Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρετε,σκέφτομαι να προβώ στην αγορά ενός tablet λόγω του ότι έχω ένα παλιό Lenovo laptop, τίμιο μηχάνημα που κάνει τη δουλειά του αλλά πλέον έχει ''κουραστεί'' και κουράζει και εμένα όταν θέλω να κάνω κάποια απλά πραγματάκια. Το επίσης τίμιο Lumia 620 κάνει καλά τη δουλειά του αλλά η 3,8'' οθόνη είναι λίγη και χάνει αρκετά σε λειτουργίες.

Επομένως, θέλω ένα tablet που να περιορίσει τον χρόνο που θα περνάω με το Laptop και το κινητό, να βρω μια χρυσή τομή μεταξύ φορητότητας και πρακτικότητας και απόδοσης.

Με το tablet θα διαβάσω πολύ .pdf, θα σερφάρω, θα βλέπω ταινίες-σειρές, δεν θα παίζω παιχνίδια, θέλω να έχω τη δυνατότητα να βλέπω αγώνες μέσω sopcast, στις ταινίες θα περνάω υπότιτλους, να έχει καλή μπαταρία, να έχει μπρος και πίσω κάμερα, θα θέλω να κάνω κλήσεις μέσω skype και να μιλάω μέσω viber.

Δεν ξέρω αν ξέχασα κάτι, επίσης δεν ξέρω τόσο καλά την αγορά των tablet. Από μια - δύο μέρες ψάξιμο έχω καταλήξει στις εξής ταμπλέτες.

iPad Mini, είναι apple με ό,τι καλό και κακό αυτό συνεπάγεται, δεν παίρνει microSD, είναι παλιό αλλά μου αρέσει.

LG G Pad 8.3, το γουστάρω πολύ, πιστεύω με καλύπτει σε όλα και πιθανόν να μην έψαχνα πολύ το θέμα αλλά με χαλάει που δεν παίρνει κάρτα sim, μπορεί να ζούμε στο 2014 αλλά δεν υπάρχει παντού wifi.

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4, μου αρέσει λίγο λιγότερο από το LG αλλά παίρνει κάρτα Sim σε σχέση με το άλλο. Στα αρνητικά του βρήκα πως έχει μέτρια μπαταρία, ζεσταίνεται η πλάτη του και είναι βαρύ λόγω όλων αυτών που φορτώνει τις συσκευές της η Samsung.

Nexus 7, όλοι λένε εγγύηση, πόσο γρήγορο, πόσο καλό κλπ, αλλά δε μου αρέσει η 7άρα οθόνη, και το μεγάλο bezel του.

Με αυτά που έχω στο μυαλό μου τείνω προς το Samsung, περιμένω τις δικές σας επισημάνσεις. Επίσης, διαθέτω γύρω στα 250 ευρώ και μάλλον υπάρχει η δυνατότητα αγοράς συσκευής από τις ΗΠΑ.

Επεξ/σία από lebron15
Δημοσ.

Αδερφέ ακριβώς όπως τα λες τα σκέφτομαι και εγώ.

Προσωπικά κατέληξα αναμεσα σε g pad galaxy tab pro.

Με προβλημάτισε και μένα η μπαταρία του pro αλλά έχει ίδια σε μέγεθος με το g pad ποσο πιο χαλιά να είναι.

Ειπες οτι παιρνει και sim αλλά δεν νομιζω

http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_pro_8_4-5946.php

Μάλλον πάω για pro

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαρτατε απο το tablet.Το asus t100,που εχω εγω δεν εχω καποιο θεμα με τις θερμοκρασιες,ειναι μια χαρα!

Αλλα ουτε και με το nexus7(2012),δεν εχω θεματα θερμοκρασιας.

Και τα δυο μπορει να ζεσταινονται λιγο με καποια παιχνιδια,αλλα οχι τραγικα πραγματα!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Το pro που έχω εγώ δεν έχει κάποιο θέμα με θερμοκρασίες.Ζεσταίνεται στην μια γωνία όταν το ζοριζεις αλλά τίποτα ενοχλητικό ή ανησυχητικό.

Η μπαταρία μου βγάζει γύρω στις 6,5 ώρες οθόνη με μικτή σχετικά βαριά χρήση και συνεχώς ανοιχτό wifi.

Καλύτερα πάρε κάνα ρουτερακι mifi για 3g,γιατί στο tablet θα στη γονατίζει τη μπαταρία.

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα το Dell Venue 8 Pro. Για τις δουλειές που το θες θα σε ικανοποιήσει 100% και θα σου είναι και οικείο μιας και έχεις WP κινητό. Αν ειδικά μπορείς να το αγοράσεις από USA θα πάρεις την έκδοση με 64gb ποιο φθηνά και από την 32 στην Ελλάδα.Δεν υποστηριζει ομως 3G.

https://www.skroutz.gr/c/1105/tablet.html?from=most-popular&keyphrase=dell+venue+8+pro

Από android θα πρότεινα το Samsung Galaxy Note 8 το οποίο βγαίνει και σε έκδοση με 3G. Και αυτό θα σε ικανοποιήσει σε όλα που θες και θα έχεις και μεγαλύτερο store αν σε χαλάει το Store των Windows.

https://www.skroutz.gr/c/1105/tablet.html?from=catspan&keyphrase=samsung+note+8

Και τα 2 είναι εξίσου ποιοτικά. Σε αυτά είχα καταλήξει εγώ μετά από πολύ καιρό ψάξιμο για δικιά μου αγορα.Ηθελα τα ιδία με σένα απλά δεν με ένοιαζε να έχει 3G

Δημοσ.

Και εγω προτείνω να δεις καποιο win tablet και κοιτα να είναι και υβριδιο τυπου asus t100 (κατοχος) δεν θα το μετανοιωσεις είναι ταχυτατο και μπορεις να του κανεις και pc χρηση (όχι φυσικα βαρια παιχνίδια) αρκετα ικανοποιητικά

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα το Dell Venue 8 Pro. Για τις δουλειές που το θες θα σε ικανοποιήσει 100% και θα σου είναι και οικείο μιας και έχεις WP κινητό. Αν ειδικά μπορείς να το αγοράσεις από USA θα πάρεις την έκδοση με 64gb ποιο φθηνά και από την 32 στην Ελλάδα.Δεν υποστηριζει ομως 3G.

https://www.skroutz.gr/c/1105/tablet.html?from=most-popular&keyphrase=dell+venue+8+pro

Από android θα πρότεινα το Samsung Galaxy Note 8 το οποίο βγαίνει και σε έκδοση με 3G. Και αυτό θα σε ικανοποιήσει σε όλα που θες και θα έχεις και μεγαλύτερο store αν σε χαλάει το Store των Windows.

https://www.skroutz.gr/c/1105/tablet.html?from=catspan&keyphrase=samsung+note+8

Και τα 2 είναι εξίσου ποιοτικά. Σε αυτά είχα καταλήξει εγώ μετά από πολύ καιρό ψάξιμο για δικιά μου αγορα.Ηθελα τα ιδία με σένα απλά δεν με ένοιαζε να έχει 3G

Το samsung galaxy note 8 να πάρει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω για note 8,θα το εβλεπα,αλλα υπαρχουν καποια θεματα που με κανουν να πιστευω οτι ειναι καλυτερη λυση ενα windows tablet!

1o.Αφηνει το laptop για το tablet.

2o.Εχει wp8.1=universal apps,συγχρονισμος μεταξυ τους,μεταφορα δεδομενω με καλωδιο.

3ο.Το skype δεχεται κλησεις οταν ειναι σε sleep.

4o.Full flash player υποστηριξη συν Silverlight,για browser.Ασε που ειναι και πιο smouth. 

5o.Full usb υποστηριξη,λογο drivers.

6o.Υποστηριξη και αναβαθμηση,τουλαχιστων μεχρι το 2018,απ'ευθειας απο την MS,ουτε root,ουτε πειραματισμους με τις custom roms,της κοινωτητας.

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, η αλήθεια είναι πως για να βρει κάποιος αυτά τα tablet θα έπρεπε να ψάξει λίγο παραπάνω. Και τα δύο που μου προτείνετε μου φαίνονται πολύ αξιόλογα και από κάποια review που είδα στο YouTube μου αρέσουν. Επειδή από tablet δεν ξέρω και πολλά πράγματα, τα Windows δεν είναι λίγο βαριά για ένα tablet; Δε με νοιάζει να παίζω παιχνίδια ή να τρέχω βαριά προγράμματα, απλά να πατάω να ανοίγει o browser μου και να το κάνει με τη μία, να μη μου βγάζει τη ψυχή όπως το laptop. Δηλαδή το πιο βαρύ που θέλω να κάνω είναι να δω ταινία στα 720p με υπότιτλους. Ξέχασα πριν να αναφέρω στο πρώτο ποστ ότι θα με ενδιέφερε η σύνδεση του tablet με τηλεόραση, βασικά γίνεται αυτό; Ίσως με κάποιο καλώδιο HDMI...

Επίσης, το Dell το βρίσκω σε πολύ καλή τιμή στο Amazon.com, ελπίζω η κοπέλα μου να το βρει στην ίδια τιμή σε καταστήματα λιανικής εκεί.

Επεξ/σία από lebron15
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, η αλήθεια είναι πως για να βρει κάποιος αυτά τα tablet θα έπρεπε να ψάξει λίγο παραπάνω. Και τα δύο που μου προτείνετε μου φαίνονται πολύ αξιόλογα και από κάποια review που είδα στο YouTube μου αρέσουν. Επειδή από tablet δεν ξέρω και πολλά πράγματα, τα Windows δεν είναι λίγο βαριά για ένα tablet; Δε με νοιάζει να παίζω παιχνίδια ή να τρέχω βαριά προγράμματα, απλά να πατάω να ανοίγει o browser μου και να το κάνει με τη μία, να μη μου βγάζει τη ψυχή όπως το laptop. Δηλαδή το πιο βαρύ που θέλω να κάνω είναι να δω ταινία στα 720p με υπότιτλους. Ξέχασα πριν να αναφέρω στο πρώτο ποστ ότι θα με ενδιέφερε η σύνδεση του tablet με τηλεόραση, βασικά γίνεται αυτό; Ίσως με κάποιο καλώδιο HDMI...

Επίσης, το Dell το βρίσκω σε πολύ καλή τιμή στο Amazon.com, ελπίζω η κοπέλα μου να το βρει στην ίδια τιμή σε καταστήματα λιανικής εκεί.

Βαλε windows 8.1 στο λαπτοπ σου και μετα ψαχνεις για tablet.

Και θα δεις απο μονος σου αν ειναι βαρια για tablet με αυτα τα χαρακτηριστηκα.

Μπορεις να δεις και αρκετα βιντεακια στο youtube για windows tablets με bay trail.

https://www.youtube.com/results?search_query=bay+trail+windows+tablet+performance

Δωσε και το μοντελο του λαπτοπ σου,αν μπορεις!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Κανενα απο τα 2 δεν εχει HDMI θυρα αλλα νομιζω υπαρχουν εναλλακτικοί τροποι να συνδεθουν με ΤV κατι το οποιο ομως δεν εχω ψαξει.

Οσο για τα windows 8.1 που εχει, πανε σφαιρα και ειναι πολυ ελαφρια για το tablet.Επισης 720p θα βλεπεις μια χαρα συν οτι θα εχεις το full λειτουργικο. Θα μπορεις να κανεις οτι κανεις και στο pc. Μπορεις να εχεις office και να κανεις install οτι θες + τα apps απο το Store. 

Α ξεχασα να αναφερω οτι το Note 8 εχει και πενακι μαζι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να αναφερουμε οτι υπαρχει και το note 8 της asus που ειναι με windows 8.1 και εχει και αυτο wacom stylus.

Asus vivotab note 8

Και με HDMI:

Toshiba encore (το encore 2,ειναι downgrade του πρωτου,με πιο αδυναμο cpu και μονο ενα χρονο ms office 365)

Lenovo thinkpad 8 pro (προσωχη μονο το μοντελο με windows 8.1 Professional  ΔΕΝ προσφερουν τα δωρεα ms office 2013!)

Bitmore WTab801 8" (Αρνητικα:1GB ram και μονο ενα χρονο συνδρομη στο ms office 365)

Ολα τα intel bay trail windows tablets ερχονται με δωρεαν αδεια ms office 2013 student edition.

Εξαιρέσεις:

Αυτα που ερχονται με windows 8.1 Professiona δεν δινουν κανενα ms office και αυτα με windows 8.1 with bing που αντις την αδεια για ms office 2013,δινουν ενα χρονο συνδρομη στο ms office 365!

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 2
Δημοσ.

βγαινει με 3G, και μαλιστα αν κοιταξει στα refurbished της Dell, μπορει να το παρει οντως 250 ευρώ. http://outlet.euro.dell.com/Online/InventorySearch.aspx?c=uk&cs=ukdfh1&l=en&s=dfh&brandid=9&fid=1570&ref=gzilla

Στα 250 ευρώ δεν θα προτεινα τιποτα απο android, γιατι δεν υπαρχει τιποτα της προκοπης με 3G.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...