dobro Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 τωρα αυτα τα bubble wrap που ακριβως μπορει να τα βρει καποιος...;;;; Αραγε;;;; Σχετακης αν ο δρομος ειναι ακομα οπως τον ειδα, οταν κατεβηκα στην Κρητη το 2006, τοτε καλυτερα βγαλε το δισκο απο το πισι.........!!!!! οχι,εχει περισσοτερες λακουβες,και καμερες για να σου κοστιζει η διαδρομη σαν να πηγαινεις στο ντουμπαϊ :-D :-D 3
black adder Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Γενικά κάνει οποιοδήποτε θαλασσίνο Και Παντελής;;; +1 , αυτος ο ΒΟΑΚ(Βορειος Οδικος Αξονας Κρητης) θελει ανακατασκευη απο την αρχη.......... Τον λένε και οδικό ε; Θράσος. Ontopic πάντως,βάλε ζώνη στο case,και όλα μια χαρά. 3
apostol1s Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 ασφαλισε ολο το λαπτοπ η σταθερο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο
@topos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Εαν ειχες λαπτοπ θα εβγαζες τον σκληρο σε καθε μετακινηση σου?Εφοσον ειναι βιδωμενος στην θεση του δεν θα παθει απολυτως τιποτα,απλα τζαμπα κοπο θα κανεις.
washcloud Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Αν και την ώρα που δεν δουλεύει ο δίσκος έχει αρκετά μεγάλη αντοχή ναι,καλύτερα να βγει και να μπει σε καλό περιτύλιγμα από «φουσκάλες» bubble wrap ...έχω φάει όλο το απόγευμα για ν' αποφασίσω αν τρολλάρει εδώ ο Έλφης ή όχι... Τελικά μου φαίνεται προς το "ΔΕΝ", κλίνω. Τί λέτε οι υπόλοιποι; 1
KiriosD Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 τελικα μαθαμε τι εγινε το πολυτιμο φορτιο; εφτασε σωο η οχι; μου τη δινει να περιμενω μια εβδομαδα για να μαθω τη συνεχεια της πλοκης!
AnonymosS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Σημερα τον πηγα , ενταξει ολα μια χαρα..... 1
AnonymosS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια σε ενα κλεισιμο και μια επανεκιννηση του υπολογιστη ειχα "Driver Power State Failoure"Ειναι σοβαρο;;;
KiriosD Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 ανεπίσημα όχι, αλλά τρέξε και κάνα ΗΔσεντινελ 1
AnonymosS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 ανεπίσημα όχι, αλλά τρέξε και κάνα ΗΔσεντινελ Και εγω αυτο σκεφτηκα να κανω, ευχαριστω για την απαντηση...
dobro Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 δες το καλωδιο τροφοδοσιας , μηπως κουνησε λιγο απο τη θεση του.
KiriosD Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Βγαίνει που και που αυτό το μήνυμα, είτε κάνεις φορσέ επανεκίνηση (reset) αλλά και σε κανονική το χω δει.
washcloud Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια σε ενα κλεισιμο και μια επανεκιννηση του υπολογιστη ειχα "Driver Power State Failoure" Ειναι σοβαρο;;; Όχι ιδιαίτερα. Μια κουταλιά της σούπας Merriam-Webster κάθε βράδυ μετά το φαγητό και σε 1-2 μήνες θα είσαι αστέρι.
apostol1s Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 με 120ευρο εγω εχω ασφαλισει το αυτοκινητο ολοκληρω καθως επισης οτι υπαρχει μεσα,για εξαμηνο.συμφερει και γι αυτο σου το προτεινω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα