Luxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Υπαρχει προγραμμα που να βαζει αυτοματα τονους σε ενα κειμενο; Για πολυτονικο μιλαω παντα. Επισης να το μεταφραζει στη καθαρευουσα;
@crysis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 για προγραμμα δεν ξερω,,, αν και μπορεις νομιζω να το κανεις και χειροκινητα. για ριξε μια ματια Site: εδω
KiriosD Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ωχ τι μου θύμισες... το μόνο που έχω να πω είναι συλυπητήρια Βολική αυτή η σελίδα που αναφέρθηκε, επίσης θα σε συμβούλευα να εκτυπώσεις τις οδηγίες αυτές για το πως μπαίνουν οι τόνοι και να το βάλεις μπροστά σου ή στο τοίχο για γρήγορη πρόσβαση. Για τέτοιο πρόγραμμα που αναφέρεσε δεν έχω ακουστά.
Luxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δλδ τα διαφορα blogs που τα εχουν πολυτονικα, αυτο το πραγμα κανουν;
trek Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Φιλαράκι έχω ένα προγραμματάκι απο την εποχή που έκανε η γυναίκα το μεταπτυχιακό της. Λέγεται πολυτονιστής (magenta), αλλά είναι για word97 σε w98/95/NT. Δε ξέρω αν με κανα vm μπορείς να κάνεις δουλειά με το συγκεκριμένο, αλλα για ψάξε μην έχουν βγάλει και καμια πιο καινούργια έκδοση. Tσέκαρε και την συζήτηση Site: εδώ που με vm (αν είσαι χρήστης windows) μπορείς να κάνεις άνετα την δουλειά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα