Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οταν ενα site ειναι Ελληνικό,πολυδιαφημισμένο και θελει να λεει οτι εχει και ποιοτητα στα προιοντα και εχει και την περιπτωση της αντικαταβολης στην παραγγελία απαιτείς σαν πελάτης ολα αυτα να είναι στην πράξη.

Δηλαδή πώς ακριβώς δε σου απέδειξε στην πράξη την ελληνικότητα του; Ζήτησες από κάποιον εκπρόσωπο να σου πει τον εθνικό ύμνο και δε στον είπε; Τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένα ελληνικό site?

• Like 2
Δημοσ.

Δεν πτοείσαι, τυπώνεις ανώνυμα φυλλάδια και τα πετας στη γειτονιά σου που γράφουν οτι «Ο κυρ μητσος πουλά σκουπίδια και μάλιστα σε ακριβές τιμές». 

Χωρίς πλάκα, πρέπει να υπάρχουν όντως πολλοί κυρ-Μήτσοι που πουλάνε σκουπίδια και μάλιστα σε ακριβές τιμές. Στη γειτονιά μου είχα 2 ψιλικατζίδικα που τα είχαν κυρ-Μήτσοι και πούλαγαν ληγμένα προϊόντα. Ο ένας πήρε σύνταξη και το 'κλεισε κι άλλος πρέπει να πέθανε (μάλλον απ' τις κατάρες). 

Δημοσ.

Το θεμα γινεται epic. Συνεχισε αγωνιστηηη, ο επιμενων νικα. Εμεις μαζι σου. Συναγωνιστες!!!!

Ζήτησες από κάποιον εκπρόσωπο να σου πει τον εθνικό ύμνο και δε στον είπε;

ΚΛΑΙΩΩΩΩΩ

• Like 1
Δημοσ.

ελεγε οτι οτι ειναι μια πολυ καλη μηχανη με ισχυ που κοβει ανετα.Ε,δεν το ειδα αυτο.

Εδώ έχεις δίκιο. Το e-shop λέει αρκετές αρκούδες στις περιγραφές. Παραθέτω μία που βρήκα στα γρήγορα (έχει γράψει και πολύ χειρότερα, πάντως...):

Το HP 250 G1 notebook είναι ένα εργαλείο για επιτυχία. Εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Dual Core, το HP 250 σας βοηθά να ολοκληρώσετε τις οποιεσδήποτε εργασίες σας (!!!!!!!!!). Με μια 15.6" LED-backlit αντιθαμβωτική οθόνη και ενσωματωμένο WI-FI, το HP 250 είναι η άμεση επαφή σας με τον κόσμο.

• Επεξεργαστής: Intel Dual Core 1000M (1.80 GHz) με 2 MB L3 cache.
  • Οθόνη: Αντιθαμβωτική 15.6'' LED-backlit HD, με ανάλυση 1366 x 768.
  • Μνήμη: 4096MB DDR3 στα 1600 MHz.
  • Σκληρός Δίσκος: 5000 GB SATA, στις 5400 rpm.
  • Οπτικός Δίσκος: DVD+/-RW SuperMulti DL.
  • Floppy Disk: Δεν περιλαμβάνεται.
  • Κάρτα γραφικών: Intel HD shared μνήμης.

http://www.e-shop.gr/hp-250-g1-h0w18ea-156-intel-dual-core-1000m-4gb-500gb-linux-p-PER.901183

Άντε πήγαινε κάνε επεξεργασία βίντεο με το συγκεκριμένο, κι αν δε βγάλει σήματα καπνού, να μου το φέρεις στο κεφάλι...

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξερω πως ηταν το e-shop.gr παλιότερα αλλα 2 χρονια τωρα που αγοραζω απο εκει 8/10 προιοντα (ειδη οπως τηλεόραση, monitor , mouse, μητρικη , πληκτρολογιο) που εχω παραλαβει ειναι ελατοματικα, παντα ομως μου τα αντικαθιστουσαν βέβαια μετα απο ταλαιπωρία και με μεση αναμονη 5 εβδομαδων (τεχνικου ελεγχου eshop-αντιπροσωπιας), επισης ολα τα προιοντα ηταν απο εμπιστες εταιριες . Συνεχιζω να ειμαι πελατης τους κυριως λόγω τιμων και διαθεσιμοτητας ομως δινω ιδιαιτερη προσοχη στην συσκευασία και την λειτουργια του προϊόντος .

Δημοσ.

vrykolakas αδερφε να μας πεις ποτε να γελασουμε.Καταλαβες τι ειπα?Και τι ειπες εσυ?Είπα οτι το site ειναι Ελληνικο μετην εννοια οτι θα μπορουσες πιο ευκολα να εξυπηρετηθεις και να συννενοηθεις.Εσυ αυτο που ειπες τωρα μαλλον μπερδευτηκες στα μονοπατια του μυαλου σου.

Δημοσ.

πιστευω μετα το θεμα στην κατηγορια hardware με τιτλο η απαντηση του τεχνικου τωρα και αυτο το θεματακι βαζει ανετα υποψηφιοτητα για το καλυτερο της χρονιας...!Anyway εγω εχω μεινει ευχαριστημενος απο τα eshop..ψωνιζω απο το 2010 και μονο ενα τροφοδοτικο ηταν καμενο το οποιο το αντικατεστησαν σε τεσσερις μερες!

Δημοσ.

ποτε ακριβως εκανες την 1 σου παραγγελια απο eshop ever;

Γιατι για να σου ειναι αντιληπτη η "καθίζηση και ο ξεπεσμός του e-shop.gr", πρεπει να ψωνίζεις τουλαχιστον 10 χρονια ε;

Βεβαια, πηρες την 1η σου οθονη πριν 2 χρονια, τα προηγουμενα χρονια τι ψωνιζες ; PC δεν παιζει να ειχες αφου δεν ειχες ξανα οθονη.. ισως λαπτοπ

• Like 2
Δημοσ.

Η όλη συζήτηση μοιάζει με το ανέκδοτο «γιατί δεν φοράς το κράνος σου; », αλλά θα κάνω μια ακομα προσπάθεια, με την ελπιδα να σου φανεί χρήσιμη σε μελλοντικές σου αγορές, απο ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μαγαζι 

arc πρωτα απο ολα δεν εγραψα την αποψη μου για να βρω υποστηρικτες.Έγραψα την προσωπικη μου εμπειρια απο καποιες αγορες που εκανα σε ενα site.

Επαναλαμβάνω. «Ο κυρ Μήτσος πουλά σκουπίδια» αντί «Η τάδε γκοφρέτα είναι μάπα, οπότε μην την αγοράσετε»

Kαι με την κουρευτικη μηχανη επικοινωνησα με το site και για τις οθονες και ανταποκριση ουσιαστικη δεν βρηκα.

Δηλαδή τι περίμενες να σου απαντήσουν;

«Εντάξει κύριε, εμείς θα αναλαβουμε το κόστος εγγύησης για εγγύηση που δεν παρέχει το εργοστάσιο»

Ακόμα και στις σοκολάτες εχει πάνω ενα τηλέφωνο που λεει «Αν εχετε πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας»

Αν δεν σου αρέσουν οι απαντήσεις που πήρες (απο μαγαζί και κατασκευαστή) επικοινωνησε με τη ΓΓΚ και ζήτα οδηγίες για αξίωση αποζημίωσης. 

Όταν ενα προιον το αγοραζω απο ενα συγκεκριμενο καταστασημα και ειναι ελλατωματικο εσυ μου λες οτι δεν εχει καθολου ευθυνηη και θα πρεπει να απευθυνθω σε αλλους φορεις??

Ορισε μου το ελαττωματικό. Αν αγόρζες οθόνη lg, η οποία δίνει εγγύηση zero pixel, τότε αν εβρισκες καμμενα pixels, το προϊόν θα ήταν ελαττωματικό. 

Τέσπα, keep αγωνίζειν.

Δημοσ.

Φίλε μου καλά κάνεις και γράφεις την άποψη σου για το e-shop, πρέπει όμως να την βασίζεις κάπου.

Τόσα σου είπαν.. δε καταλαβαίνεις ότι δε στέκουν οι απόψεις σου; Είσαι πράγματι ξεροκέφαλος ή πείσμωσες με κάποια χιουμοριστικά παραδείγματα;

Εσύ αν είχες ηλεκτρονικό κατάστημα θα μπορούσες να καταλάβεις πότε παραλαμβάνεις ελαττωματικό εμπόρευμα; Ειδικά αν ήταν σφραγισμένο και από επώνυμο κατασκευαστή όπως αυτοί που ανέφερες. ΌΧΙ. Κοινή λογική αυτά, έ; Δε χρειάζεται να έχεις γνώσεις εμπορίου.

Το e-shop  ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ. Κατηγόρησε τον εαυτό σου επειδή είσαι πολύ καντέμης ή τους κατασκευαστές.

Δυστηχώς αυτά συμβαίνουν και όταν είσαι περιορισμένος οικονομικά πονάνε. Γι' αυτό έπρεπε να το ψάξεις περισσότερο με τις εγγυήσεις και το τι δικαιούσε. Δικό σου λάθος.

Τέλος μια συμβουλή, πριν αγοράσεις ξανά οτιδήποτε κοιτάς πάντα reviews αγοραστών στο internet. Μετά κρίνε αν αξίζει η αγορά ή όχι.

Φιλικά

Δημοσ.

anonymous-root αλλος ενας εξυπνάκιας με αλλο ενα τρομερο επιχειρημα...Πηρες laptop για τον θειο σου απο το e-shop που ηθελες?

η αλήθεια είναι πως ΝΑΙ!

edit: Πάντως όταν δεν έχει να απαντήσει κάτι επί της ουσίας, αρχίζουν τα "εξυπνάκιας, πότε να γελάσουμε κτλ".

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...