Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eset Smart Security 2014. Αξιόπιστο , ελαφρύ για το σύστημα , αποτελεσματικό τόσο στο email (antispam για POP3 και IMAP) όσο και στο browsing.  Auto scan και update συστήματος , anti - theft αντικλεπτικό σύστημα υπολογιστή. Γρήγορες και πολύ συχνές ενημερώσεις της βάσης δεδομένων.

Διαθέτει έλεγχο ransomware και spyware. Είναι δοκιμασμένο και αποτελεσματικότατο. Αγορασμένο πάντα. Όχι κρακαρισμένο ή με κωδικό trial. 

• Like 1
Δημοσ.

Eset nod32 για antivirus αλλιως eset smart security αν θες + firewall για εμενα δαγκωτο. Η καλυτερη επιλογη που υπαρχει μεχρι στιγμης. Απιστευτα ελαφρυ, δεν καταναλωνει πολλους πορους του συστηματος και αρκετα καλο rate στους ιους. Αλλιως kaspersky οπως ειπε ο φιλος παραπανω. Πολυ ισχυρο στους ιους αλλα καπως βαρυ σαν antivirus.

Δημοσ.

Eset nod32 για antivirus αλλιως eset smart security αν θες + firewall για εμενα δαγκωτο. Η καλυτερη επιλογη που υπαρχει μεχρι στιγμης. Απιστευτα ελαφρυ, δεν καταναλωνει πολλους πορους του συστηματος και αρκετα καλο rate στους ιους. Αλλιως kaspersky οπως ειπε ο φιλος παραπανω. Πολυ ισχυρο στους ιους αλλα καπως βαρυ σαν antivirus.

Απο την στιγμή που θα πάω σε λύσεις με πληρωμή θα επιλέξω internet security προστασία. Antivurs προστασία βρίσκω δωρεάν και μάλιστα πολύ καλό. 

Δημοσ.

να κανω το δικηγορο του διαβολου και να ρωτησω γιατι επι πληρωμη?

Ακριβως αυτη ειναι κ εμενα η απορια μου και επειδη δεν ειμαι γνωστης θα θελα να μας πει καποιος τις διαφορες μεταξυ του αυθεντικου και του κρακαρισμενου,αν δω οτι πραγματι αξιζει θα παω κ εγω ν αγορασω,δεν ειναι θεμα το 50αρικο τωρα,σιγα,απλα να υπαρχει λογος να το κανω,αν υπαρχει το κανω με την μια

Δημοσ.

Και εγω θα ηθελα να μαθω..και καλυτερα να μην πειτε οτι τα "σπασμενα" ειναι πειραγμενα ωστε να περναει κακοβουλο λογισμικο γιατι κατα 99% δεν με πειθει (αφου τα live updates γινονται απο τον official server και οχι απο καποιον 3rd) ..δεν το εχω διαβασει πουθενα στο internet και μαλλον ειναι απλη θεωρια.

Παντως αν ειναι να πας σε κατι επι πληρωμης καλυτερα να προτιμισεις καποιο internet security ..προτεινω kaspersky ή norton. Σε καθε περιπτωση μπορεις να δοκιμασεις την 1 month trial που εχουν και μετα αποφασιζεις.

Δημοσ.

Όταν υπάρχουν αξιόλογες λύσεις που είναι δωρεάν δεν αξίζει να προκαλείς τη τύχη σου, έστω και με μια τόσο μικρή πιθανότητα, να βάλεις σπασμένο antivirus χωρίς να ξέρεις άμα θα είναι το ίδιο αποτελεσματικό με το αυθεντικό. Άλλωστε δεν υπάρχουν μόνο τα antivirus που είναι δωρεάν. Πάρα πολλά εργαλεία που είναι μόνο για scan (δεν έχουν realtime προστασία όπως τα antivirus) είναι εξίσου αποτελεσματικά στην αφαίρεση μολύνσεων. Άμα κάποιος κάνει scan με αυτά τα εργαλεία κάθε 2-3 εβδομάδες είναι καλυμμένος κάτα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό άπο προστασία.

Ενδεικτικά μερικά εργαλεία είναι:

Malwarebytes Anti-Malware

Superantispyware

AdwCleaner

Hitman Pro

Eset Online Scanner

Emsisoft Emergency Kit

Kaspersky Removal Tool

Δημοσ.

Ακριβως αυτη ειναι κ εμενα η απορια μου και επειδη δεν ειμαι γνωστης θα θελα να μας πει καποιος τις διαφορες μεταξυ του αυθεντικου και του κρακαρισμενου,αν δω οτι πραγματι αξιζει θα παω κ εγω ν αγορασω,δεν ειναι θεμα το 50αρικο τωρα,σιγα,απλα να υπαρχει λογος να το κανω,αν υπαρχει το κανω με την μια

Και εγω θα ηθελα να μαθω..και καλυτερα να μην πειτε οτι τα "σπασμενα" ειναι πειραγμενα ωστε να περναει κακοβουλο λογισμικο γιατι κατα 99% δεν με πειθει (αφου τα live updates γινονται απο τον official server και οχι απο καποιον 3rd) ..δεν το εχω διαβασει πουθενα στο internet και μαλλον ειναι απλη θεωρια.

Παντως αν ειναι να πας σε κατι επι πληρωμης καλυτερα να προτιμισεις καποιο internet security ..προτεινω kaspersky ή norton. Σε καθε περιπτωση μπορεις να δοκιμασεις την 1 month trial που εχουν και μετα αποφασιζεις.

Το antivirus ειναι «ο πορτας» σε μέγεθος ντουλάπας του υπολογιστή. Κάνει face control και κόβει τους βρωμιάρηδες (υποπατα αρχεία) και τους γνωστούς απατεώνες (γνωστους ιους). Παράλληλα κοβει τακτικά βόλτες μέσα στο μαγαζί και αμα βρει κάποιον υποπτο τον πετά έξω ή τον βάζει σε μια αποθήκη (quarantine).

Ο καλός και έντιμος πορτιέρης ενημερώνεται για το ποιος ειναι γνωστός απατεώνας, απο τους official servers. Ο κρακαρισμένος/πειραγμένος πορτιέρης, επισης ενημερώνεται από τους official servers ΑΛΛΑ επιπλέον αφήνει να μπαινοβγαίνουν στο μαγαζί και κάποια τσιράκια κατ'εξαίρεση (κάνει τα στραβά μάτια).

Αφήστε λοιπον στην άκρη τα σπασμένα antivirus. Μην πάτε να το παίξετε 110 το αλεπουδάκι γιατί οι crackers θα σας φάνε λάχανο. Υπάρχουν τόσο καλά και αξιοπιστα δωρεαν antivirus που δεν αξίζει τον κόπο να ρισκάρουμε την ασφάλεια του υπολογιστη και των δεδομένων.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...