HadesGR Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι γιατι οποιος ξερει μια διεύθυνση του σηκώνει το σπιτι.. δηλαδη αν σου πω εγω οτι μεν Θησέως 40 Αμπελόκηπους.. πως θα μου σηκωσεις το σπιτι???? Η διωξη ασχολειτε οταν υπαρχει σοβαρό θεμα (κλοπή χρημάτων , απάτη , παιδεραστία , ναρκοτικα , αντε και cyber-bulling).. το τι ανεβαζει ο καθενας στο προφιλ του την δίωξη δεν την ενδιαφερει. ουτε φυσικά το να μην μπορει να μπει στο FB κάποιος. Υγ. Ενα προφιλ αν εχεις τον κωδικό του κατεβαίνει στο pc σου μέσα σε 20-30 λεπτα.. (ολα!) αρα .. τι να πει στην δίωξη? Μου αλλαξαν τον κοδικο μου? Δεν υπαρχει αξιόποινη πραξη! Τελος στο μαιλ που εκανες REGISTER πολυ απλα ξανάκανε το.. και στειλε επαναφορά κωδικού Τι με εμποδίζει πχ να βρω την διεύθυνση σου , να παρακολουθήσω το πρόγραμμα σου και όταν με το καλό λείπεις διακοπές στα σηκώσω όλα ή να έρθω και σου σπάσω την μάπα και να σε ληστέψω On the spot? Εάν κάποιος θέλει να σου κάνει κακό, ακόμη και χωρίς προφανή λόγο, θα στο κάνει και θα βρει δεκάδες τρόπους. Ο κόσμος είναι ανώμαλος με μεγάλες δόσεις κακίας
pigeon Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Τι με εμποδίζει πχ να βρω την διεύθυνση σου , να παρακολουθήσω το πρόγραμμα σου και όταν με το καλό λείπεις διακοπές στα σηκώσω όλα ή να έρθω και σου σπάσω την μάπα και να σε ληστέψω On the spot? ...ή το άλλο: να τον περιμένεις στην είσοδο με το φωτόσπαθο, να τον καλέσεις σε μονομαχία, κ να μην έχει πιεί γουλιά καφέ ακόμα! ...ή να παραμονεύεις τη γυναίκα του πότε θα γυρίσει από τη λαική να της κλέψεις τα καρότα για να μην μπορεί να φτιάξει σωστή φασολάδα. ...ή να μπείς στο σπίτι και να του σβήσεις τις προγραμματισμένες εγγραφές στο PVR της nova. Τα μισά απ'τα logical fallacies που υπάρχουν, όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα. 1
newtech Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Τι με εμποδίζει πχ να βρω την διεύθυνση σου , να παρακολουθήσω το πρόγραμμα σου και όταν με το καλό λείπεις διακοπές στα σηκώσω όλα ή να έρθω και σου σπάσω την μάπα και να σε ληστέψω On the spot? Εάν κάποιος θέλει να σου κάνει κακό, ακόμη και χωρίς προφανή λόγο, θα στο κάνει και θα βρει δεκάδες τρόπους. Ο κόσμος είναι ανώμαλος με μεγάλες δόσεις κακίας Τι λες? 1)Πως θα παρακολουθησεις το προγραμμα μου αφου μου ΕΚΛΕΙΣΕΣ το FB και εγω δεν εχω προσβαση? μονο τα παλια DATA βλεπεις (αν βλεπεις) 2)Αντε και ξερεις ποτε θα παω διακοπες.. και? τοσα προφιλ γραφουν.. ΠΑΩ ΛΕΥΚΑΔΑ.. ΠΑΩ ΚΡΙΤΗ... ολοι αυτοι πέφτουν θυματα? 3)Το να μου σπασεις τα μουτρα με τον συσχετισμό κλεμμένου FB ακομα το ψαχνω... :\ 4)ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΧΕΣΤΙΚΕ ΤΟ FB ΣΟΥ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. απο το FB το πολυ πολυ να δει το παλαμαρι σου που εστειλες στην γκομενα για να σου στιλει τα μεμε της!
NikosKallithea Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 4)ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΧΕΣΤΙΚΕ ΤΟ FB ΣΟΥ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. απο το FB το πολυ πολυ να δει το παλαμαρι σου που εστειλες στην γκομενα για να σου στιλει τα μεμε της! Δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα με το φβ, εφ' όσον το προφίλ σου ειναι σωστό και το ενημερώνεις με διάφορα ποτε δεν ξέρεις ποιος και πότε θα στην κατσει ή ποιος θα εκμεταλλευτεί αυτα που γράφεις. Ενα απλό, για να μην πάω βαθειά, πχ ψάχνεις για δουλειά το πρώτο που κάνουν ειναι να μπουν στο φβ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα