Pantelwolf Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 αυτο. διοτι αν ο διπλανος δεν έχει κυρώσεις για την παρανομία του, τί είμαι εγώ; ο μαλάκας;
Backpacker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά 40ευρώ θα ζητήσει...δόξα το θεό δεν έχει ανάγκη και έχει την πολυτέλεια να μπορεί να θέτει τα θέλω αλλιώς ευχαριστώ πολύ και καλή καρδιά. Μπορεί να είναι 30 ευρώ όπως λέτε το μεροκάματο...δεν ξέρω την αγορά αυτή καθόλου...αλλά για έναν που δεν έχει ανάγκη το να γαμήσει την κοινωνική του ζωή και το βιολογικό του ρολόι για 30 ευρώ δεν υπάρχει περίπτωση. Να δουλεύεις 9-10 ώρες μέχρι τις 7-8 το πρωί...μέσα στην ορθοστασία και την ζέστη...και να χάνεις και όλη την υπόλοιπη μέρα μέχρι τις 3-4 το απόγευμα που θα κοιμάσαι..(και που πάλι ο βραδινός ύπνος δεν αναπληρώνεται) δεν αξίζει με τίποτα. Αν του πει 30 ευρώ θα του πει απλά "Να σαι καλά καλές δουλειές να χεις αλλά όχι". Τόσο απλά... Ευτυχώς έχει ένα (ειδικά για την εποχή) πολύ καλό είσόδημα που του επιτρέπει να ξεσκαρτάρει δουλειές. 2
Anastazio Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Καλα δεν χρειαζεται να ενθουσιαζομαστε κιολας..τα νομιμα ενσημα ειναι.Και αν τον εχει ανασφαλιστο να του κανει μια καταγγελια Ναι ειδικα στην εστιαση υποφερουν.Μαθανε και την παραγωγικοτητα και την ανταγωνιστικα τα βλαχαδερα.Κοιτανε να φανε κανα ενσημο απο τον ντελιβερα και κανα μεροκαματο απο την σερβιτορα, Ασχολείστε με την εστίαση η με τον συνδικαλισμό και την ηθοπλαστικη κύριος;
bluesattack Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Πεσατε απο τα συννεφα με αυτα που ειπα ? Ειμαι μεγαλοσυνδικαλιστης.Ενταξει τωρα ? Πρωτη φορα μερικοι ακουν οτι στην εστιαση υπαρχει ανασφαλιστη εργασια και φοροδιαφυγη ? Τοσο πεφτοσυννεφακηδες ? 1
black_rabBiT Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Και είναι και ο μόνος τομέας που μπορεί να προσφέρει ένα μεροκάματο πλέον. Θα τον γαμήσουμε και αυτόν; Τι λέτε ξερω 'γω;
bluesattack Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Και για να τελειωνουμε με τα συννεφοπεσιματα http://www.kathimerini.gr/782640/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/prostima-166-ekat-gia-anasfalisth-ergasia-mono-sto-dimhno-ioynioy---ioylioy
Anastazio Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Εσύ τι παριστάνεις ρε φίλε; Την άλλη άποψη!fair enough?Να ξέρω άμα ενοχλεισαι να μη postαρω. Τεσπα,λίγο μονοδιάστατα τα βλέπεις blues attack,η Ελλάδα ειναι ένα εντελώς post apocalyptic περιβάλλον και για τους μισθωτούς κ για τους εργοδότες,ξεχάστε τα στερεότυπα του παρελθόντος,όρεξη έχει ο κάθε επιχειρηματίας να παιζει κορώνα γράμματα κάθε μέρα για να μη φάει το δεκαρικο στο κεφάλι από το ΙΚΑ. Ένας γαμει αςαλιωτα στην Ελλάδα σήμερα κ αυτός δεν ειναι οι εργοδότες του χ ψ μικρομαγαζου...cheers.
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Νομίζω ότι όσο πιο μικρή είναι μια επιχείρηση τόσο περισσότερες πιθανότητες να σε πάρει ανασφάλιστο...οι μεγάλοι συνήθως είναι τυπικοί (σε αυτό το θέμα). Αν και λένε ότι κυνηγάνε πολύ για πρόστιμα οπότε αρκετοί πρέπει να φοβούνται
black_rabBiT Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Την άλλη άποψη!fair enough? Κουτοπονηριά; Ο,τι προλάβουμε να αρπάξουμε; Να κάνουμε καμια μπαζα κι ετσι; Τι; Αλλά να στρώσουμε τον κώλο μας και να το δουλέψουμε μόνοι μας το μαγαζάκι δεν παίζει ε; Θα πρέπει να παίρνουμε ανασφάλιστους εργαζόμενους και να τους δίνουμε ελεημοσύνες γιατί είμαστε επιχειρηματίες.
bluesattack Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Την άλλη άποψη!fair enough?Να ξέρω άμα ενοχλεισαι να μη postαρω. Τεσπα,λίγο μονοδιάστατα τα βλέπεις blues attack,η Ελλάδα ειναι ένα εντελώς post apocalyptic περιβάλλον και για τους μισθωτούς κ για τους εργοδότες,ξεχάστε τα στερεότυπα του παρελθόντος,όρεξη έχει ο κάθε επιχειρηματίας να παιζει κορώνα γράμματα κάθε μέρα για να μη φάει το δεκαρικο στο κεφάλι από το ΙΚΑ. Ένας γαμει αςαλιωτα στην Ελλάδα σήμερα κ αυτός δεν ειναι οι εργοδότες του χ ψ μικρομαγαζου...cheers. Δεν ειπα οτι το κανουν ολοι.Απο και και περα καρφι δεν μου καιγεται για το δραμα του μικρου επιχειρηματια που δεν βγαινει (με η χωρις εισαγωγικα) και πρεπει να πατησει τον εργαζομενο για να ορθοποδησει.Ας το κλεισει.Ας τον κλεισουν.Του μικρου επιχειρηματια που τις καλες εποχες παλι φοροδιεφευγε και ειχε ανασφαλιστο προσωπικο. Δεν με ενδιαφερει καθολου να αφησω τα στερεοτυπα της παλιας εποχης και να μαθω τα περι ''ανταγωνιστικοτητας '' της νεας εποχης. Για σουβλακια μιλαμε οχι για γραμμη παραγωγης με υπερσυγχρονα ρομποτικα συστηματα.Ποια ανταγωνιστικοτητα ? Μαθανε τωρα και την ανταγωνιστικοτητα και την παραγωγικοτητα
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Αφού ψάχνετε τα νόμιμα, υπ όψιν ότι το νόμιμο ημερομίσθιο είναι 26,18 μικτά (για τους άνω των 25). Στο νυχτερινό βάλτε ένα +25%... Άρα τα 30 και 40 ευρώ που ζητάτε στο χέρι, είναι ήδη αρκετά παραπάνω από τα νόμιμα.
Anastazio Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Κουτοπονηριά; Ο,τι προλάβουμε να αρπάξουμε; Να κάνουμε καμια μπαζα κι ετσι; Τι; Αλλά να στρώσουμε τον κώλο μας και να το δουλέψουμε μόνοι μας το μαγαζάκι δεν παίζει ε; Θα πρέπει να παίρνουμε ανασφάλιστους εργαζόμενους και να τους δίνουμε ελεημοσύνες γιατί είμαστε επιχειρηματίες. Ρε φίλε άμα είσαι έξω από τον χώρο μη μιλάς γιατί εκτίθεσαι,έχεις δει πολλά μαγαζιά εστίασης να δουλεύονται με 1 άτομο;έχεις την ψευδαίσθηση ότι θα κανεις καμία μπάζα με το που ανοίξεις στην Ελλάδα του 14 που η μισή χώρα κάνει παροχή υπηρεσιών κ η άλλη μισή έχει πεθάνει;νομίζεις ότι ο χ ψ θα σε πάρει ανασφάλιστο το 14 για να δώσει το τζίρο του τελευταίου τριμήνου στο ΙΚΑ ;
black_rabBiT Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν με απασχολεί φίλε μου. Κλείστε τα. Θα βρω σουβλάκια στον παρακάτω δρόμο. Φυζιξ ρουλζ, ας δώσουν τα νόμιμα τουλάχιστον. Μήπως τα δίνουν και αυτά;
Anastazio Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ειπα οτι το κανουν ολοι.Απο και και περα καρφι δεν μου καιγεται για το δραμα του μικρου επιχειρηματια που δεν βγαινει (με η χωρις εισαγωγικα) και πρεπει να πατησει τον εργαζομενο για να ορθοποδησει.Ας το κλεισει.Ας τον κλεισουν.Του μικρου επιχειρηματια που τις καλες εποχες παλι φοροδιεφευγε και ειχε ανασφαλιστο προσωπικο. Δεν με ενδιαφερει καθολου να αφησω τα στερεοτυπα της παλιας εποχης και να μαθω τα περι ''ανταγωνιστικοτητας '' της νεας εποχης. Για σουβλακια μιλαμε οχι για γραμμη παραγωγης με υπερσυγχρονα ρομποτικα συστηματα.Ποια ανταγωνιστικοτητα ? Μαθανε τωρα και την ανταγωνιστικοτητα και την παραγωγικοτητα Καμία επαφή.Τεσπα ας κλείσουν όλοι δε γαμιεται θα πάμε για δουλειά στο εργοστάσιο της Foxconn στην Πάρο να μάθουμε για ανταγωνιστικότητα και παραγωγικότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα