johnkal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μόνο εμένα πάει το μυαλό μου στον πρόεδρο με το "καθίζηση"; Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2014 από johnkal
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μπα, το eshop καλό είναι , τα προβλήματα που περιγράφει ο αρθρογράφος με το ΠΛΑΙΣΙΟ τα έχω τραβήξει και με αυτά τα noname tablets και Laptops τρίτης διαλογής που τα πλασάρουν ως κορυφαία.
pmitsios Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω παντως εχω παρει (ΠΑΡΑ) πολλα πραγματα απο το eshop και μου βγηκαν μια χαρα και τιποτα διαφορετικο απο την περιγραφη τους. ΚΑΙ επίσης είναι απ' τα ελαχιστα πλεον καταστήματα (για ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΑΝΤΑ) που παραλαμβανεις και δεν εχεις μεταφορικα! Αν μάλιστα παραγγειλεις απευθειας απ' το τοπικο καταστημα (στα διαθεσιμα προιοντα) μπορεις να εχεις την παραγγελια την επομενη ημερα. Τονιζω για ΕΠΑΡΧΙΑ και οχι για ΑΘΗΝΑ. 2
agonistis21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δυστυχως με λύπη μου διαπιστώνω οτι πολλοι άνθρωποι βρίσκουν αποκούμπι στην ζωή τους στο ιντερνετ και παίρνουν νόημα πετόντας εξυπνάδες και ειρωνίες.Για ενα απλο θεμα που άνοιξα οτι δεν ειμαι ικανοποιημενος προσωπικα απο καποιο ηλεκτρονικο κατάστημα και το έθεσα σαν θέμα συζήτησης μήπως κα ιαλλος εχει αντιστοιχα παράπονα,κάποιοι τους φαινεται τοσο παράξενο και θιχτηκαν λες και τους βρίσαμε το σπίτι.Εγω ειπα προσωπικα οτι δεν ειμαι ικανοποιημενος απο το e-shop ουτε απο την εξυπηρετηση ουτε απο τα προιόντα που εχω παραλάβει.Αλλος μπορει να ειναι ευχαριστημενος.Δυστυχως πάσχουμε απο νοοτροπία....
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Επίσης, υπάρχει και καχυποψία και προς τις δύο πλευρές. Εγώ ας πούμε έχω κάνει 10άδες παραγγελίες (ίσως και 3ψήφιο αριθμό) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος εκτός ελαχίστων περιπτώσεων του στυλ να λέει άμεσα διαθέσιμο και να καθυστερεί ή να λέει 2-3 μέρες και να κάνει βδομάδα. Αλλά όταν λέει κάποιος την εμπειρία του ψάχνουμε να δούμε αν είναι υπάλληλος στο συγκεκριμένο κατάστημα ή στο ανταγωνιστικό! Συγκεκριμένα για τις δικιές σου περιπτώσεις πάντως φίλε agonisti, το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης έχει ο κατασκευαστής και όχι το κατάστημα. 1
arc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 agonisti δυστυχως σε διαβεβαιω ότι ο γιαλός δεν ειναι στραβος, αλλά στραβά αρμενιζεις. Μεχρι να αλλαξεις νοοτροπια καταναλωτη, θα εχεις παντα προβληματα με ολους οσους συναναστρεφεσαι, απο το Χ μαγαζι, μεχρι τον καστανα της γωνιας. Μεχρι τοτε .... "Γιατι δε φορας το κρανος σου;" 1
black adder Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δυστυχως με λύπη μου διαπιστώνω οτι πολλοι άνθρωποι βρίσκουν αποκούμπι στην ζωή τους στο ιντερνετ και παίρνουν νόημα πετόντας εξυπνάδες και ειρωνίες.Για ενα απλο θεμα που άνοιξα οτι δεν ειμαι ικανοποιημενος προσωπικα απο καποιο ηλεκτρονικο κατάστημα και το έθεσα σαν θέμα συζήτησης μήπως κα ιαλλος εχει αντιστοιχα παράπονα,κάποιοι τους φαινεται τοσο παράξενο και θιχτηκαν λες και τους βρίσαμε το σπίτι.Εγω ειπα προσωπικα οτι δεν ειμαι ικανοποιημενος απο το e-shop ουτε απο την εξυπηρετηση ουτε απο τα προιόντα που εχω παραλάβει.Αλλος μπορει να ειναι ευχαριστημενος.Δυστυχως πάσχουμε απο νοοτροπία.... go to #6 Γράψε λοιπόν..πήρα μια οθόνη,μου βγήκε σκάρτη και δεν την κάλυψε η εγγύηση.Πήρα και δεύτερη,είχα πάλι πρόβλημα ,και πάλι δεν την κάλυψε η εγγύηση.Πήρα και μια κουρευτική μηχανή,που νόμιζα πως ήταν προσφορά,και μου βγήκε μάπα. Συμπτωματικά,όλα τα παραπάνω προΐόντα τα πήρα από το eshop. Nα σου πούμε και εμείς,άλλαξε τον τρόπο που αποφασίζεις τις αγορές σου,βγάλε τον Μητσοτάκη από screensaver κοκ. πιστευω μετα το θεμα στην κατηγορια hardware με τιτλο η απαντηση του τεχνικου τωρα και αυτο το θεματακι βαζει ανετα υποψηφιοτητα για το καλυτερο της χρονιας...!Anyway εγω εχω μεινει ευχαριστημενος απο τα eshop..ψωνιζω απο το 2010 και μονο ενα τροφοδοτικο ηταν καμενο το οποιο το αντικατεστησαν σε τεσσερις μερες! Κάντε τη ζωή μας εύκολη..βάλτε link. Έφυγα για hardware.
anonymous-root Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 @agonistis21 Θα έλεγα ότι ίσως πρέπει να ζητήσεις τη βοήθεια ενός ψυχολόγου, για το θέμα σου. 1
black adder Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 @agonistis21 Θα έλεγα ότι ίσως πρέπει να ζητήσεις τη βοήθεια ενός ψυχολόγου, για το θέμα σου. Ψηλέ..χαλάς την πιάτσα.
anonymous-root Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Ψηλέ..χαλάς την πιάτσα. Sorry. αλλά πρέπει να ζήσουν κι αυτοί!
agonistis21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 anonymos-root δεν εχω αναγκη την βοηθεια ενος ψυχολόγου.Οχι οτι αν ειχα θα ηταν κακο.Εξαλλου πολυς κοσμος το εχει αναγκη.Αναγκη ψυχιατρου ομως θες εσυ.Εμενα η ζωη μου δεν ειναι το ιντερνετ.Εχω πολυ σοβαρα πραγματα να ασχοληθω.Απο οτι καταλαβαινω η ζωη σου ειναι τα ξυπνητζιδικα σχολια και τα Like.Aπο αυτα παιρνεις νοημα.Γιαυτο και ουτε ενα σχολιο σου δεν απαντησες σοβαρα ασχετα αν συμφωνεις και απαντας σαν 15χρονο.Εκτος και αν εισαι.Γιαυτο σου λεω κανε μια επισκεψη σε κανα γιατρο για να σε καθοδηγησει λιγο,μπας και λυσεις το προβλημα της αυτοπεποιθησης σου.. 2
Iris_89 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Το θέμα ή το eshop? Why not both? χαχα 1
killer76 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 ΚΑΙ επίσης είναι απ' τα ελαχιστα πλεον καταστήματα (για ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΑΝΤΑ) που παραλαμβανεις και δεν εχεις μεταφορικα! Αν μάλιστα παραγγειλεις απευθειας απ' το τοπικο καταστημα (στα διαθεσιμα προιοντα) μπορεις να εχεις την παραγγελια την επομενη ημερα. Τονιζω για ΕΠΑΡΧΙΑ και οχι για ΑΘΗΝΑ. Αυτο ειναι ενα μεγαλο κινητρο να αγοραζω απο εκει. Φυσικα αν αγοραζα ενα μηχανημα 500€ θα κοιταγα την χαμηλοτερη τιμη και οχι τοσο τα μεταφορικα. Αλλα με δωρεαν μεταφορικα παραγγελνω και φλασακι με 5€. Μια φορα μονο μου ειχε καθυστερησει κατι για 4-5 μερες. Με ολες τις αλλες παραγγελιες δεν ειχα ποτε προβλημα. Πιο πολυ με εχει γ...σει το πλαισιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις