Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά...έχω ένα ξαδερφάκι που έχει δουλειά παρτ ταιμ..γραφίστας και κάτι ενοίκια από κάτι ενοίκια...δλδ δεν έχει άμεση ανάγκη από δουλειά..βγάζει δλδ κάνα 1000αρικο τον μήνα ενοίκια και γραφιστικη παρτ ταιμ  μαζί(3-4 ώρες κάνα 5 μερες την βδομαδα)

Και του έχει πει ένα φιλαράκι του που ανοίγει σαντουιτσάδικο  να πάει για τυλιχτής...το σαντουιτσάδικο θα είναι καθαρά βραδινό..από 10 το βράδυ μέχρι 6 το πρωί...

Δεν μίλησαν για λεφτά μου είπε γιατί το μαγαζί θα ανοίξει σε κάνα 10ημερο και θα βρεθούνε να μιλησουνε και αν τα βρούνε θα πάει...αλλά δεν ξέρει λέει από τέτοια..δεν έχει ξαναδουλέψει ούτε νύχτα ούτε σε χώρο εστίασης..πόσο είναι το νυχτοκάματο ενός τυλιχτή? (σιγουρα δεν ειναι στανταρ..θα εξαρταται απο το μαγαζι απο το αφεντικό..και από την ανάγκη του καθενός)

Απλά το ξαδερφάκι μου που δεν καίγεται κιόλας..δλδ δεν τα έχει ανάγκη τα λεφτά απλά πιο πολύ για αποταμίευση και για τα ένσημα να δουλεύει περισσότερο με ρωτάει πόσα να ζητήσει? Εκτός των ενσήμων για νυχτερινό πόσα να ζητήσει καθαρά την ημέρα? Τι θεωρείτε αξιοπρεπές και τίμιο για την εργασία που θα κάνει?

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

40 συν την ασφαλεια ειναι πολλα δε θα του τα δωσει ! κανα 30αρι να υπολογιζει και αυτα εαν δουλευει το μαγαζι και μονο τοτε ..

• Like 1
Δημοσ.

40 συν την ασφαλεια ειναι πολλα δε θα του τα δωσει ! κανα 30αρι να υπολογιζει και αυτα εαν δουλευει το μαγαζι και μονο τοτε ..

Συμφωνώ ότι είναι αρκετά αλλά το λέω επειδή α)είπε ότι δεν καίγεται και β) επειδή αυτές οι θέσεις θεωρούνται σχετικά εξειδικευμένες και κάποιες φορές πληρώνονται καλά (αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει ανάλογη εμπειρία)

Δημοσ.

30 λίγα δεν είναι ρε παιδιά? Η νυχτερινή η ώρα στην ελλάδα δεν μετράει παραπάνω? Και για δουλειά με τόση ορθοστασία?Και για δουλειά που είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι 8ωρο καθαρό γιατί πέμπτη-παρασκευή-σάββατο που έχουν κίνηση τα κλαμπόμπαρα μέχρι τις 7-8 σιγά μην κλείνουν στις 6 άρα θα δουλεύει κάνα 10ωρο.

Επίσης χρειάζεται εμπειρία να τυλίγεις σάντουιτς?Εγώ ήξερα ότι για ψήστες χρειάζεται μια άλφα εμπειρία που από κει εξαρτάται τι γεύση θα έχει και το φαί πάνω κάτω..ο τυλιχτής πόσα μεροκάματα θα χρειαστεί για να μάθει...3-4? 

Δημοσ.

30 λίγα δεν είναι ρε παιδιά? Η νυχτερινή η ώρα στην ελλάδα δεν μετράει παραπάνω? Και για δουλειά με τόση ορθοστασία?Και για δουλειά που είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι 8ωρο καθαρό γιατί πέμπτη-παρασκευή-σάββατο που έχουν κίνηση τα κλαμπόμπαρα μέχρι τις 7-8 σιγά μην κλείνουν στις 6 άρα θα δουλεύει κάνα 10ωρο.

Το θέμα είναι με 30€ μεροκάματο σίγουρα θα βρει αρκετούς να κάνουν τη δουλειά!

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι με 30€ μεροκάματο σίγουρα θα βρει αρκετούς να κάνουν τη δουλειά!

Ναι δεν λέω το αντίθετο...έτσι όπως είναι η κατάσταση και με 20 ευρώ βρίσκει αν κολλάει και ένσημα.

Απλά μιλάω καθαρά από την πλευρά ενός εργαζόμενου τώρα...ο εργοδότης δεν με νοιάζει.

Δημοσ.

Δεν ξέρω...θυμάμαι (προ κρίσης) σαν φοιτητής εγώ τότε που έπαιρνα 30ευρά για εύκολες δουλειές ημέρας (ταμιας σε dvdαδικο ή νετ καφε δλδ) και σερβιτοριλίκια σε κλαμπάκια δίνανε 40ευρα(χώρια τα τιπς και καλά δεν αναφέρω καν για μπαρμαν) και τα 30 ευρώ για 100% νυχτερινό ωράριο μου φαίνονται προσωπικά κάτω του μετρίου ημερομίσθιο...δλδ 3 μέρες την βδομάδα που θα κλείνουν ξημέρωμα κατά τις 8 δουλεύεις για 3 ευρώ την ώρα...όρθιος..και θα γαμάς και το βιολογικό σου ρολόι...

Αν του πει 30 ευρώ του ξαδέρφου μου προβλέπω να μην κρατηθεί και να γελάει μπροστά του... :P

Δημοσ.

Τιμολογιακα με καλυψαν οι απο πανω .Με πιο ρεαλιστικο το 30-35 λογω κρισης.Ναι αλλα θα τρωω την ζεστη 8 ωρες θα πει ο ενας , 2,3 ωρες θα ειναι η πολυ δουλεια θα πει ο αλλος και μπλα μπλα.Τωρα αν ειναι  και κολληταρια και βλεποντας και κανοντας ...

Δημοσ.

Πόσα σκέφτεται να του ζητήσει? Γύρω στο 50άρικο?

όχι εντάξει είπαμε..δεν πάει και για DJ :P ... εμένα μου είπε 40 ευρώ την μέρα σκέφτεται να του πει να παίρνει..να κάνει 5 μεροκάματα την βδομάδα να βγάζει κάνα 800αρι τον μήνα να έχει και τα ένσημα του ώστε αν σε κάνα χρόνο βαρεθεί ή στραβώσει το μαγαζί να μπορεί να πάρει και ένα επίδομα ανεργίας.

Δημοσ.

Και του έχει πει ένα φιλαράκι του που ανοίγει σαντουιτσάδικο  να πάει για τυλιχτής...το σαντουιτσάδικο θα είναι καθαρά βραδινό..από 10 το βράδυ μέχρι 6 το πρωί...

Α δεν ειναι γυροπιταδικο ? Μαλλον πεφτει η διαπραγματευτικη ισχυς.

Δημοσ.

Τιμολογιακα με καλυψαν οι απο πανω .Με πιο ρεαλιστικο το 30-35 λογω κρισης.Ναι αλλα θα τρωω την ζεστη 8 ωρες θα πει ο ενας , 2,3 ωρες θα ειναι η πολυ δουλεια θα πει ο αλλος και μπλα μπλα.Τωρα αν ειναι  και κολληταρια και βλεποντας και κανοντας ...

Το θέμα δεν είναι μόνο το πόσο είναι η ώρα αιχμής...στο νυχτερινό και απλά ξύπνιος να είσαι και να μην κάνεις τίποτα (security πχ) δεν μπορείς να πέφτεις κάτω από 35 ευρώ πιστεύω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...