυρίας... Δες εδω: http://www.insomnia.gr/topic/542456-service-tv/?p=53485489 Τελος 6 χρόνια χρήσης μια lcd tv θεωρείται λογικός χρόνος.πριν σφάλει σε κάποιο τομέα. Όποια και να πάρεις την σήμερον ημερα μην περιμένεις παραπάνω. Αν και ειμαι σίγουρος οτι και αυτή που εχεις επισκευάζεται τοπικά σε επίπεδο pcb. Πολυ δύσκολο να σφάλει το πάνελ τόσο νωρις εκτος εαν υποβλήθηκε σε θερμοκρασίες (καλοριφέρ, τζάκια, κλιματιστικά.) Στην θέση σου θα δοκίμαζα και κάποιο καλό ιδιώτη τεχνικό. Ακομα και ribbon να ξεκόλλησε απο το πάνελ, Υπάρχει μέθοδος επανασυγκολλησης με επιτυχία. Θα ανεβάσω αυριο σχετικό θέμα με tv που βαφτίστηκε ως ανεπισκεύαστο και πετάχτηκε. Την επισκεύασα με 6,2€.
Atakas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Και περιμένεις η Sony μεσώ Astra service να σου συμπεριφερθεί καλύτερα.... :-D Αν ειναι να κρίνεις βαση αντιπροσωπείας δεν έχει νόημα να ρωτάς. Η panasonic έχει καλή υποστήριξη. Άσχετα αν το προϊόν υπολείπεται σε διάφορους τομείς. Αν λοιπόν συμβιβάζουμε τις επιδόσεις με το πόσο ευγενικοί είναι οι υπάλληλοι του εκάστοτε support line. Τότε πάσο. Αν και ενημερωτικά το πόσο καλη υποστήριξη θα εχεις από μια εταιρία δεν αποτελεί σταθερά, άλλα θέμα συγκυρίας... Δες εδω: http://www.insomnia.gr/topic/542456-service-tv/?p=53485489 Τελος 6 χρόνια χρήσης μια lcd tv θεωρείται λογικός χρόνος.πριν σφάλει σε κάποιο τομέα. Όποια και να πάρεις την σήμερον ημερα μην περιμένεις παραπάνω. Αν και ειμαι σίγουρος οτι και αυτή που εχεις επισκευάζεται τοπικά σε επίπεδο pcb. Πολυ δύσκολο να σφάλει το πάνελ τόσο νωρις εκτος εαν υποβλήθηκε σε θερμοκρασίες (καλοριφέρ, τζάκια, κλιματιστικά.) Στην θέση σου θα δοκίμαζα και κάποιο καλό ιδιώτη τεχνικό. Ακομα και ribbon να ξεκόλλησε απο το πάνελ, Υπάρχει μέθοδος επανασυγκολλησης με επιτυχία. Θα ανεβάσω αυριο σχετικό θέμα με tv που βαφτίστηκε ως ανεπισκεύαστο και πετάχτηκε. Την επισκεύασα με 6,2€. Την επισκεύασα αλλά άντεξε λίγους μόνο μήνες.. Μία από τις καλωδιοταινίες του πάνελ έφταιγε αλλά πλέον ξαναχάλασε χωρίς επιστροφή..
kostas_dr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Θα ανεβάσω αυριο σχετικό θέμα με tv που βαφτίστηκε ως ανεπισκεύαστο και πετάχτηκε. Την επισκεύασα με 6,2€. Μπράβο ρε Graphist. Αναμένω το θέμα. Θα' χει πολύ ενδιαφέρον.
graphist83 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Την επισκεύασα αλλά άντεξε λίγους μόνο μήνες.. Μία από τις καλωδιοταινίες του πάνελ έφταιγε αλλά πλέον ξαναχάλασε χωρίς επιστροφή.. Αρα έπεσα μέσα με την δεύτερη. Η επισκευή δεν έγινε σωστά. Αν ένα ribbon κολλήσει σωστά δεν ξεκωλα εύκολα. Μπράβο ρε Graphist. Αναμένω το θέμα. Θα' χει πολύ ενδιαφέρον. Το βράδυ θα το ανεβάσω. Και δεν είναι η μόνη περίπτωση που γίνεται αυτό....
Atakas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Αρα έπεσα μέσα με την δεύτερη. Η επισκευή δεν έγινε σωστά. Αν ένα ribbon κολλήσει σωστά δεν ξεκωλα εύκολα. Το βράδυ θα το ανεβάσω. Και δεν είναι η μόνη περίπτωση που γίνεται αυτό.... Μπορείς να μου προτείνεις κάποιον στην Αθήνα; Είτε εδώ είτε με pm
graphist83 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικά οχι, καθώς εχω συνεργαστεί με πολλούς και κατα καιρούς μου εχουν κανει πατάτες. Δεν θα ηθελα να λαβω κάποια ευθύνη για αυτο. Μπορείς να κανεις μια αναζήτηση μεσώ διαδικτύου. Ρωτώντας στο τηλεφωνώ αμα τους πεις για επισκευή καλωδιοταινιας στο πάνελ και σου απαντήσουν αμέσως θετικά και σου εξηγήσουν, τοτε σημαίνει οτι έχουν τον σωστό εξοπλισμό. Τωρα τελευταία κάνω μόνος μου διάφορες επισκευές. Αλλά δεν ειναι ο κύριος τομέας απασχόλησης μου, ουτε συμπληρωματικός θα έλεγα. οποτε δύσκολα αναλαμβάνω. Το βασικό στην περίπτωση σου είναι ο προηγούμενος μην κουτσούρεψε το ribbon και τους διάδρομους που κάνει επαφή. Εκει θα εχεις θεμα. Αμα ξεκόλλησε αλλο τότε έχει πιθανότητες (την ειχες σε ζεστό περιβάλλον?) Έχει και ο πατέρας μου μια Sony με ξεκολλημένο ribbon (ηταν κατω απο το κλιματιστικό 6 χρόνια) και την εχω επισκευάσει με πατέντα. Εχω τοποθετήσει λαστιχένιο αεροστοπ για παράθυρο πανω στο ribbon και πιέζεται απο το πλαισιο της Τν. Λειτουργεί οκ εδω και 2 χρονια. Όσο αντέξει... Μπράβο ρε Graphist. Αναμένω το θέμα. Θα' χει πολύ ενδιαφέρον. Κώστα δες εδω http://www.insomnia.gr/topic/542953-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B7-lcd-tv-%CE%BB%CE%B9%CE%B3%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7/
kostas_dr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Κώστα δες εδω http://www.insomnia.gr/topic/542953-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B7-lcd-tv-%CE%BB%CE%B9%CE%B3%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7/ Είδα, είδα
Atakas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικά οχι, καθώς εχω συνεργαστεί με πολλούς και κατα καιρούς μου εχουν κανει πατάτες. Δεν θα ηθελα να λαβω κάποια ευθύνη για αυτο. Μπορείς να κανεις μια αναζήτηση μεσώ διαδικτύου. Ρωτώντας στο τηλεφωνώ αμα τους πεις για επισκευή καλωδιοταινιας στο πάνελ και σου απαντήσουν αμέσως θετικά και σου εξηγήσουν, τοτε σημαίνει οτι έχουν τον σωστό εξοπλισμό. Τωρα τελευταία κάνω μόνος μου διάφορες επισκευές. Αλλά δεν ειναι ο κύριος τομέας απασχόλησης μου, ουτε συμπληρωματικός θα έλεγα. οποτε δύσκολα αναλαμβάνω. Το βασικό στην περίπτωση σου είναι ο προηγούμενος μην κουτσούρεψε το ribbon και τους διάδρομους που κάνει επαφή. Εκει θα εχεις θεμα. Αμα ξεκόλλησε αλλο τότε έχει πιθανότητες (την ειχες σε ζεστό περιβάλλον?) Έχει και ο πατέρας μου μια Sony με ξεκολλημένο ribbon (ηταν κατω απο το κλιματιστικό 6 χρόνια) και την εχω επισκευάσει με πατέντα. Εχω τοποθετήσει λαστιχένιο αεροστοπ για παράθυρο πανω στο ribbon και πιέζεται απο το πλαισιο της Τν. Λειτουργεί οκ εδω και 2 χρονια. Όσο αντέξει... Κώστα δες εδω http://www.insomnia.gr/topic/542953-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B7-lcd-tv-%CE%BB%CE%B9%CE%B3%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7/ Παρεξήγηση: εγώ την έφτιαξα προσωρινά, δεν την πήγα σε "μάστορα". Κι εγώ έτσι την έφτιαξα, βάζοντας μία κόντρα για να πιέζει το ribbon αλλά μετά από λίγο καιρό ξαναχάλασε. Την άνοιξα πάλι και ό,τι και να προσπάθησα δεν έφτιαχνε. Οι επαφές και από τις 2 πλευρές φαίνονται να είναι ΟΚ. Εσωτερικά το ribbon δεν μπορώ να ξέρω, αλλά όσο και να το πάλεψα δεν άλλαζε καθόλου η απεικόνιση του panel, σε αντίθεση με την πρώτη φορά. Προς το παρόν την έχω λύσει όλη και έχω κρατήσει το backlight με το πλαίσιο για να το κάνω φωτιζόμενο τραπέζι κάποια στιγμή (). Θα πάρω μερικά τηλέφωνα και αν κάποιος μου φανεί έμπειρος θα την ξαναμοντάρω μήπως και φτιαχτεί. Όσον αφορά την καινούρια που θέλω να πάρω, θα ήθελα γνώμες για τις προσιτές 46-48"..
kostas_dr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 https://www.skroutz.gr/s/4867145/Samsung-UE48H5000.html https://www.skroutz.gr/s/3838385/Samsung-UE46F6320.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα