Bormpos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.alibaba.com/product-detail/Original-Factory-Laptop-L700_465879774.html Μου επεσε κατω και εχουν σπασει τα πλαστικα απο ολες τις γωνιες. Ειναι πληρες λειτουργικο και μαλιστα του εβαλα 4 GB mem & SSD HDD. Δεν μπορω να βρω με πουθενα να αλλαξω τα πλαστικα του. Λετε να μπορω να τα βαλω ολα σε αλλο κουτι?
SPANK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι αρκετά δύσκολο αυτο που ψάχνεις γιατι πρέπει να βρείς ακριβώς το ίδιο σασί να βάλεις μεσα τα πράγματα και να χωράνε , ψάξε στο ebay μηπως και βρείς το ίδιο μοντέλο σε ανταλακτικά το σασί του αν και αφου ειναι πλήρως λειτουργικό δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος ειδικά αν δεν εχουν σπάσει μεγάλα κομμάτια
apostol1s Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 δυσκολο να βρεις παρομοια κασα.κοιταξε να φτιαξεις καλυτερα αυτη που εχεις
Euclides Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Αμφιβάλω πολύ αν η 'Original Factory' κάθισε και σχεδίασε laptop. Προφανώς πουλάει με δικό της brand name κάποιο laptop που σίγουρα κυκλοφορεί με διάφορα άλλα brand names. Ψάξε με το part number της motherboard ποια άλλα laptops φοράνε την ίδια, και είμαι σίγουρος ότι θα βρεις αρκετά ακόμα που το case τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα