black adder Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 http://prntscr.com/4qmomb Η κάρτα έχει 512 mb μνήμη,έως 1 Gb shared. Αυτά τα 3323 mb,έχει κανείς ιδέα τι είναι; Επίσης,με αυτήν έχω παίξει rome 2,skyrim,cod4,και τώρα archeage,αξιοπρεπέστατα,αν μπορώ να πω κάτι τέτοιο. Ειδικά στο skyrim,έτρεχε mod hd αβίαστα. Στο AC4 τα γραφικά στο low ήταν χάλια,και με εμφανές lag,όπως και στο dishonored,σε σημείο που δεν παιζόντουσαν. Με i5 650,που θα μπορούσα να κοιτάζω για αναβάθμιση,κάπου κάπως κάποτε; Επίσης,το catalyst έχει την επιλογή amd overdrive,αλλά όποτε πατάω accept,απλά ανανεώνει και χάνεται σαν tab.Έσβησα με dd τον οδηγό,τον επανεγκατέστησα,την πρώτη φορά με έβγαλε στο παράθυρο του OC,+50 σε clock και memory,αλλά έκτοτε ποτέ ξανά.Καμμιά ιδέα τι κόλλημα τρώει;
Apoll Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Βάλε MSI AB αν θες να κάνεις overclock. Από εκεί και μετά δεν έχει αναβάθμιση. Θες νέο σύστημα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Με 4350 έπαιξες skyrim με HD mod ; Είσαι σίγουρος ότι έπαιζες και δεν έβλεπες απλά εικόνες ; Anyway, η κάρτα αυτή δεν είναι για παιχνίδια.Θες αναβάθμιση αν θες να λες ότι παίζεις αξιοπρεπώς. 1
black adder Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Βάλε MSI AB αν θες να κάνεις overclock. Από εκεί και μετά δεν έχει αναβάθμιση. Θες νέο σύστημα. Δεν θέλω να κάνω overoclock.Θέλω να βρω γιατί δεν μπορώ μέσω του ccc.Κάτι παίζει με τα registry keys από όσο είδα.Θα το ψάξω. Γιατί νέο σύστημα;Ο i5 δεν σηκώνει μια π.χ. 6450;Μια r7 250; Με 4350 έπαιξες skyrim με HD mod ; Είσαι σίγουρος ότι έπαιζες και δεν έβλεπες απλά εικόνες ; Anyway, η κάρτα αυτή δεν είναι για παιχνίδια.Θες αναβάθμιση αν θες να λες ότι παίζεις αξιοπρεπώς. Ναι,είμαι σίγουρος.Για ό,τι έχω παίξει και παίζω μέχρι στιγμής,ήταν αρκετή,με εξαίρεση αυτούς τους δύο τίτλους που ανέφερα. Ενδεικτικά,shogun 2,rome 2,MnM 10,goat simulator-έπος,skyrim,oblivion,civ5,the walking dead s1 και s2,cod4,mass effect 3,diablo 3 και ό,τι άλλο ξεχνάω.Τώρα μπορεί να μην κουνιόταν το γρασίδι όταν φυσούσε,πάντως αξιοπρεπώς τα έπαιξα όλα αυτά. Συμφωνούμε πως μια αναβάθμιση θα ήταν καλή.Τι ταβάνι πιστεύεις πως έχω με αυτόν τον επεξεργαστή;
Apoll Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν θέλω να κάνω overoclock.Θέλω να βρω γιατί δεν μπορώ μέσω του ccc.Κάτι παίζει με τα registry keys από όσο είδα.Θα το ψάξω. Γιατί νέο σύστημα;Ο i5 δεν σηκώνει μια π.χ. 6450;Μια r7 250; Ναι,είμαι σίγουρος.Για ό,τι έχω παίξει και παίζω μέχρι στιγμής,ήταν αρκετή,με εξαίρεση αυτούς τους δύο τίτλους που ανέφερα. Ενδεικτικά,shogun 2,rome 2,MnM 10,goat simulator-έπος,skyrim,oblivion,civ5,the walking dead s1 και s2,cod4,mass effect 3,diablo 3 και ό,τι άλλο ξεχνάω.Τώρα μπορεί να μην κουνιόταν το γρασίδι όταν φυσούσε,πάντως αξιοπρεπώς τα έπαιξα όλα αυτά. Συμφωνούμε πως μια αναβάθμιση θα ήταν καλή.Τι ταβάνι πιστεύεις πως έχω με αυτόν τον επεξεργαστή; Αφού δεν θες να κάνεις overclock, γιατί ψάχνεις το overdrive; Αν θες να κάνεις overclock βάλε το MSI AB. Και ρυθμίζεις επίσης και fan profile, ρεύμα κλπ. Από εκεί και μετά τη κάρτα είναι αρχαία, και ακόμα όταν βγήκαν οι 4300/4500 δεν ήταν για gaming. Για αναβάθμιση θα έλεγα GTX750Τι, αν βρεις κάποια γύρο στα 100 ευρώ. Αλλά μην περιμένεις και πολλά με τον i5 650, αλλά θα δεις φως. Τώρα πως έπαιξες Skyrim με HD texture, είναι μία καλή ερώτηση........ εκτός βέβαια αν έχεις 1024x768 οθόνη και σου αρέσουν τα slideshows.
Ailuros Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.insomnia.gr/forum-24/announcement-13-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82/ Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα. Το ΅τα φώτα σας Κύριοι΅ ή κάτι ΅για χαρά νταν μάγκες τι χαμπάρια΅ δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Υπάρχει ενότητα για AMD Radeon θέματα http://www.insomnia.gr/topic/509954-amd-radeon/page-382στο οποίο μέχρι τώρα δεν μου έχει τύχει να ρωτάει κάτι ένας χρήστης και να μην παίρνει απάντηση. 2
orion1986 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 μια καλη λυση για σενα θα ηταν μια r7265 , r9270
black adder Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Αφού δεν θες να κάνεις overclock, γιατί ψάχνεις το overdrive; Αν θες να κάνεις overclock βάλε το MSI AB. Και ρυθμίζεις επίσης και fan profile, ρεύμα κλπ. Από εκεί και μετά τη κάρτα είναι αρχαία, και ακόμα όταν βγήκαν οι 4300/4500 δεν ήταν για gaming. Για αναβάθμιση θα έλεγα GTX750Τι, αν βρεις κάποια γύρο στα 100 ευρώ. Αλλά μην περιμένεις και πολλά με τον i5 650, αλλά θα δεις φως. Τώρα πως έπαιξες Skyrim με HD texture, είναι μία καλή ερώτηση........ εκτός βέβαια αν έχεις 1024x768 οθόνη και σου αρέσουν τα slideshows. Σαν να ρωτάς,τι σε νοιάζει που δεν ανοίγει το powerpoint,αφού το χρησιμοποιείς μια φορά το χρόνο. Ένα κομμάτι του ccc έχει πρόβλημα,τώρα αν το χρησιμοποιώ μία στο ποτέ,είναι άλλο θέμα.Δε πρέπει να τρέχει κανονικά,όπως και να έχει; Θα δοκιμάσω το msi ab,ευχαριστώ όσους το υποδείξανε. Σίγουρα σε ανάλυση 1680x1050 ήταν,και έτρεχε αρκετά smooth.Ήταν αυτό το δέντρο στο whiterun,μια ομορφιά Έτσι έχουν τα πράγματα ,έτσι σας τα λέω.Προφανώς ο σκοπός του θέματος δεν είναι να εκθειάσω την gpu μου,όσο καλύτερο feedback μπορώ,δίνω. Παρά όλα αυτά,από τη στιγμή που μπορώ και παίζω τίτλους και του '14,θεωρώ ατυχή την υποβάθμιση του συνδυασμού cpu+gpu. Γενικά μέχρι στιγμής με καλύπτει η 4350,δε θα πάω σε αναβάθμιση,αλλά καλό είναι να γνωρίζω τι μπορεί να σηκώσει το σύστημά μου. Όσον αφορά το σκέλος της ερώτησής μου,για αυτά το 3323mb που δείχνει,γνωρίζει κάποιος σχετικά; Αίλουρε,ευχαριστώ για την υπόδειξη,ήταν σύνθετο το θέμα,για αυτό προτίμησα την δημιουργία νέου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα