Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απόλυτη απάντηση στο ερώτημα. Γιατί, φυσικά, το εάν αυτά που λες έχουν βάση ή όχι εξαρτάται από το πόσο σε εκνευρίζουν οι απαντήσεις των άλλων. 

Και μην ξεχνάμε ότι ένα επιστημονικό βιβλίο βγαίνει από μεταπτυχιακές διπλωματικές. 

Εν κατακλείδι, αυτό που λες για δημοσίευση βιβλίων δεν ισχύει. 

Αυτό που λες για τον "κλειστό κύκλο" σε ποιους αναφέρεσαι; Στους φοιτητές; Στους διδάσκοντες; 

Επίσης, κάνε ένα κόπο και βάζε σημεία στίξης. Εάν ο πρώτος σου κλάδος ήταν φιλολογικά τότε δεν απορώ που έχεις τέτοιες απόψεις για κλειστούς κύκλους. 

δεν προκειται να το σχολιασω περαιτερω ,αν θεωρεις οτι οι κλειστοι κυκλοι αυτοεπιβεβαιωμενων  εργασιων κλπ υπαρχουν ή υπηρχαν μονο στο τομεα μου στην ελλαδα τοτε σαφως ή βρισκεσαι σε ενα απο αυτους τους κυκλους ή δεν βρεθηκες ποτε στο πανεπιστημιακο συστημα οσο αφορα τα σημεια στιξης λυπαμαι που δεν μπορω να σου παραδωσω το κειμενο μου χειρογραφα μια κια δεν ειμαι εξοικιωμενος με το πληκτρολογιο του υπολογιστη. ο δευτερος τομεας μου ηταν λογιστικη σε αγγλικο πανεπιστημιο και τον τελειωσα με υποτροφια μεσω intership .αν θεωρεις οτι οσα ανεφερα ανηκουν στη σφαιρα της φαντασιας μου τοτε εχω να πω οτι εισαι τυχερος που δεν τα γνωρισες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...