redhotstef Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Εμενα σημερα ηταν η πρωτη μου φορα. Δεν φοβομουν τους σκυλους. Ακομα δεν τους φοβαμαι. Μαλλον σημερα εκανα βλακεια που περασα απο σημειο που ηταν το λιμερι του και μαλλον ενιωσε να απειλειται. Ισως το συγκεκριμενο να χε και μικρα εκει κοντα και να φοβοταν για αυτο, δεν ξερω. Τον ιδιοκτητη του δεν τον ξερω, τον ειχε σε μια περιοχη αφυλαχτη στην οποια δεν ηξερα οτι υπηρχε σκυλος. Ηταν ενα θυληκο (ειχε εντονα βυζακια) και ρατσας κατι σαν πιτ μπουλ, απ οτι ειδα και φωτογραφιες στο ιντερνετ. Περπατουσα εναν δρομο ολο ευθεια, και βρεθηκε μπροστα μου να μου γαυγιζει. Εγω δεν μπορουσα να παω απο αλλον δρομο (θα μου ηταν πολυ χρονοβορο για να παω στο μερος που ηθελα) οποτε πλησιαζα αργα προς το μερος του. Σε μια στιγμη σταθηκα ακινητος προσπαθωντας να του δειξω αδιαφορια γυριζοντας στο πλαι. Δεν θυμαμαι ακριβως την στιγμη απο το σοκ (Ναι, δεν ειχα ξανανιωσει τετοια απειλη) και οπως με πλησιαζει με γρηγορες κινησεις, εγω πιστεψα πως θα με μυρισει μονο. Αμ δε.. τελικα ενιωσα ενα τραβηγμα στη γαμπα, με δαγκωσε το βλαμενο, και επειτα απομακρυνθηκε. Δεν ξερω ομως γιατι απομακρυνθηκε, καθως θα μπορουσε ανετα να με δαγκωσει κι αλλες φορες. Ισως καταλαβε οτι δεν ειμαι απειλη αφου δεν προσπαθησα να το χτυπησω, μονο του φωναζα να φυγει. Τελικα μετα το δαγκωμα ο δρομος ηταν ανοιχτος και εφυγα αρον αρον, με την γαμπα να αιμοραγει.. Ενας εκει κοντα μου εδωσε οινοπνευμα και χαρτι, αφου εβρεξα το τραυμα με νερο να καθαρισει, να καθαρισω το σημειο, μεχρι να βρω φαρμακειο κτλ για τα σχετικα. Τελικα εχω ενα τραυμα απο δοντι το οποιο μπηκε λιγο μεσα στο δερμα, ακομα αιμοραγει το σημειο, αλλα στο νοσκοκομειο μου ειπαν να αφησω ανοιχτη την πληγη ωστε να φυγουν τα μικροβια. Εκανα και αντιτετανικο εμβολιο σε φαρμακειο, και μου γραφτηκαν να παιρνω τρεις φορες τη μερα δυο διαφορετικες μαλιστα αντιβιωσεις. Εγινε και αυτο δηλαδη, κατι που δεν περιμενα ποτε να μου συμβει. Να με δαγκωσει σκυλι (και τι σκυλι). Πιο πολυ στεναχωρεθηκα για την ταλαιπωρια του να να παω στο γιατρο, να παιρνω φαρμακα, κτλ. Σκεφτηκα να δημιουργησω αυτο το θεμα καταθετοντας την εμπειρια μου και να χαρω αν και αλλους τους εχουν δαγκωσει σκυλοι. Σας εχει δαγκωσει ποτε σκυλι; Φταιγατε η οχι; χαρω 1
qsis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 εμένα όχι, αλλά γνωστούς/συγγενείς μου κάμποσες φορές σε αντίστοιχη φάση με τη δική σου. ευτυχώς τα τελευταία χρόνια η γειτονιά μου έχει καθαρίσει από αδέσποτα γιατί κάποτε έπαιζαν μικρά κοπάδια κάθε μερικά τετράγωνα όσο και αν ακουστεί χαζό, κάνα δυο φορές που βρέθηκα σε τίποτα στενά με σκυλιά να μου γρυλίζουν απειλητικά, τους έκανα κι εγώ το ίδιο τρέχοντας απειλητικά προς το μέρος τους, χέστηκαν και έφυγαν μάλλον άμα νιώσουν το φόβο σου θα σου ορμήξουν γιατί παραβιάζεις τη περιοχή τους (και γιατί τα παίρνει στη τελική), άμα όμως τους δείξεις ότι εσύ είσαι το αφεντικό και ότι μπορεί να τα βλάψεις θα κάνουν πίσω η μόνη φορά που αγρίεψα σκυλί το οποίο θα μπορούσε να με κάνει κομμάτια αν το άφηναν (και αυτό το έκανα επειδή με ψιλοανάγκασαν, δεν ήθελα ούτε λίγο) ήταν στο στρατό σε σκυλί-αρκούδα-φύλακα γιατί είχε όρεξη για "εκπαίδευση" ο καραβανάς που το είχε χρεωμένο αυτά είναι εκπαιδευμένα να τρελαίνονται αμέσως μόλις δουν άνθρωπο και σίγουρα δε θα έκανε πίσω, τώρα που το σκέφτομαι μόλις το αγρίεψα ο άλλος με το ζόρι το κρατούσε
The_Colonel Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Η βλακεία ήταν στο ότι σταμάτησες και γύρισες πλάγια κατάλαβε ότι φοβήθηκε και πας να την κάνεις και όρμησε αν συνέχιζες να περνάς κανονικά θα την γλίτωνες εκτός και αν ήταν αρκετά άγριο σκυλί ή λυσσασμένο... αλλα αν ήταν δεν θα σε δάγκωνε μια φορά... τα ζώα σε "διαβάζουν" απο τις κινήσεις αν δείχνεις Α male θα φοβόταν να σου ορμίσει.
Pintsie Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μου έχουν επιτεθεί πολλές φορές. Δεν με έχουν δαγκώσει αδέσποτα ή ελεύθερα δεσποζόμενα. Όμως δεν με έχουν δαγκώσει γιατί ξέρω να διαβάζω τη συμπεριφορά τους. Για παράδειγμα, είναι μία αγέλη (γύρω στα 20 σκυλιά) πάνω από το σπίτι μου. Όλα φιλικά αλλά επιφυλακτικά. Γαβγίζουν, αλλά αν τα πλησιάσεις σωστά, σου κουνάνε ουρά. Μάλιστα στο γυμναστήριο που πήγαινα (ανοικτό γυμναστήριο), έρχονταν όλα μαζί γύρω από το μηχάνημα που έκανα και μετά με συνόδευαν στο επόμενο... Όμως μία φορά "γνώρισα" τον αρχηγό τους. Τον είδα στην κορυφή ενός λοφίσκου την ώρα που ήμουν με τον δικό μου σκύλο. Εκεί κατάλαβα ότι δεν θα με αφήσει μόνο με ένα γρύλισμα αλλά ότι θα το συνεχίσει... Ώσπου άρχισε να κατεβαίνει γρυλίζοντας και δείχνοντας δόντια προς το μέρος μου. Ε, κοίταξα ευθεία κι άρχισα να προχωράω με το σκύλο μου έχοντας το λουρί του κολλητά και έτοιμο για "ανέβασμα" στα χέρια μου σε περίπτωση που έκανε την τελευταία κίνηση να δαγκώσει ο άλλος. Και πήγαινα πιο "πλάγια" έτσι ώστε ο αγριεμένος να βλέπει την πλάτη μου. Ο δικός μου με έχει δαγκώσει 2 φορές. (Νομίζω πως όταν το κάνει ο δικός σου σκύλος παθαίνεις μεγαλύτερο σοκ!). Αλλά και τις 2 φορές έφταιγα εγώ. Όταν ήταν μικρός που πήγα να του πάρω φαΐ από το στόμα για να μην πνιγεί (τη μία φορά ήταν φαΐ, την άλλη ήταν κάτι που δεν ήξερα τι ήταν, το είχε αρπάξει στη βόλτα και το έφερε -κρατώντας το στο στόμα του μέσα!!!!- στο σπίτι! Λόγω περιοχής φοβόμουν για φόλα οπότε ήξερα ότι θα μου επιτεθεί, αλλά έπρεπε να το κάνω). Είναι ένα φάουλ που έχω κάνει στην εκπαίδευσή του. Δεν τον έμαθα να ξέρει ότι εγώ είμαι "πιο πάνω" από το φαΐ του. Δυστυχώς. Οπότε πολλές φορές αρπάζει κάτι που μπορεί να έχουν φέρει οι αδέσποτες γάτες στο σπίτι από τα σκουπίδια και δεν το αφήνει και κάνω ταρζανίες για να το αφήσει. Το πιο συνηθισμένο είναι να τον βάζω να γαβγίσει. Του πέφτει από το στόμα, τρέχω αρπάζω ό,τι έπεσε και όλα καλά. (Για βίντεο με λίγα λόγια!)
The_Colonel Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 πας παίρνεις αυτό που τρώει σε δαγκώνει; μπουκέτο στην μάπα... αγριεύει μπουκέτο ξανά... και έστρωσε 2
Pintsie Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Προφανώς και δεν έχω ακουμπήσει ούτε τρίχα του. Ούτε γι'αστείο... 1
thanosrx8 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 το καλοκαιρι ετυχε ενα παρομοιο περιστατικο στην κοπελα μου. Μιας και σκυλομπαμπας αγαπαω ολα τα σκυλακια του κοσμου και στην παραλια εκοβε βολτες ενα στρουμπουλο χαρουμενο κουταβακι,ε με τα πολλα ηρθε κοντα και το χαιδεψα και το ειχα καμποση ωρα να περιφερεται εκει γυρω. Με το που παμε να φυγουμε με το αμορε ο κουταβος δαγκωνει χωρις λογο και αιτια την κυρα στο πισω μερος του ποδιου πανω απ την φτερνα. Οχι κατι ιδιαιτερο μιας και τα δοντακια του ηταν τα πρωτα,αλλα ηρθε σε επαφη το σαλιο του με το αιμα. Περιττο να πω οτι για 2 βδομαδες σχεδον μερα παρα μερα πηγαιναμε νοσοκομειο για αντιλυσικες ενεσεις διοτι στην περιοχη μας ειχαν ακουστει πολλα κρουσματα και προληπτικα μετα απο εντονη παροτρυνση των γιατρων μπηκαμε σ αυτη την διαδικασια που μας κοστισε ταλαιπωρια και χρημα απ το πουθενα. Γνωμη μου οταν δεν ξερεις με τι σκυλο εχεις να κανεις μην μπεις στην διαδικασια να τον αγριεψεις γιατι μπορει να εχεις τρεξιματα απ το πουθενα. Δεν εννοω βεβαια δεσποζομενο σκυλο γιατι τοτε κοβεις τον κωλο του ιδιοκτητη νομιμα αν δεν τον εχει δεμενο.
Mau-Maus Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 μπραβο σου για την αντιδραση σου να μη το κλωτσησεις κτλ ! αν δεν ηταν αδεσποτο ο ιδιοκτητης του θελει πολυ ξυλο ! περαστικα και λυπαμαι για την ταλαιπωρια ! εμβολιο για την λυσσα η ανοσοσφαιρίνη (αντιλυσσικός ορός) δε σου καναν ?
Lucifer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό που ειπώθηκε και παραπάνω. Έχω βρεθεί κάμποσες φορές περικυκλωμένος από αγέλες, συνήθως βενζινο/μαντρόσκυλων. Αν σταματήσεις είσαι απειλή, αν τρέξεις είσαι θήραμα. Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις, ανάλογα το πόσο μακρυά είσαι, είναι είτε να μην παρεκκλίνεις από την πορεία σου, είτε να γυρίσεις καρφί πίσω με νορμάλ βήμα. Πάντα κάνω το πρώτο και πέρα από κάτι εκφοβιστικά ρουθουνίσματα στα πόδια, δεν μου 'χει τύχει τίποτα. Κάποιες φορές μάλιστα, αφού έχω περάσει την αγέλη, μερικά από αυτά με ακολουθούνε για λίγο σε φάση χαδάκια/παρέα.
Miracle Worker Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Έμένα μου είχε ορμήσει ένα αδέσποτο σαν γερμανικός ποιμενικός και είχα πάθει μεγάλο σοκ, λόγω και των περιστάσεων. Το σκηνικό έγινε στα στενά πεζοδρόμια του Παγκρατίου. Γύρναγα 3 η ώρα τη νύχτα και άκουγα μουσική στη διαπασών. Σε ένα σημείο είχε παρκάρει ένας μία μεγάλη μηχανή δίπλα σε ένα δέντρο και ίσα που χώραγες να περάσεις. Μόλις πέρασα από εκεί αμέριμνος, ακούω γαβγίσματα από πίσω μου. Γυρίζω να δω και το σκυλί μου ορμάει στο βραχίωνα. Μένω λίγο σαστισμένος και μου κάνει δεύτερη επίθεση στο καλάμι. Μετά αρχίζω να τρέχω σαν τον Αίολο Κεντέρη για καμιά 20αριά μέτρα, αλλά αυτό έτρεχε δίπλα μου σα σταματημένο. Οπότε σκέφτομαι να γυρίσω να του κόψω κλωτσιά, αλλά μόλις σταμάτησα αυτό γύρισε πίσω στο δέντρο. Τα δαγκώματα ευτυχώς ήταν ανεπαίσθητα επειδή ήταν χειμώνας και φόραγα χοντρά ρούχα, ή με λυπήθηκε. Μετά πέτυχα μία φορά τον τύπο με τη μηχανή να πηγαίνει να παρκάρει και το σκυλί να πετάγεται μέσα στη μέση του δρόμου να τον υποδεχθεί, οπότε φαντάζομαι μάλλον φύλαγε τη μηχανή ή κάτι τέτοιο.
GoDRiC- Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 εμενα με ειχε δαγκωσει ενα σε σπιτι φιλου και κρεμιοταν απο το δαχτυλο μου, νταξει λιγο αιμα τιποτα αλλα το σημαδι εχει μεινει 4 χρονια πανω στο δαχτυλο, μια γραμμη καπου στα 4 εκατοστα, ειμαι scarface btw, ειχε ωραια βυζια;
redhotstef Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Πριν μου επιτεθει το σκυλακι σημερα, ηξερα για τα πραγματα που πρεπει να κανεις σε περιπτωση επιθεσεης. Τα ειχα ξαναδιαβασει και τα θυμομουν στο περιπου. Οτι να μην τον κοιτας στα ματια, να ειμαι ηρεμος, κτλ. Επισης το να εχω το στυλ του Α male που λες colonel, μου φαινεται λογικο, αλλα εκεινη την ωρα τα επαιξα κανονικα. Δεν ειχα συνειδητοποιησει τη στιγμη, και αν και ημουν ηρεμος, ειχα κοκαλωσει και αθελα μου ενα πραγμα. Ημουν κουρασμενος και απροετημαστος για τετοια κατασταση. Πολλες φορες πιο πριν με πλησιαζαν σκυλια αδεσποτα η μη, τα οποια αντε να γαυγιζαν λιγο απο μακρια και τελος. Στο τελος ερχοντουσαν διπλα μου με μυριζαν και τα χαιδευα χωρις τρεμουλο πχ. Σα να ημουν σιγουρος οτι δεν θα μου κανει ζημια. Οπως την πρωτη φορα που αντικρισα το μεγαλο ροντβαηλερ του ξαδερφου μου. Στην αρχη ειχαμε μια αποσταση, αλλα μετα σιγα σιγα "μυριστηκαμε". Ισως να φταιει που γνωριζα τον ιδιοκτητη του (ξαδερφος) και δεν ημουν απειλη. Αλλα και με αλλα αδεσποτα δεν ξαναειχα προβλημα, ισως και παλι επειδη δεν ειχαν απειλητικες διαθεσεις. Ισως απλα σημερα επεσα στη περιπτωση, ισως επρεπε να μου συμβει για κατι που δεν προσεξα καλα. Σκυλακι ειπα.. γιατι το καταραμενο ηταν κατω απο μισο μετρο υψος, και δεν μου πηγαινε το μυαλο οτι εχει τα @@ να μου επιτεθει! Ηταν θυληκο και μαλλον η θα ειχε γεννησει καπου κοντα η θα γενναγε οπου να ναι, καθως ειχε φουσκωτα βυζακια. Και απ οτι μου παν καποιοι περαστικοι ισως για αυτο να ηταν και αγριο. Απ οτι ειδα σε φωτογραφιες στο ιντερνετ (καθως δεν ξερω απο ρατσες ουτε ρωτησα τη γειτονια τι ηταν), ειχε το στυλ των πιτ μπουλ. η κατι σαν αρβτ, αμερικανικο μπουλντοκ, αμερικαν σταρφορσαηντ τεριε και ετσι. Ε, κατι τετοιο τελος παντων.. Θελω να ξαναπαω στο μερος που μου επιτεθηκε να την βγαλω μια αναμνηστικη φωτογραφια.. εξ αλλου το σημαδι της θα το εχω παντα στην γαμπα μου.. Μου περασαν σκεψεις να πλακωσω στο ξυλο (αν μπορουσα χερι χερι) αλλα μετα καταλαβα οτι εφταιγα εγω που ισως "εισεβαλα" στη περιοχη του..
TeZaS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Με έχει δαγκώσει αρκετά πιτσιρικά ένα, το οποίο ζήλευε το σκυλί μου και είχα κάνει το λάθος να τον πάρω αγκαλιά για να περάσω. Ε πηδάει στην πλάτη μου με ρίχνει και μου τραβάει 2 δαγωσιές στο μπράτσο. Έκανα 5 ράματα και αντιτετανικούς. Δεν μου προκάλεσε κάποια φοβία με τα σκυλιά πάντως. Πάντως απο τότε όσες φορές έχω αντιμετωπίσει άγριο σκυλί δεν μου έχει επιτεθεί. Το θέμα είναι να του δείξεις οτι εσύ κάνεις κουμάντο, να φανείς ο αρχηγός. Μου έχει τύχει να γαβγίζει άγρια ένα δεμένο. Πήγα προς τα πάνω του με ύφος δεν έχει μάγκα μου τελείωσες, στο τέλος γύρισε ανάποδα και παραδόθηκε, όχι για χάδια. Έτσι κάνουν τα σκυλιά γυρίζουν ανάποδα και παραδίδονται στον "αρχηγό"
redhotstef Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 εμβολιο για την λυσσα η ανοσοσφαιρίνη (αντιλυσσικός ορός) δε σου καναν ? οχι.. για τετανο μου εγραψαν απ το νοσοκομειο μονο, και εκανα ενδομυικο στον ωμο. Τωρα εχω τις αντιβιωσεις που δεν ξερω το λογο του να ειναι δυο, αφου την ιδια δουλεια κανουν.. Augmentin & Dalacin c.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Γυρνουσα το καλοκαιρι του 2004 αν θυμαμαι καλα απο φιλο κατα τις 3 το βραδυ να παω σπιτι αφου ειχαμε λιωσει το pro πρωτα. Σακουλα πλαστικια στα χερια και μεσα το ps2 μιας και ηταν δικο μου και το πηγαινοφερνα. Ξαφνικα 3 σκυλαροι απο πισω μου στα 100 μετρα χωρις λογο να γαυγιζουν και να μην εχω που να παω μιας και βρισκομουν αρκετα μακρια απο το σπιτι και σε ευθεια με δεξια και αριστερα αυτοκινητα ολομοναχος μεσα στη νυχτα. Με το που ακουσα το γαυγισμα λοιπον απο βλακεια μου μιας και καταλαβα οτι ερχονται επιθετικα αρχιζω και τρεχω και ξεκινανε και αυτα απο πισω μου και τα 3 να με κυνηγουν. Μη τα πολυλογω πανω στο χεσιμο μου και τα σκυλια να με εχουν στα 10 μετρα περιπου κοιταω στα δεξια μου και ηταν ενα φορτηγο με καροτσα μεσαιου τυπου φορτηγο.Πιο ψηλο φυσικα απο απλο αγροτικο. Ενα θα πω..πηδηξα μαζι με το ps2 στο χερι μεσα στο φορτηγο χωρις να ακουμπησω καν τα χερια μου και τα ποδια μου καπου. Δε κανω πλακα.Ακομα βλεπω τετοια φορτηγα και οσες φορες και να το κανω πιστευω δε προκειται να τα καταφερω.Και απορω πως καταφερα κατι τετοιο πανω στο φοβο μου. Ειμαι και υψος 1.78 δεν ηταν και οτι πιο ευκολο δηλαδη. Με αυτα κ μ άυτα δε ξαναπερασα απο εκεινο το σημειο μεχρι να τα μαζεψουν.Δε τα φοβαμαι τα σκυλια,εχω και εγω επισης 2 σκυλια. Αλλα αυτο δε θα το ξεχασω ποτε που εγινε. υ.γ 1 Το ps εσπασε λιγακι πλαγια αλλα συνεχιζε να λειτουργει. υ.γ 2 Kαταγρατζουνιστηκα σε χερια ποδια μιας και ειχε κατι ξυλα μεσα. υ.γ 3 Τα σκυλια ακουσαν το τοσο θορυβο που εκανα και εξαφανιστηκαν.Επισης ξυπνησα και 2 σπιτια και ευτυχως τα ειχαν δει και αλλες φορες και ειπα τι εγινε και δε με εβγαλαν και κλεφτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα