olympiakosgate7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας παιδια. Απο μικρος ειχα ονειρο να ασχοληθω με την γυμναστικη μιας και εχω τρελα με τον αθλητισμο γενικα με μεγαλυτερη αφοσιωση στο μπασκετ. Προπερσυ που εδωσα πανελληνιες για διαφορους λογους δεν καταφερα να περασω ΤΕΦΑΑ που ηθελα και το αφησα τελειως δυστυχως (να ξανα δωσω δηλαδη). Μετα απο δυο χρονια που πηγα στρατο και δουλευοντας πολλες ωρες σε περιστασιακες δουλειες (γκαρσονι, οικοδομικες και αγροτικες εργασιες) σκεφτηκα πως ειναι κριμα λογω καποιων εξετασεων που δεν πετυχα να αφησω αυτο το ονειρο που εχω τοσα χρονια. Και μιας και δεν υπαρχουν λεφτα να δωσω σε ιδιωτικες σχολες σκεφτηκα να αρχισω να παρακολουθω καποια σεμιναρια μαζι με μελετη βιβλιων που ηδη εχω αγορασει να ασχοληθω πιο εντατικα με την γυμναστικη. Ο λογος που γραφω αυτο το θεμα δεν ειναι να διαβασετε τον ''πονο'' μου αλλα να μου προτεινετε καποια βιβλια αν εχετε στα υποψην σας για ασκησεις, προετοιμασιες, αναρρωση απο τραυματισμους κτλ . Επισης αμα ξερετε καποια σελιδα με σεμιναρια γυμναστικης θα χαρομουν ιδιαιτερα αμα την μοιραζοσασταν. Ευχαριστω για τον κοπο σας.
Pantelwolf Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/251324-das-fitness-thread/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα