Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kάτσε Γιάννη γιατί κάπου σ' έχασα : λέμε ότι ο (κάθε) agonistis έχει υποχρέωση (απέναντι στον εαυτό του) να ρίχνει και μια ματιά σε ρηβιούζ/να κάνει μια έρευνα αγοράς πριν προβεί σε αγορές που θα του σπάσουν τα μπιπ - ΑΛΛΑ ένα μαγαζί δεν έχει υποχρέωση (απέναντι στους πελάτες του, αλλά ΚΑΙ στο ίδιο του - για την βιωσιμότητά του) να κάνει το ίδιο ώστε ν' αποφεύγει να βάζει στα ράφια του "γνωστά σαπάκια", αλλά να κουβαλάει/διαφημίζει ό,τι κάτσει στο διάβα του, κι από 'κει και πέρα το μπαλάκι να πηγαίνει μόνο στον πελάτη, ο οποίος "ας πρόσεχε"; Αν κάνει έτσι, τότε δικαιολογημένος είναι κάποιος που θα βγει να πει εγώ δεν παίρνω άλλο από το (κάθε) e-Shop, διότι δεν κάνει εμπόριο, αλλά ρουλέτα...(χωρίς "διθυραμβικούς" τίτλους όμως).

Κάτσε, γιατί αν το πάμε έτσι, θα μπει ο TS και θα αρχίζει να μας στολίζει εκείνος τώρα και θα 'χει και δίκιο...

Ένα μικρομάγαζο μπορεί να γνωρίζει τι πουλάει με περιορισμένο stock.

Ένα πολυκατάστημα σαν το e-shop με τόση μεγάλη ποικιλία είναι δύσκολο ως αδύνατο. Ούτε το Amazon δε μπορεί να το εφαρμόσει και άλλα μεγάλα e-shop παγκοσμίου φήμης. Παρατήρησε στις κριτικές του Amazon.. σε μερικά προϊόντα πέφτει τρελό θάψιμο!

Τουλάχιστον το e-shop όπως και το Amazon έχουν ενσωματομένο σύστημα κριτικών, οπότε δε κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους για το τι πουλάνε.

Ο agonistis21 πήρε επώνυμα προϊόντα που είχε το e-shop. Γνωστό "σαπάκι" είναι και το Iphone 6 που λυγίζει, άρα να μη το φέρει καθόλου του e-shop; Δε θα είναι σαν εξωγήινος και εκτός αγοράς μετά; Αφού ο μέσος καταναλωτής θα το θέλει σαν τρελός και ας λυγίζει!

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τουλάχιστον το e-shop όπως και το Amazon έχουν ενσωματομένο σύστημα κριτικών, οπότε δε κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους για το τι πουλάνε.

Μια παρατηρηση για το παραπάνω. Το eshop ρίχνει γερο «τσεκουρι» στις κριτικές. Αντίθετα οι κριτικές του αμαζόν ειναι αρκετά αξιόπιστες ειδικά αν ειναι μεγάλος ο αριθμός τους. 

Δημοσ.

Ένα μικρομάγαζο μπορεί να γνωρίζει τι πουλάει με περιορισμένο stock.

Ένα πολυκατάστημα σαν το e-shop με τόση μεγάλη ποικιλία είναι δύσκολο ως αδύνατο. Ούτε το Amazon δε μπορεί να το εφαρμόσει και άλλα μεγάλα e-shop παγκοσμίου φήμης. Παρατήρησε στις κριτικές του Amazon.. σε μερικά προϊόντα πέφτει τρελό θάψιμο!

Σίγουρα είναι δύσκολο εκ των προτέρων να το κάνει αυτό, αλλά εκ των υστέρων (αν οι πρώτες πωλήσεις και επιστροφές ενός προϊόντος δείχνουν ότι είναι ελαττωματικό) είναι πανεύκολο.

Δημοσ.

Μια παρατηρηση για το παραπάνω. Το eshop ρίχνει γερο «τσεκουρι» στις κριτικές. Αντίθετα οι κριτικές του αμαζόν ειναι αρκετά αξιόπιστες ειδικά αν ειναι μεγάλος ο αριθμός τους. 

Το χα διαβάσει και εγώ. Το πιστεύω, αλλά κρατάω μια πισινή ό,τι μπορεί να ήταν προσβλητικά τα σχόλια που δεν εγκρίθηκαν γιατί σε κάποια προιόντα έχω δει αρνητικά σχόλια. Ίσως να τα αφήνουν όπου τους συμφέρει ή δε τους νοιάζει, τι να πω. Σου χει τύχει εσένα;

Σίγουρα είναι δύσκολο εκ των προτέρων να το κάνει αυτό, αλλά εκ των υστέρων (αν οι πρώτες πωλήσεις και επιστροφές ενός προϊόντος δείχνουν ότι είναι ελαττωματικό) είναι πανεύκολο.

Ναι αλλά τότε δε θα είναι αργά; Τι θα κάνει το υπόλοιπο stock που απέμεινε; Θα το φεσωθεί; Κανείς στο κόσμο δε νομίζω να το κάνει αυτό. Λογικά θα το βάλει σε καμία προσφορά να φύγει.

Δημοσ.

Αυτό με τις προσφορές φαντάζομαι ισχύει μόνο αν μιλάμε για ψιλοανεπαίσθητα ελαττώματα. Πιστεύω ότι για τις συσκευές με σοβαρά ελαττώματα, λογικά θα έχουν την καβάντζα της επιστροφής.

Δημοσ.

Το χα διαβάσει και εγώ αυτό. Το πιστεύω, αλλά κρατάω μια πισινή ό,τι μπορεί να ήταν προσβλητικά τα σχόλια και με χαρακτηρισμούς γιατί έχω δει αρνητικά σχόλια σε διάφορα που χει. Ίσως να τα αφήνουν όπου τους συμφέρει. Σου χει τύχει εσένα;

Πέρα απο οτι το ειχα διαβάσει και απο αλλους αλλά εχω προσωπική εμπειρία εις διπλούν. Στην πρώτη περιπτωση ήταν σχόλιο οτι το προϊόν είναι συνήθως ελαττωματικό και ευτυχώς που το αλλάζουν. Στη δεύτερη οτι το προιον ειναι αποδοτικό αλλά η αίσθηση των υλικών ειναι χαμηλής ποιότητας. Και τα δυο σχόλια γραμμένα με ευπρεπή τρόπο και υψηλή βαθμολογία σε αστέρια. Εφαγαν τσεκουρι σε χρόνο dt. 

• Like 1
Δημοσ.

Πέρα απο οτι το ειχα διαβάσει και απο αλλους αλλά εχω προσωπική εμπειρία εις διπλούν. Στην πρώτη περιπτωση ήταν σχόλιο οτι το προϊόν είναι συνήθως ελαττωματικό και ευτυχώς που το αλλάζουν. Στη δεύτερη οτι το προιον ειναι αποδοτικό αλλά η αίσθηση των υλικών ειναι χαμηλής ποιότητας. Και τα δυο σχόλια γραμμένα με ευπρεπή τρόπο και υψηλή βαθμολογία σε αστέρια. Εφαγαν τσεκουρι σε χρόνο dt. 

Σοβαρή καταγγελία αυτή. Θα πρέπει κάποιος παθών να ετοιμάσει ένα βιντεάκι με screen monitoring καθώς κάνει ένα τέτοιο σχόλιο κι αν μετά δεν το ανεβάσει το e-shop, YouTube και κράξιμο...

• Like 1
Δημοσ.

Τα έχετε πει όλα ! μέχρι τώρα μάπα , καλό κακό super........ και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι για κάθε κατάστημα που κλείνει χαμένος είναι ο Καταναλωτής μιας και μειώνεται ο ανταγωνισμός.  Τώρα κάτι συγκρίσεις του στιλ  amazon με e-shop  δεν έχουν κανέναν λόγο να υπάρχουν ( άλλωστε αυτήν την στιγμή και το amazon στην απέξω μας έχει δυστυχώς, γιατί εγώ λέω ότι  το κάθε μαγαζί είναι φτιαγμένο για κάποιο ποσοστό ατόμων! ( στο αγοραστικό κοινό) π.χ. άλλος γουστάρει πλαίσιο ( να χτυπήσει και 2 καφεδάκια και να έχει και τον μιρλα δίπλα του να του διαβάζει τις καρτέλες λες και είναι στραβός! και άλλος γουστάρει στοκατζίδικο αποθήκη στην μέση του πουθενά και με μόνο στοιχείο ένα κινητό! απλά για να έχει κέρδος 20€ στα 200! 

Βέβαια το γεγονός ότι το eshop υπάρχει σε πολλές μεγάλες πόλης είναι κάτι που εξυπηρετεί την επαρχεία για μικροαγορές  ( το έχω δει το σενάριο σαν φοιτητής σε επαρχεία και ξέρω) ....γενικά πάντως κανένας δεν μπορεί να είναι απόλυτα ευχαριστημένος από ένα μαγαζί γιατί δεν υπάρχει κάποιο που να είναι αρκετά φθηνό σε σχέση με τα υπόλοιπα να σε κερνάνε καφέ όταν πας και να τρέχουν να σε εξυπηρετήσουν ακόμα και σε service ( εντός εγγύησης πάντα).

Για τις διαθεσιμότητες επειδή ψάχνω κάτι, δεν βλέπω κανένα κατάστημα να έχει stock και μάλλον είναι λογικό για αυτές τις δύσκολες μέρες, μόνο στο plaisio το βρήκα με καπέλο +60€ για άμεσα . 

@washcloud ( οι λέξεις όλα τα λεφτά !) +1  ΧD 

Δημοσ.

Συμφωνώ σε πολλα με καποιοες αποψεις ορισμενων παιδιών οπως το οτι ο καταναλωτής πρεπει να ψάχνεται γενικως για να βρει τα προιοντα και σε καλυτερες τιμες και σε καλυτερη εξυπηρετηση.Οπως για παραδειγμα αυτος ο εξωτερικος δισκος: http://www.e-shop.gr/western-digital-wdbhml0040hal-mybook-studio-4tb-usb30-p-PER.303069έχει περίπου 240 ευρω και το ακριβώς ίδιο προιον αν δεν κανω λαθος σε αυτο το site: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=37023&cat=6&sub=14&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined έχει 202 ευρω περιπου.Μεγαλη διαφορα στο οικονομικο...

Δημοσ.

Συμφωνώ σε πολλα με καποιοες αποψεις ορισμενων παιδιών οπως το οτι ο καταναλωτής πρεπει να ψάχνεται γενικως για να βρει τα προιοντα και σε καλυτερες τιμες και σε καλυτερη εξυπηρετηση.Οπως για παραδειγμα αυτος ο εξωτερικος δισκος: http://www.e-shop.gr/western-digital-wdbhml0040hal-mybook-studio-4tb-usb30-p-PER.303069έχει περίπου 240 ευρω και το ακριβώς ίδιο προιον αν δεν κανω λαθος σε αυτο το site: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=37023&cat=6&sub=14&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined έχει 202 ευρω περιπου.Μεγαλη διαφορα στο οικονομικο...

Και? οποιο προιον και να δεις και να βαλεις στο σκρουντζ θα το βρεις στο ενα μαγαζι 200€ στο αλλο 120€ στο αλλο 500€. Το μαγαζι οσο θελει πουλαει. Και παλι εσυ πρεπει να εισαι αυτος που θα ψαξει...

• Like 1
Δημοσ.

Και? οποιο προιον και να δεις και να βαλεις στο σκρουντζ θα το βρεις στο ενα μαγαζι 200€ στο αλλο 120€ στο αλλο 500€. Το μαγαζι οσο θελει πουλαει. Και παλι εσυ πρεπει να εισαι αυτος που θα ψαξει...

Φυσικα και οσο θελει πουλαει και ειναι δικαιωμα του αλλα το θεμα ειναι οτι οφειλουν να ειναι περισσοτεροι προσεχτικοι στο θεμα των προιοντων και να μην δινουν ελλατωματικα προιοντα.Καθως και η εξυπηρετηση να ειναι σε καλο επιπεδο οπως και να περιγραφουν τα ακριβη χαρακτηριστικα με λεπτομερεια και οχι να παραμυθιαζουν τον κοσμο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...