Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους, αρχικα δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος για το συγκεκριμενο post οποτε σε περιπτωση λαθους, ας μετακινηθει.

Στο θεμα, σημερα μολις παρελαβα το PC μου με μεταφορικη επειδη πλεον μενω στο εξωτερικο. Πριν στειλω το PC ειχα αποσυνδεσει την καρτα γραφικων για να μη χτυπησει ή παθει οποιαδηποτε ζημια κατα τη μεταφορα.

Επισης, πριν το πακεταρω ειχα κανει format και ολα λειτουργουσανε τελεια, χωρις κανενα προβλημα.

Με το που εβαλα την καρτα γραφικων σημερα που το παρελαβα και το ανοιξα, για καποιο λογο αργει να φορτωσει τα windows και με το που τα ανοιξει με βγαζει στο desktop αλλα εκει δεν εμφανιζει τιποτα αλλο περα απο το wallpaper. Δεν εμφανιζει ουτε καν το mouse. Στην ουσια δεν κανει τιποτα.

Το ετρεξα σε safe mode και τσεκαρα στο my computer να δω αν βλεπει το hardware. Εκει τα αναγνωριζει ολα κανονικοτατα οποτε δεν εχω ιδεα τι μπορει να φταιει και συμβαινει αυτο το πραγμα.

Αν καποιος ξερει, η μπορει ν απροτεινει καποια λυση ας μου δωσει τα φωτα του.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι να έπαθε κάτι ο δίσκος απο κάποιο χτύπημα κατα την μεταφορά..

Τρέξε το hd sentinel να δεις την υγεία του.

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις,

Λοιπον, ετρεξα το συγκεκριμενο προγραμμα και απ οτι φαινεται ο δισκος μου λειτουργει τελεια. Δεν ειχε κανενα απολυτως προβλημα.

Οταν ομως πηγα να ξαναπερασω τους drivers της GPU (σε safe mode παντα), καθε φορα με το που ξεκινουσε η διαδικασια install μου εμφανιζει "Failed to load detection driver".

Δημοσ.

Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις,

Λοιπον, ετρεξα το συγκεκριμενο προγραμμα και απ οτι φαινεται ο δισκος μου λειτουργει τελεια. Δεν ειχε κανενα απολυτως προβλημα.

Οταν ομως πηγα να ξαναπερασω τους drivers της GPU (σε safe mode παντα), καθε φορα με το που ξεκινουσε η διαδικασια install μου εμφανιζει "Failed to load detection driver".

Δεν ενδεικνυται εγκατασταση drivers σε safe mode..

Μόνο για απεγκατάσταση είναι καλό το safe mode.

Μάλλον γι'αυτο δεν προχωράει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...