Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν υπάρχουν αξιόλογες λύσεις που είναι δωρεάν δεν αξίζει να προκαλείς τη τύχη σου, έστω και με μια τόσο μικρή πιθανότητα, να βάλεις σπασμένο antivirus χωρίς να ξέρεις άμα θα είναι το ίδιο αποτελεσματικό με το αυθεντικό. Άλλωστε δεν υπάρχουν μόνο τα antivirus που είναι δωρεάν. Πάρα πολλά εργαλεία που είναι μόνο για scan (δεν έχουν realtime προστασία όπως τα antivirus) είναι εξίσου αποτελεσματικά στην αφαίρεση μολύνσεων. Άμα κάποιος κάνει scan με αυτά τα εργαλεία κάθε 2-3 εβδομάδες είναι καλυμμένος κάτα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό άπο προστασία.

Ενδεικτικά μερικά εργαλεία είναι:

Malwarebytes Anti-Malware

Superantispyware

AdwCleaner

Hitman Pro

Eset Online Scanner

Emsisoft Emergency Kit

Kaspersky Removal Tool

το malwarebytes έχει real time προστασία...

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το malwarebytes έχει real time προστασία...

Μιλάω για free προγράμματα. To Malwarebytes έχει realtime προστασία μόνο στη Pro έκδοση. Η οποία άμα δεν προσέξεις στην εγκατάσταση ενεργοποιείται ως trial για 30 ημέρες.

Δημοσ.

Euclides τι γινεται με το συγκεκριμενο? Δωσε details αν εχεις.

Και εγώ τώρα το δοκιμάζω.

Μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος.

Δημοσ.

να κανω το δικηγορο του διαβολου και να ρωτησω γιατι επι πληρωμη?

Επειδή ήμουν σίγουρος οτι θα το πει κάποιος και μάλιστα μπορεί να προτείνει δωρεάν, το τόνισα. 

Με την δωρεάν προστασία μπορεί να κάνεις την δουλεία σου, αλλά αν θέλεις κάτι παραπάνω δύσκολα (να προσέχω που μπαίνω ε :-D )

Δημοσ.

Επειδή ήμουν σίγουρος οτι θα το πει κάποιος και μάλιστα μπορεί να προτείνει δωρεάν, το τόνισα. 

Με την δωρεάν προστασία μπορεί να κάνεις την δουλεία σου, αλλά αν θέλεις κάτι παραπάνω δύσκολα (να προσέχω που μπαίνω ε :-D )

Και που το βασίζεις αυτό που λες;

Δημοσ.

Και που το βασίζεις αυτό που λες;

Σύγκρινε τα χαρακτηριστικά και θα δεις τις διαφορές.  

Επίσης, να σημειώσω πως με την εγκατάσταση επιπλέον λογισμικών για την κάλυψη "κενών" στο free antivirus, πάλι δεν μπορεί να ανταγωνιστή ένα εμπορικό . 

Δημοσ.

Τα επιπλέον χαρακτηριστικά συνήθως είναι firewall, γονική προστασία και anti-theft. Εγω σου λέω ότι κανένα απο 3 δεν με ενδιαφέρει και δεν καθιστά τον υπολογιστή μου πιο ασφαλή.

Το firewall των windows απο τα vista και μετά είναι μια χαρά. Τα άλλα δυο είναι για συγκεκριμένο κοινό.

Μια χαρά μπορεί να καλύψει τα "κενά" όπως τα λες, η εγκατάσταση προγραμμάτων μόνο για scan. Αρκεί να είσαι σχολαστικός και να μην ξεχνάς να κάνεις scan.

Το κυριότερο όμως είναι η κοινή λογική του χρήστη. Άμα ανοίγεις συνημμένα απο email απο αγνώστους, αρχεία ή link απο το facebook απο άγνωστους ιστότοπους δεν θα είσαι ποτέ καλλυμένος. Ούτε και με paid antivirus.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...