cris67 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα σε όλους Έχω την παρακάτω συνδεσμολογία.Είμαι εντάξει από θέμα ασφάλειας; Η παρακάτω συνδεσμολογία είναι εντάξει; Ευχαριστώ πολύ
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Το δεύτερο σχέδιο καλύτερο και αν δεν χρειάζεσαι το πρώτο απλό πολυπριζο για κανένα πορτατίφ βγαλτο κιόλας. Επίσης πάνω στο ups εγώ θα είχα μόνο πύργο και μια οθόνη. Θεωρώ υπερβολή αυτό που έχεις κάνει.
cris67 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Το απλό πολύπριζο το χρειάζομαι γιατί δεν φτάνει στην πρίζα του τοίχου.Το UPS είναι 6 θέσεων.Όσον αφορά τις 3 οθόνες απλώς με βοηθούν όταν ανοίγω πολλά παράθυρα που συμβαίνει συχνά.
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι μπορείς να βάλεις κ μια σόμπα επάνω, Κοίτα η λογική του UPS είναι ""μόνο τα απολύτως απαραίτητα για να αντιδράσω - λειτουργήσω κάτω από μη φυσιολογικές συνθήκες"", όσο πιο κοντά σε αυτή την λογική πας τόσο καλύτερη λειτουργία - λειτουργικότητα - αυτονομία θα έχεις. Περίμενε όμως και μια άλλη γνώμη,γιατί και εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου εξπερ στα ζητήματα Ups.
cris67 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλαδή τις 3 οθόνες να τις βάλω στο πολύπριζο ασφαλείας(5 θέσεων);Γιατί τότε το UPS έχει 6 θέσεις σούκο-πρίζες;Επίσης τώρα που γράφω το UPS μου δείχνει στην οθόνη του ότι βγάζει 132Watt.
anonymous-root Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Tο πρώτο σχέδιο είναι το σωστό, εάν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το ασφαλείας. Γενικά δε συνδέουμε πολύπριζα ασφαλείας μετά το UPS, λόγω του ότι δουλεύουν με συνημιτονοειδή τάση, ενώ το UPS μπορεί να δίνει και τετραγωνικό παλμό τάσης. Επίσης τα βελάκια σου θα έπρεπε να πάνε έτσι τοιχος -> πολύμπριζο -> ηχεία. (από την πηγή στην κατανάλωση δηλαδή). Αυτό στο λέω, γιατί το σχέδιο μπερδεύει λίγο (μου πήρε 1 δεύτερο να καταλάβω) Για τις οθόνες βάλτες και τις 3 στο ups μαζί με τον πύργο, και δες την κατανάλωση. Αν είναι αρκετά κάτω από το μέγιστο του ups μπορείς να τις αφήσεις. Αλλιώς βάλε καλύτερα την κύρια οθόνη, ώστε να μπορείς να δεις τα μενού και να κλείσεις τον υπολογιστή σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Tο πρώτο σχέδιο είναι το σωστό, εάν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το ασφαλείας. Γενικά δε συνδέουμε πολύπριζα ασφαλείας μετά το UPS, λόγω του ότι δουλεύουν με συνημιτονοειδή τάση, ενώ το UPS μπορεί να δίνει και τετραγωνικό παλμό τάσης. Επίσης τα βελάκια σου θα έπρεπε να πάνε έτσι τοιχος -> πολύμπριζο -> ηχεία. (από την πηγή στην κατανάλωση δηλαδή). Αυτό στο λέω, γιατί το σχέδιο μπερδεύει λίγο (μου πήρε 1 δεύτερο να καταλάβω) Για τις οθόνες βάλτες και τις 3 στο ups μαζί με τον πύργο, και δες την κατανάλωση. Αν είναι αρκετά κάτω από το μέγιστο του ups μπορείς να τις αφήσεις. Αλλιώς βάλε καλύτερα την κύρια οθόνη, ώστε να μπορείς να δεις τα μενού και να κλείσεις τον υπολογιστή σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Είσαι σίγουρος ότι το πολυπριζο ασφαλείας είναι μετά το UPS στο πρώτο σχέδιο ? για αφιέρωσε άλλα 2""..
cris67 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν για να μην μπερδεύεστε.Στην πρίζα τοίχου έχω το απλό πολύπριζο, σε αυτό συνδέω το πολύπριζο ασφαλείας και το UPS.Στο UPS έχω PC,usb-hub,modem-router and 3 monitors.Στο ασφαλείας έχω εκτυπωτή και ηχεία.Έπρεπε να βάλω αλλιώς τα βελάκια.Αυτά που έχω στο UPS δείχνουν κατανάλωση 132W.Έτσι δείχνει η οθόνη του UPS δηλ. Output Watt 132W. και το 2ο σχήμα.
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Για εμένα είσαι μια χαρά,προστατεύεις από υπέρταση και την είσοδο του UPS. To συνημίτονο αλλάζει στο output όχι στο input. Αν πάρουμε την ένδειξη σαν σωστή τα 132W καλύπτεσαι μια χαρά, την λογική στην εξήγησα πιο πάνω αλλά δικαιούσαι και εσύ την δική σου,εννοείται όσο λιγότερα W τόση καλύτερη αυτονομία.
anonymous-root Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Είσαι σίγουρος ότι το πολυπριζο ασφαλείας είναι μετά το UPS στο πρώτο σχέδιο ? για αφιέρωσε άλλα 2"".. Όχι ρε, μιλούσα γενικά για τη σύνδεση. Στο 2ο σχέδιο έχει το ασφαλείας μετά το UPS, οπότε είναι λάθος. Στο πρώτο τα έχει οκ (πολύπριζο απλό -> UPS + ασφαλείας). Τώρα στο 2ο πόστ (#8), στο πρώτο σχήμα τα έχει οκ. Από την άλλη το UPS έχει 2 εξόδους Surge Only, ο οποίες δεν περνάνε από τη μπαταρία. Μπορείς να βάλεις τα ηχεία και τον εκτυπωτή σου εκεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα