Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α δεν ειναι γυροπιταδικο ? Μαλλον πεφτει η διαπραγματευτικη ισχυς.

Τα πάντα εκτός γύρο μου είπε...μπιφτεκια-πανσετες-λουκανικα-φιλετα κοτοπουλα-σουτζουκακια-σουβλακια

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εφόσον δεν καίγεται για δουλειά ας του ζητήσει το 40άρι και βλέπει. Μπορεί και ο άλλος κάπου εκεί να υπολογίζει και να τον προτιμήσει επειδή θα είναι γνωστός και θα του έχει και πιο πολύ εμπιστοσύνη

Δημοσ.

Τα πάντα εκτός γύρο μου είπε...μπιφτεκια-πανσετες-λουκανικα-φιλετα κοτοπουλα-σουτζουκακια-σουβλακια

Φακ  πείνασα.

• Like 3
Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι μόνο το πόσο είναι η ώρα αιχμής...στο νυχτερινό και απλά ξύπνιος να είσαι και να μην κάνεις τίποτα (security πχ) δεν μπορείς να πέφτεις κάτω από 35 ευρώ πιστεύω!

Κατσε να δουμε αν θα θελει να του δινει  και ολα τα ενσημα..

Την πιτα με σουβλακι την λετε σαντουιτς δηλαδη ?  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Αν του πει 30 ευρώ του ξαδέρφου μου προβλέπω να μην κρατηθεί και να γελάει μπροστά του... :P

καλα πες του οτι και 30 να του πει , χαρη θα του κανει επειδη ειναι φιλος !

με 20 και ασφαλεια , ουρα θα κανουν οι ενδιαφερομενοι αν βαλει μια αγγελια !

Δημοσ.

Πόσα είναι όλα τα ένσημα blues? 

καλα πες του οτι και 30 να του πει , χαρη θα του κανει επειδη ειναι φιλος !

με 20 και ασφαλεια , ουρα θα κανουν οι ενδιαφερομενοι αν βαλει μια αγγελια !

Δεν χρειάζεται χάρες...και δεν είναι χάρη ένα τίμιο μεροκάματο για την εργασία που θα προσφέρει κάποιος...εκτός αν κάποιος είναι ραγιάς και θεωρεί ότι χρωστάει όταν τον πληρώνουν αυτά που αξίζει.

• Like 2
Δημοσ.

δε με επιασες ρε φιλε !

ειναι τοσο χαλια η κατασταση που αν θελει βρισκει πολλους να του κανουν την δουλεια με 20-25 ευρω και ασφαλεια αυτο εννοω !

• Like 1
Δημοσ.

δε με επιασες ρε φιλε !

ειναι τοσο χαλια η κατασταση που αν θελει βρισκει πολλους να του κανουν την δουλεια με 20-25 ευρω και ασφαλεια αυτο εννοω !

Δεν είπα το αντίθετο φίλε μου...το ανέφερα και γω στην προηγούμενη σελίδα...και είπα ότι εγώ το θέμα το κοιτάω από την πλευρά του εργαζόμενου..ο εργοδότης ας κάνει ότι θέλει...όπως είπα δόξα το θεό το παιδί δεν έχει ανάγκη...πιο πολύ για τα ένσημα και για αποταμίευση το σκέφτεται και έτσι έχει την πολυτέλεια (ειδικά για τα σημερινά δεδομέν) να μην δέχεται μεροκάματα εκμετάλευσης...μακάρι να μπορούσαν όλα τα παιδιά να λένε όχι στα μεροκάματα των 20-25 ευρώ και έτσι δεν θα υπήρχαν καν μετά τέτοια μεροκάματα. Αλλά δυστυχώς εκεί πατάνε και υπάρχουν...στην ανάγκη κάποιων παιδιών.

Αλλά το επαναλαμβάνω εδώ μιλάω καθαρά από την πλευρά ενός "άνετου" υποψήφιου εργαζόμενου.

Δημοσ.

Νομιζω πως ενα 35άρι ειναι μια μεση τιμη να τα βρουν αν τελικα θελει ο φιλος σου. Στο κατω κατω της γραφης μιλαμε για νυχτοκαματο και σε δουλεια που θα τον φαει η ζεστη και θα εχει να κανει τις πρωινες ωρες με τον καθε σουρωμενο μαλακα. Δεν θεωρω οτι τα 35 για νυχτοκαματο ειναι πολλα, απλα οτιδηποτε πανω απο 35 σε τετοια δουλεια χτυπαει καποιον στον οποιονδηποτε "εργοδοτη". 

Δημοσ.

Δεν είπα το αντίθετο φίλε μου...το ανέφερα και γω στην προηγούμενη σελίδα...και είπα ότι εγώ το θέμα το κοιτάω από την πλευρά του εργαζόμενου..ο εργοδότης ας κάνει ότι θέλει...όπως είπα δόξα το θεό το παιδί δεν έχει ανάγκη...πιο πολύ για τα ένσημα και για αποταμίευση το σκέφτεται και έτσι έχει την πολυτέλεια (ειδικά για τα σημερινά δεδομέν) να μην δέχεται μεροκάματα εκμετάλευσης...μακάρι να μπορούσαν όλα τα παιδιά να λένε όχι στα μεροκάματα των 20-25 ευρώ και έτσι δεν θα υπήρχαν καν μετά τέτοια μεροκάματα. Αλλά δυστυχώς εκεί πατάνε και υπάρχουν...στην ανάγκη κάποιων παιδιών.

Αλλά το επαναλαμβάνω εδώ μιλάω καθαρά από την πλευρά ενός "άνετου" υποψήφιου εργαζόμενου.

συμφωνουμε 100% τα μεροκαματα σημερα ειναι σε εξευτελιστικα επιπεδα και μακαρι να ηταν αλλιως τα πραγματα ,

δε λεω κατι αλλο !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...