Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και αφου ειναι η πραγματικοτητα αυτη πως εξηγειτε οτι με τους ελεγχους μειωθηκε η ανασφαλιστη εργασια ? Βρηκαν ξαφνικα τσουβαλια με λιρες στην αυλη ?

Υπαρχουν και πολλοι σωστοι.Τωρα κραζουμε τους αλλους.Βεβαια η ανασφαλιστη εργασια και η φοροδιαφυγη σε αυτα μαγαζια ε δεν ειναι ακριβως και η εξαιρεσουλα στον νομιμοτατο κανονα.Τα υπολοιπα ειναι θεμα πολιτικης, δεν μπορουμε να επεκταθουμε

Οι περισσότεροι με προγράμματα και τέτοια προσλαμβάνουν ή part time (ας πούμε). Επίσης, υπάρχουν και πολλοί νέοι κυρίως που προτιμάνε κάτι παραπάνω στο χέρι και ας είναι ανασφάλιστοι!

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ωραίος, μια χαρά είναι! Απλά πριν κλειδώσει λύσε μου και την απορία αν όντως δεν ξέρει τη συγκεκριμένη δουλειά

Δεν την ξέρει την δουλειά καλά...έχει δουλέψει σε μαγαζί με τοστ και κρύα σάντουιτς τύπου εβερεστ..πρώτη φορά σε ψητοπωλείο αλλά πάει για τυλιχτής όχι για ψήστης όπως γράφτηκε από αρκετούς.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν την ξέρει την δουλειά καλά...έχει δουλέψει σε μαγαζί με τοστ και κρύα σάντουιτς τύπου εβερεστ..πρώτη φορά σε ψητοπωλείο αλλά πάει για τυλιχτής όχι για ψήστης όπως γράφτηκε από αρκετούς.

Μάθε τέχνη κι άστηνε που λένε, μπορεί να του χρειαστεί! Έχουν μια σχετική ζήτηση οι έμπειροι τυλιχτές!

Δημοσ.

Τόσο τέχνη είναι ρε παιδιά να τυλίγεις? Εντάξει στα μαγαζιά με τρελη κίνηση εκεί το καταλαβαίνω ΄ότι χρειάζεται μεγάλη ταχύτητα...αλλά πόσα είναι αυτά στην τελική? Στο 90% των μαγαζιών πρέπει απλά να βάζεις τα υλικά μέσα στο ψωμί ή πίτα και να το τυλίγεις..

Το δύσκολο κομμάτι αυτής της δουλειά έτσι όπως το βλέπω εγώ απ'εξω είναι η ορθοστασία και η ζέστη από τα κάρβουνα και όχι το τύλιγμα.

Δημοσ.

Τόσο τέχνη είναι ρε παιδιά να τυλίγεις? Εντάξει στα μαγαζιά με τρελη κίνηση εκεί το καταλαβαίνω ΄ότι χρειάζεται μεγάλη ταχύτητα...αλλά πόσα είναι αυτά στην τελική? Στο 90% των μαγαζιών πρέπει απλά να βάζεις τα υλικά μέσα στο ψωμί ή πίτα και να το τυλίγεις..

Το δύσκολο κομμάτι αυτής της δουλειά έτσι όπως το βλέπω εγώ απ'εξω είναι η ορθοστασία και η ζέστη από τα κάρβουνα και όχι το τύλιγμα.

Δεν ξέρω απλά έχω δει αρκετές αγγελίες να λένε ότι ζητούνται τυλιχτές έμπειροι!

Δημοσ.

Μάθε τέχνη κι άστηνε που λένε, μπορεί να του χρειαστεί! 

Τόσο τέχνη είναι ρε παιδιά να τυλίγεις? 

Η γνωστή τυλιχτική!  :P

Δημοσ.

Δεν ξέρω απλά έχω δει αρκετές αγγελίες να λένε ότι ζητούνται τυλιχτές έμπειροι!

Καλά εμπειρία παντού ζητάνε..σερβιτόρο,delivery ταμία σε νετ καφε..ότι δουλειά υπάρχει όλοι ζητάνε έμπειρους με προυπηρεσία λες και μιλάμε για επαγγέλματα που θελουν κανα 10-20 μέρες εκπαίδευση...2-3 μεροκάματα να κάνεις σε αυτές τις δουλει΄ς τα χεις μάθει...

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς και είναι τέχνη, τι λέμε τώρα. Οι δύσκολες συνθήκες εργασίας και η πίεση χρόνου που αναφέρεις είναι τα αυτονόητα, τα οποία αντιμετωπίζουν όλοι, από ένα σημείο και μετά ο καθένας επιδεικνύει το skill του όμως. Μην κοιτάς που πολλά μεγάλα σουβλατζίδικα - franchises ακολουθούν τις τετριμμένες τεχνικές που ακολουθούν και όλοι οι ανταγωνιστές, αν τύχει ποτέ να βρεθείς σε μικρό συνοικιακό και δεις τυλιχτή να το φτιάχνει με απόλυτα συγχρονισμένες κινήσεις και να το καμαρώνει σαν γλυπτό θα καταλάβεις.

Δημοσ.

Προφανώς και είναι τέχνη, τι λέμε τώρα. Οι δύσκολες συνθήκες εργασίας και η πίεση χρόνου που αναφέρεις είναι τα αυτονόητα, τα οποία αντιμετωπίζουν όλοι, από ένα σημείο και μετά ο καθένας επιδεικνύει το skill του όμως. Μην κοιτάς που πολλά μεγάλα σουβλατζίδικα - franchises ακολουθούν τις τετριμμένες τεχνικές που ακολουθούν και όλοι οι ανταγωνιστές, αν τύχει ποτέ να βρεθείς σε μικρό συνοικιακό και δεις τυλιχτή να το φτιάχνει με απόλυτα συγχρονισμένες κινήσεις και να το καμαρώνει σαν γλυπτό θα καταλάβεις.

Γεμίσαμε Μικελάντζελο... :P

• Like 1
Δημοσ.

Ποια πραξη ? Ξερεις κανεις τι συμβασεις ισχυουν για τους εργαζομενους των επισιτιστικων καταστηματων αυτη τη στιγμη ? Αν ξερει ας μας πει.

Ξεχναμε συλλογική επισιτιστικων.

Εθνική γενικη πλέον, εδω και καιρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...