Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα μια συζήτηση σημερα με εναν παππού και εναν αγωνιστικό bodybuilder 
ο πρώτος επέμενε οτι το γάλα της γυναίκας ειναι διατροφικά μπόμπα για να το πίνουμε και οτι θα έπρεπε να το κυνηγάμε σε καθε ευκαιρία και ο δευτερος πως ειναι για μικρά παιδιά και αυτά που περιέχει (βιταμίνες κλπ) ειναι σε τεράστιες ποσότητες λογο οτι χρειάζονται για τα μωρά στην ανάπτυξη και άκρη δεν βγάλαμε.

επειδή έχουμε και γιατρούς εδω θέλω να ακουστεί η αλήθεια να ηρεμήσω κ εγώ γιατι με ενδιαφέρει το θέμα και δεν μου φάνηκε να ήξεραν τι έλεγαν. με ενοχλεί να ακούγονται ανακρίβειες .

Το μητρικό γάλα γυναίκας θα μας έκανε καλό να το πίνουμε ??(υποθέτω πως όχι ) αν οχι γιατί ?  

οποιος δεν ενδιαφέρεται να μην spamάρει , έχω εκνευρισμό .
thanks

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν είναι για σας με το γυμναστήριο. Έχει υψηλή λακτόζη και όχι πρωτεΐνες που θέλετε εσείς. Από βιταμίνες καλά πάει άλλα όπως και να χει είναι για τα μωρά

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ειχα μια συζήτηση σημερα με εναν παππού και εναν αγωνιστικό bodybuilder

ο πρώτος επέμενε οτι το γάλα της γυναίκας ειναι διατροφικά μπόμπα για να το πίνουμε και οτι θα έπρεπε να το κυνηγάμε σε καθε ευκαιρία και ο δευτερος πως ειναι για μικρά παιδιά και αυτά που περιέχει (βιταμίνες κλπ) ειναι σε τεράστιες ποσότητες λογο οτι χρειάζονται για τα μωρά στην ανάπτυξη και άκρη δεν βγάλαμε.

επειδή έχουμε και γιατρούς εδω θέλω να ακουστεί η αλήθεια να ηρεμήσω κ εγώ γιατι με ενδιαφέρει το θέμα και δεν μου φάνηκε να ήξεραν τι έλεγαν. με ενοχλεί να ακούγονται ανακρίβειες .

Το μητρικό γάλα γυναίκας θα μας έκανε καλό να το πίνουμε ??(υποθέτω πως όχι ) αν οχι γιατί ?

οποιος δεν ενδιαφέρεται να μην spamάρει , έχω εκνευρισμό .

thanks

Κανόνισε να σε δουμε στις ειδήσεις ε! "Συνελήφθη νεαρός που προσπαθούσε να θηλασει μια άγνωστη γυναίκα στο δρόμο" :P
  • Like 14
Δημοσ.

Το μητρικό γάλα γυναίκας θα μας έκανε καλό να το πίνουμε ??

Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, είναι αναλόγως σε ποιά θα πέσεις..  Άμα δεις κακιά μητριά  μακριά!

Δημοσ.

Που θα βρεις ρε παλίκαρε γάλα γυναίκας? Μόνο όταν γεννάει για κάποιους μήνες βγάζει...

Με το νίκοτς μιλάς..  γνωστός ''γυναικολόγος''  ιφ u νο γουατ α μην... 

Δημοσ.

Ολο μαλακιες ψαχνουν οι bodybuilders ακου εκει γαλα γυναικας...

Ανεβηκαν οι γυναικες κοινωνικα, εχουν δικαιωματα, ψηφιζουν, οδηγουν, βγαζουν λεφτα, δουλευουν σε εταιριες, τις θαυμαζουν και ο καθε ανεργος για να διαφοροποιηθει αφηνει γενια και αυξανει την μυική μαζα (κατι που δεν κανουν οι γυναικες).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...