Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με cosmote on the go σε win8,1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εκανα στην cosmote νεα συνδεση on the go , μου εδωσαν το Huawei E3131A , σε υπολογιστες με win 7 λειτουργει κανονικα σε win 8,1 μου βγαζει σφαλμα συνδεσης

onthego.jpg

εκανα ολες τις αναβαθμισεις στα windows , το εβαλα σε συμβατοτητα με win7 , το ετρεξα σαν διαχειριστης αλλα δεν αλαξε κατι, μπορει καποιος να με βοηθησει;

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Θα σου ελεγα να μιλησεις με cosmote η με Huawei να σου πουν κατι παραπανω.αλλα ξεκινα με cosmote μηπως υπαρχουν τιποτα δοκιμαστικοι drivers γιατι ισως να ειναι πιο γενικο το προβλημα και οχι μονο σε εσενα.δεν ξερω αν υπαρχει καποιο third party προγραμμα που μπορεις να κανεις συνδεση  για να το δοκιμασεις ή αν εχεις και καποιο αλλοο Pc με windows 8 ή 8.1 για να δεις αν παιζει εκει.διοτι μπορει πραγματι να ειναι θεμα drivers ή κατι αλλο μια που τα windows 8.1 ειναι σχετικα καινουρια.και καποιος αλλος ειχε ανοιξει ενα παρομοιο θεμα αν θυμαμαι καλα πιο παλια για τα windows 8 νομιζω.

Δημοσ.

Ενδιαφερόμουν να κάνω σύνδεση με τα ίδια στοιχεία αλλά μου είπαν από κατάστημα ΟΤΕ ότι το Huawei με τα WIN 8 δεν τα πάει καλά.

Θα πρέπει να κάνεις κάποια αναβάθμιση στο Huawei ώστε να γίνει συμβατό με WIN 8.

Αυτό ίσως να χρειάζεται.. χωρίς να το έχω δοκιμάσει

http://www.solvusoft.com/el/update/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CE%AF/%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B7%CF%82/huawei/e3131/sub-models/

Δημοσ.

δεν ξερω αν υπαρχει και καμια αναβαθμιση για το ιδιο το stick περα απο τους οδηγους.

ας το δοκιμασει δεν εχει κατι να χασει.δινει και πιο κατω στo link σου και ενα link για αυτοματη αναβαθμιση με τo driverdoc αν και το βρισκω λιγο περιττο αν καποιος μπορει να περασει τους drivers manually.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...