panosno1com Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 μέσα σε πόλη δεν έχει δική του περιοχή ο σκύλος και ο κάθε κόπρος είναι δική μου περιοχή και αν δεν το σέβεται θα πάει για ευθανασία ούτε μα ούτε μου. να πανε για ευθανασια ολα, πατανε τη περιοχη, πατανε και το ταφο τους 1
Mau-Maus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 έτσι είναι !~! δεν εχει δική του περιοχή στην πόλη ο σκύλος και εαν δεν το σέβεται αυτό ο σκύλος, αν δεν μου μιλάει στον πληθυντικό, αν δεν σεβαστεί , θα τον στείλω απο κει που ρθε, δεν έχει ούτε μα ούτε μου ! 1
panosno1com Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 τι το περασε ο καθε κοπρος ναουμε, μπατε σκυλοι αλεστε ?επι του θεματος,μου χει τραβηξει ελαφρα τη ¨"σουρα" του τζιν στο ποδι ενας τετοιος ασεβης κυνας οταν ημουν συνεπιβατης σε glx στα 16-17 ..κ ενας σφουγγαριστρας σκυλακος μου χει δαγκωσει το μεγαλο δακτυλο του χεριου ελαφρα οταν πηγα να τον χαιδεψω 1
alsakari Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Πολύ μικρός(15 χρ,) κάναμε ποδήλατο εξοχή,και μπαίνω στο σπίτι ενος φίλου να πιούμε νερό.Είχε ενα μεγάλο λυκόσκυλο.Φαινόταν φιλικό και αφήνω το ποδήλατο κάτω και το χαιδεύω στο κεφάλι(ΜΕΓΑ λάθος!).Ξαφνικά αγριεύει,και με δαγκώνει ψηλά στο μπούτι απο την μέσα μεριά(φορούσα και ενα κοντό τζιν).Λίγο πιό κάτω δλδ απο την ...οικογένεια! Γυρίζω το βράδυ σπίτι και λέω στην μανα μ.Εδώ με δάγκωσε ενας σκύλος,και γέλαγα σαν τον συγχωρεμένο τον Τσάκωνα.Πανικός η μανα την επόμενη μέρα πήγα για αντιτετανικό και ο σκύλος στο λυσσιατρείο για εξέταση.Πως πόνεσε η ...τανα η ένεση δεν σας λέω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα