Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα προβλημα... εκει που ειμαι συνδεδεμενος κανονικα με το λαπτοπ μου στο Wifi μετα απο καποια ωρα μου βγαζει οτι η συνδεση ειναι περιορισμενη.. ολες οι αλλες συσκευες λειτουργουν κανονικα και οταν κανω το πισι επανεκκινηση ειναι ολα κομπλε.. εκανα αντιμετωπιση προβληματων μου λεει οτι ο σερβερ dns δεν ανταποκρινεται καμια λυση;;

Δημοσ.

Δοκιμασε να περασεις τους τελευταιους διαθεσιμους οδηγους για το λαπτοπ σου οσον αφορα την Wireless καρτα σου. 

περασμενοι ειναι.. οταν κανω επιλυση προβληματων μου λεει οτι υπαρχει ενα προβλημα στην ασυρματη συνδεση ή στο σημειο προσβασης αλλα επιδιορθωθηκε αλλα γινεται συνεχεια..

Δημοσ.

και εγω ένα τετοιο θεμα εχω...ένα ωραιο πρωινο εκει που εκανα εγκατασταση ένα πρόγραμμα για την θερμοκρασια της cpu ξαφνικα ο σταθερος δεν μπορει να μπει και το λαπτοπ και άλλες συσκευες μπαινουν κανονικα και μου λεει σερβερ dns δεν ανταποκρίνεται

του εσβησα το πρόγραμμα του εκανα επαναφορα του περασα antivirus εκανα scan εσβησα τον browser και ξανα εγκατασταση...τπτ το πρόβλημα παραμενει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...