agonistis21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 dkmaster μεχρι το προηγουμενο καλοκαιρι ψωνιζα στο συγκεκριμενο site.Δεν ανεφερα οτι την τελευταια μου αγορα την εκανα το 2012 και το θυμηθηκα το 2014.Μπορει και να ειναι ετσι σε αυτο που λες οτι δεν γνωριζω πως ειναι να εισαι καταναλωτης,το θεμα ειναι οτι απο το συγκεκεριμενο site εχω παραγγελει πολλα πραγματα τα οποια τα περισσοτερα ηταν ελλατωματικα και δεν αξιζαν τα λεφτα που εδωσα.Τοσο παραλογο ειναι αυτο?
dkmaster Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Το παράλογο ειναι πως αναφέρεις οτι ενω ειχες πολλά ελαττωματικά, δεν έκανες τίποτα για να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση και συνεχιζες να ψωνίζεις απο εκει παρότι δε σου άρεσε. Επισης δε μπορει να φταίει το κατάστημα για σφραγισμένα ελαττωματικά προϊόντα, εκτός αν τόση ώρα μιλάμε για το stock house.
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Απλά αυτό που αναφέρεις για τις εγγυήσεις είναι κάπως περίεργο. Μήπως εννοείς ότι σου κάηκαν κάποια pixel και η εγγύηση κάλυπτε από έναν αριθμό και πάνω? Και πάλι θέμα κατασκευαστή είναι, δεν έχει κάποια σχέση από που την πήρες
agonistis21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι zio10 μπραβο αυτο ειναι.Mε τα pixel κατι εγινε και καηκαν και δεν μπορουσε να το καλυψει η εγγυηση.Αυτο μου ειχε πει και το μαγαζι στο οποιο το πηγα μετα οτι ειχε καψει τα pixels..
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι zio10 μπραβο αυτο ειναι.Mε τα pixel κατι εγινε και καηκαν και δεν μπορουσε να το καλυψει η εγγυηση.Αυτο μου ειχε πει και το μαγαζι στο οποιο το πηγα μετα οτι ειχε καψει τα pixels.. Αυτό είναι θέμα εταιρειών φίλε μου, πολύ λίγες εταιρείες καλύπτουν από το 1ο καμένο (η lg σίγουρα). Οι περισσότερες έχουν όριο στα 3-5. Για το συγκεκριμένο θέμα δεν ευθύνεται το eshop, από όπου και να είχες ψωνίσει θα ήταν το ίδιο
agonistis21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 dkmaster απλα συνεχισα απο το συγκεκριμενο γιατο το θεωρησα οτι ηταν τυχαιο και ψωνιζα γιατι εβαζε προσφορες.Απλα με την τελευταια μου αγορα την κουρευτικη μηχανη απογοητευτηκα τελειως.
dkmaster Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Έτσι αλλάζει. Δεν ευθύνεται ομως το κατάστημα για τα ελαττωματικά προϊόντα.
arc Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Θέμα συζήτησης ... ό,τι να'ναι! Οθόνες που δεν εχουν εγγύηση, αλλά έχουν. Μηχανη κουρεματος (ποια ειναι ακομα να μαθουμε) 2
Skierpetros Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Οι ηλεκτρονικές συσκευές να ξέρετε πως έχουν ποιότητα Α,B,C κτλπ Ανάλογα με την ποιότητα πάει και η τιμή τους. Βεβαια ο καταναλωτής ποτε δεν θα μάθει τη ποιότητα είναι αυτό που αγόρασε εκτος αν ψάξει με το SN αλλα και πάλι αμφιβάλω αν θα βρει την ποιότητα. Ένα κατάστημα επιλεγει τι θα αγοράσει αν πουλήσει Α ποιότητα μικρο κέρδος καθώς θα το αγοράσει ακριβά από τον προμηθευτή. Αν αγοράσει Β μεγαλύτερο κέρδος κτλπ... Πολλά καταστήματα που δίνουν δικια τους εγγύηση παίζουν πολύ με την ποιότητα. Το e-shop με έχει απογοητεύσει πολλές φορές κατά το παρελθόν. Θυμάμαι μια φορα που χάλασε ένα σκληρος δίσκος για έλεγχο και για έκδοση πιστωτικού χρειαστηκαν 35 μέρες , πολλά τηλεφωνα και επισκέψεις από το μαγαζί τους.. 1
agonistis21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 arc αν το θεμα ειναι οτι ναναι δεν χρειαζεται να μπεις στον κοπο να σχολιασεις.Εσενα μπορει να μην σε ενδιαφερει καποιον αλλον ομως μπορει να θελει να συζητησει περι του θεματος και να πει την αποψη του γενικως. Επειδη μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις οι οθονες σε καλυπτουν με εγγυηση αλλα οχι αν καουν καποιος αριθμος Pixel. Kαι τελος η μηχανη κουρεματος ειναι η panasonic er gc50.Δηλαδη εσυ εκει σκαλωσες?Ειχε τοσο σημασια για σενα?Δεν ξερω μερικοι την ειρωνια και την εξυπναδα την εχετε κανει επαγγελμα... skierpetros εχεις απόλυτο δικιο αδερφε στα λεγομενά σου..
arc Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Οταν αγωνίζεσαι για κάτι παραθέτεις γεγονότα και στοιχεία, στα οποία στηρίζεις αυτά που λες και τα οποία θα ειναι η ζύμη για τη συζήτηση. Οταν βγαίνεις και λες «Είμαι απογοητευμένος από το Χ μαγαζί» ειναι απλά κουτσομπολιό (ειδικά αν εισαι και νεος χρήστης). Αν πάλι δεν ξέρεις πως να αναζητήσεις τι συμβαίνει, βγες και γράψε το «παιδια η ταδε οθονη ειναι καλη; Εχει zero pixel;» ή «η τάδε μηχανή ειναι αποτελεσματική; » Εσύ αντίθετα βγήκες και είπες μόνο το «eshop ειναι εκείνο και το αλλο», πράγμα ουτε λογικό, ουτε έξυπνο για να βρεις υποστηρικτές. Προσωπικά μου αρέσει το δίκαιο. Πιστεύω οτι εχεις δίκιο, θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω όσο ξέρω, ενω αν εχεις αδικο θα ακουσεις τον αντίλογο. Αν εσύ ήθελες να γράψεις κατι χωρίς να θες διάλογο ή αντίλογο, φτιάξε και ενα blog και γράφε τα εκεί. Για τις οθόνες και την εγγύηση που έχουν/δεν εχουν δεν οφείλεται στο e-shop αλλά στην κατασκευάστρια εταιρεία. Αντί λοιπόν να κράζεις ανώνυμα και άδικα το eshop (και κάθε eshop) βγες και πες «πήρα τη τάδε philips και δεν εχει εγγύηση zero pixel». Πάμε στην κουρευτική μηχανή. Μπήκα στο amazon και διάβασα κριτικές (για μένα ειναι Must οι κριτικές πριν αγοράσω) και πάνω πάνω διαβάζω το παρακάτω GOOD POINTSQuite chunky, looks and feels like it will withstand being dropped a few times.Fits comfortably in the hand.Light weight.Has a good battery life and not overly long to charge.Can be used with or without the cord.Locks the cutting length when switched on.Cuts evenly on shorter lengths.Only two attachments required.Cutting length set easily by a dial.Can be rinsed under water to clean.BAD POINTSThe dial setting don't correspond to standard trimmer lengths e.g. #1, #2, #3 etc.The cut becomes less even and less effective as the length setting is increased.The cut hair gets trapped inside the cutting length attachment, so you have to stop regularly to clear the hair out.When you remove the cutting length attachment, the dial setting always moves, so make sure you check it before continuing.The outer fins on the cutting length attachments are about 4mm wide, so you can't easily get to the hair behind the ears. άρα αν ήμουν στη θέση σου, θα ήξερα οτι δεν θα μου έκανε γιατί σαν προϊόν εχει θεματάκια. Και πάλι όμως το προϊόν εχει θεματάκια, οχι αυτός που στο πουλά. Αν το eshop σου ειπε σε κάτι ψέματα (π.χ. οτι μπορεις να κουρευεις τα αρνιά σου) βγες και γράψε το, αλλά αφού εκανες μια αποτυχημένη αγορά, δεν φταίει το μαγαζί αλλά η εταιρεία. Αν τωρα είσαι σιγουρος οτι την φορτίζεις και τη χειρίζεσαι σωστα, επικοινωνησε με την panasonic και αξιωσε service ή αποζημείωση για μη ικανοποιητικό προϊόν Να στο πω με αλλο παράδειγμα, για το πως ερμηνεύω οτι εκφράζεσαι στο συγκεκριμένο νημα συζητησης. Βλέπεις διαφήμιση στην τηλεόραση για τη νεα γκοφρετα λακτα/ιον/οτιθες και βλεπεις χαρουμενα γκομενακια και ακρογιαλιές. Πας στον κυρ Μήτσο, τον ψιλικατζή της γωνιάς και του σκάς το 3ευρω(!) για τη γκοφρέτα. Την ανοιγεις, τραβάς μια δαγκωνιά και εκτός που δεν βλέπεις γκομενακια, νοιώθεις σαν να μασάς παντόφλα με ζαχαρίνη (αηδία μονο που το σκέφτομαι). Δεν πτοείσαι, τυπώνεις ανώνυμα φυλλάδια και τα πετας στη γειτονιά σου που γράφουν οτι «Ο κυρ μητσος πουλά σκουπίδια και μάλιστα σε ακριβές τιμές». Μόλις κάποιος σου ζητήσει εξηγήσεις ή σου παρουσιάσει αντίλογο, λες «δουλευεις στον κυρ μητσο». Ετσι απλά ειναι τα πράγματα. 24
agonistis21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 arc πρωτα απο ολα δεν εγραψα την αποψη μου για να βρω υποστηρικτες.Έγραψα την προσωπικη μου εμπειρια απο καποιες αγορες που εκανα σε ενα site.Kαι με την κουρευτικη μηχανη επικοινωνησα με το site και για τις οθονες και ανταποκριση ουσιαστικη δεν βρηκα..Το οτι εσυ μπορει να μην σου εχει τυχει η να μην εισαι παθων σε κατι δεν χρειαζεται να αμφισβητεις τον αλλον.Όταν ενα προιον το αγοραζω απο ενα συγκεκριμενο καταστασημα και ειναι ελλατωματικο εσυ μου λες οτι δεν εχει καθολου ευθυνηη και θα πρεπει να απευθυνθω σε αλλους φορεις??Οσο για τις ξυπνητζίδικες απαντησεις σου,οχι δεν ελεγε οτι μπορεις να κουρεψεις προβατο με αυτην την μηχανη,ελεγε οτι οτι ειναι μια πολυ καλη μηχανη με ισχυ που κοβει ανετα.Ε,δεν το ειδα αυτο.Απεναντιας οπως εγραψα πιο πανω φρακαρε και μαγκωνε στα μαλλια και δεν ειχε την αναλογη επιδοση και προσεξε δεν εχω και μαλλι προβάτου..
Federer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Έτσι! Η είσαι agonistis ή δεν είσαι! Το κεφάλαιο και το eshop φταίει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις