zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Και αφου ειναι η πραγματικοτητα αυτη πως εξηγειτε οτι με τους ελεγχους μειωθηκε η ανασφαλιστη εργασια ? Βρηκαν ξαφνικα τσουβαλια με λιρες στην αυλη ? Υπαρχουν και πολλοι σωστοι.Τωρα κραζουμε τους αλλους.Βεβαια η ανασφαλιστη εργασια και η φοροδιαφυγη σε αυτα μαγαζια ε δεν ειναι ακριβως και η εξαιρεσουλα στον νομιμοτατο κανονα.Τα υπολοιπα ειναι θεμα πολιτικης, δεν μπορουμε να επεκταθουμε Οι περισσότεροι με προγράμματα και τέτοια προσλαμβάνουν ή part time (ας πούμε). Επίσης, υπάρχουν και πολλοί νέοι κυρίως που προτιμάνε κάτι παραπάνω στο χέρι και ας είναι ανασφάλιστοι!
Backpacker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραίος, μια χαρά είναι! Απλά πριν κλειδώσει λύσε μου και την απορία αν όντως δεν ξέρει τη συγκεκριμένη δουλειά Δεν την ξέρει την δουλειά καλά...έχει δουλέψει σε μαγαζί με τοστ και κρύα σάντουιτς τύπου εβερεστ..πρώτη φορά σε ψητοπωλείο αλλά πάει για τυλιχτής όχι για ψήστης όπως γράφτηκε από αρκετούς. 1
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν την ξέρει την δουλειά καλά...έχει δουλέψει σε μαγαζί με τοστ και κρύα σάντουιτς τύπου εβερεστ..πρώτη φορά σε ψητοπωλείο αλλά πάει για τυλιχτής όχι για ψήστης όπως γράφτηκε από αρκετούς. Μάθε τέχνη κι άστηνε που λένε, μπορεί να του χρειαστεί! Έχουν μια σχετική ζήτηση οι έμπειροι τυλιχτές!
Backpacker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Τόσο τέχνη είναι ρε παιδιά να τυλίγεις? Εντάξει στα μαγαζιά με τρελη κίνηση εκεί το καταλαβαίνω ΄ότι χρειάζεται μεγάλη ταχύτητα...αλλά πόσα είναι αυτά στην τελική? Στο 90% των μαγαζιών πρέπει απλά να βάζεις τα υλικά μέσα στο ψωμί ή πίτα και να το τυλίγεις.. Το δύσκολο κομμάτι αυτής της δουλειά έτσι όπως το βλέπω εγώ απ'εξω είναι η ορθοστασία και η ζέστη από τα κάρβουνα και όχι το τύλιγμα.
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Τόσο τέχνη είναι ρε παιδιά να τυλίγεις? Εντάξει στα μαγαζιά με τρελη κίνηση εκεί το καταλαβαίνω ΄ότι χρειάζεται μεγάλη ταχύτητα...αλλά πόσα είναι αυτά στην τελική? Στο 90% των μαγαζιών πρέπει απλά να βάζεις τα υλικά μέσα στο ψωμί ή πίτα και να το τυλίγεις.. Το δύσκολο κομμάτι αυτής της δουλειά έτσι όπως το βλέπω εγώ απ'εξω είναι η ορθοστασία και η ζέστη από τα κάρβουνα και όχι το τύλιγμα. Δεν ξέρω απλά έχω δει αρκετές αγγελίες να λένε ότι ζητούνται τυλιχτές έμπειροι!
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μάθε τέχνη κι άστηνε που λένε, μπορεί να του χρειαστεί! Τόσο τέχνη είναι ρε παιδιά να τυλίγεις? Η γνωστή τυλιχτική!
Backpacker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξέρω απλά έχω δει αρκετές αγγελίες να λένε ότι ζητούνται τυλιχτές έμπειροι! Καλά εμπειρία παντού ζητάνε..σερβιτόρο,delivery ταμία σε νετ καφε..ότι δουλειά υπάρχει όλοι ζητάνε έμπειρους με προυπηρεσία λες και μιλάμε για επαγγέλματα που θελουν κανα 10-20 μέρες εκπαίδευση...2-3 μεροκάματα να κάνεις σε αυτές τις δουλει΄ς τα χεις μάθει... 1
slipknot Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Τόσο τέχνη είναι ρε παιδιά να τυλίγεις? Εντάξει στα μαγαζιά με τρελη κίνηση εκεί το καταλαβαίνω ΄ότι χρειάζεται μεγάλη ταχύτητα...αλλά πόσα είναι αυτά στην τελική? Στο 90% των μαγαζιών πρέπει απλά να βάζεις τα υλικά μέσα στο ψωμί ή πίτα και να το τυλίγεις.. Το δύσκολο κομμάτι αυτής της δουλειά έτσι όπως το βλέπω εγώ απ'εξω είναι η ορθοστασία και η ζέστη από τα κάρβουνα και όχι το τύλιγμα. Προφανώς και είναι τέχνη, τι λέμε τώρα. Οι δύσκολες συνθήκες εργασίας και η πίεση χρόνου που αναφέρεις είναι τα αυτονόητα, τα οποία αντιμετωπίζουν όλοι, από ένα σημείο και μετά ο καθένας επιδεικνύει το skill του όμως. Μην κοιτάς που πολλά μεγάλα σουβλατζίδικα - franchises ακολουθούν τις τετριμμένες τεχνικές που ακολουθούν και όλοι οι ανταγωνιστές, αν τύχει ποτέ να βρεθείς σε μικρό συνοικιακό και δεις τυλιχτή να το φτιάχνει με απόλυτα συγχρονισμένες κινήσεις και να το καμαρώνει σαν γλυπτό θα καταλάβεις.
Backpacker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Προφανώς και είναι τέχνη, τι λέμε τώρα. Οι δύσκολες συνθήκες εργασίας και η πίεση χρόνου που αναφέρεις είναι τα αυτονόητα, τα οποία αντιμετωπίζουν όλοι, από ένα σημείο και μετά ο καθένας επιδεικνύει το skill του όμως. Μην κοιτάς που πολλά μεγάλα σουβλατζίδικα - franchises ακολουθούν τις τετριμμένες τεχνικές που ακολουθούν και όλοι οι ανταγωνιστές, αν τύχει ποτέ να βρεθείς σε μικρό συνοικιακό και δεις τυλιχτή να το φτιάχνει με απόλυτα συγχρονισμένες κινήσεις και να το καμαρώνει σαν γλυπτό θα καταλάβεις. Γεμίσαμε Μικελάντζελο... 1
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Ποια πραξη ? Ξερεις κανεις τι συμβασεις ισχυουν για τους εργαζομενους των επισιτιστικων καταστηματων αυτη τη στιγμη ? Αν ξερει ας μας πει.Ξεχναμε συλλογική επισιτιστικων. Εθνική γενικη πλέον, εδω και καιρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα