nicoc89 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ειχα μια συζήτηση σημερα με εναν παππού και εναν αγωνιστικό bodybuilder ο πρώτος επέμενε οτι το γάλα της γυναίκας ειναι διατροφικά μπόμπα για να το πίνουμε και οτι θα έπρεπε να το κυνηγάμε σε καθε ευκαιρία και ο δευτερος πως ειναι για μικρά παιδιά και αυτά που περιέχει (βιταμίνες κλπ) ειναι σε τεράστιες ποσότητες λογο οτι χρειάζονται για τα μωρά στην ανάπτυξη και άκρη δεν βγάλαμε.επειδή έχουμε και γιατρούς εδω θέλω να ακουστεί η αλήθεια να ηρεμήσω κ εγώ γιατι με ενδιαφέρει το θέμα και δεν μου φάνηκε να ήξεραν τι έλεγαν. με ενοχλεί να ακούγονται ανακρίβειες .Το μητρικό γάλα γυναίκας θα μας έκανε καλό να το πίνουμε ??(υποθέτω πως όχι ) αν οχι γιατί ? οποιος δεν ενδιαφέρεται να μην spamάρει , έχω εκνευρισμό .thanks
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Πάρε παιδάκι μου φρέσκο γάλα αγελάδας. Τι ψάχνεις...
HALF EVIL Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Πως ακριβώς θα πίναμε γάλα γυναίκας, αν υποθέσουμε ότι διατροφικά είναι καλό για όλες τις ηλικίες; 2
mathsrule Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είναι ακόμη Σαββατοκύριακο, δεν αξίζουμε τέτοια τόπικ. 22
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Πάρε παιδάκι μου φρέσκο γάλα αγελάδας. Τι ψάχνεις... How about NO! Kατσίκα ftw!! 1
ParhsG Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Οταν ειδα nicoc89 μου λυθηκαν οι αποριες... 1
mouxaxa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είναι για σας με το γυμναστήριο. Έχει υψηλή λακτόζη και όχι πρωτεΐνες που θέλετε εσείς. Από βιταμίνες καλά πάει άλλα όπως και να χει είναι για τα μωρά 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ειχα μια συζήτηση σημερα με εναν παππού και εναν αγωνιστικό bodybuilder ο πρώτος επέμενε οτι το γάλα της γυναίκας ειναι διατροφικά μπόμπα για να το πίνουμε και οτι θα έπρεπε να το κυνηγάμε σε καθε ευκαιρία και ο δευτερος πως ειναι για μικρά παιδιά και αυτά που περιέχει (βιταμίνες κλπ) ειναι σε τεράστιες ποσότητες λογο οτι χρειάζονται για τα μωρά στην ανάπτυξη και άκρη δεν βγάλαμε. επειδή έχουμε και γιατρούς εδω θέλω να ακουστεί η αλήθεια να ηρεμήσω κ εγώ γιατι με ενδιαφέρει το θέμα και δεν μου φάνηκε να ήξεραν τι έλεγαν. με ενοχλεί να ακούγονται ανακρίβειες . Το μητρικό γάλα γυναίκας θα μας έκανε καλό να το πίνουμε ??(υποθέτω πως όχι ) αν οχι γιατί ? οποιος δεν ενδιαφέρεται να μην spamάρει , έχω εκνευρισμό . thanks Κανόνισε να σε δουμε στις ειδήσεις ε! "Συνελήφθη νεαρός που προσπαθούσε να θηλασει μια άγνωστη γυναίκα στο δρόμο" 14
Aztec Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Καλα και το αγελαδινό για τα μικρά της αγελάδας ειναι... βυζινο ftw 1
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Το μητρικό γάλα γυναίκας θα μας έκανε καλό να το πίνουμε ?? Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, είναι αναλόγως σε ποιά θα πέσεις.. Άμα δεις κακιά μητριά μακριά!
panos2171 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Που θα βρεις ρε παλίκαρε γάλα γυναίκας? Μόνο όταν γεννάει για κάποιους μήνες βγάζει...
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Που θα βρεις ρε παλίκαρε γάλα γυναίκας? Μόνο όταν γεννάει για κάποιους μήνες βγάζει... Με το νίκοτς μιλάς.. γνωστός ''γυναικολόγος'' ιφ u νο γουατ α μην...
Johny Q Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Το γάλα γαϊδούρας έχω διαβάσει ότι είναι καλό πάντως. Από γεύση δεν ξέρω τι λέει. IBTL
aris1986 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ολο μαλακιες ψαχνουν οι bodybuilders ακου εκει γαλα γυναικας... Ανεβηκαν οι γυναικες κοινωνικα, εχουν δικαιωματα, ψηφιζουν, οδηγουν, βγαζουν λεφτα, δουλευουν σε εταιριες, τις θαυμαζουν και ο καθε ανεργος για να διαφοροποιηθει αφηνει γενια και αυξανει την μυική μαζα (κατι που δεν κανουν οι γυναικες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις