kostask91 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Οπως λεει και ο τιτλος , ψαχνω τετοια μπογια , κατα προτιμηση απο μαγαζι Θεσσαλονικης αν γινεται , αλλιως και ιντερνετικα δεν πειραζει. Περισσοτερο για τιμες ψαχνω και γενικα πληροφοριες. Εχει κανει κανεις κατι παρομοιο ?
kostask91 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Oχι απλα πραγματα , δεν εχω χερι και υπομονη για μανιταρια κτλ Εχω ενα σχεδιο κατα νου που βρηκα στο ιντερνετ , και αφου εχω black light σκεφτηκα να το κανω με UV μπογια
haris013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Oχι απλα πραγματα , δεν εχω χερι και υπομονη για μανιταρια κτλ Εχω ενα σχεδιο κατα νου που βρηκα στο ιντερνετ , και αφου εχω black light σκεφτηκα να το κανω με UV μπογια καλή φάση και ωραία ίδεα
DrLo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 και αφου εχω black light σκεφτηκα να το κανω με UV μπογια What's the matter with you ?
kostask91 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ειπα οτι εχω discoμπαλα, black light ειπα Αν και η discoμπαλα γαμαει .
Johny Q Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Κάτι τέτοιο ψάχνεις μάλλον, υπάρχει σε όλα τα καταστήματα με χρώματα.
johnkal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Η μπογιά που λες σε συνδυασμό με blacklight είναι απίστευτος συνδυασμός. Μια φορά το χα δει σε μπουρδέλο πριν αρκετά χρόνια. Οι τοίχοι του σαλονιού ήταν βαμμένοι (μέχρι το ταβάνι) με διάφορα σχέδια και φιγούρες, πιθανότατα απο κάποιον καλλιτέχνη του είδους. Καταπληκτική ατμόσφαιρα και περίεργη αίσθηση! Σα να έχεις πάρει κανένα παραισθησιογόνο νοιώθεις.
kostask91 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δε θελω σπρει , μπογια θελω , με πινελο θα το κανω
Johny Q Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δε θελω σπρει , μπογια θελω , με πινελο θα το κανω Στο φόρουμ που βρήκα το σπρέυ έλεγαν ότι δεν υπάρχει στην Ελλάδα, γι αυτό.
kostask91 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Βρηκα ebay αλλα δε ξερω ποσο χρειαζομαι και δε θελω να παρω παραπανω , για λογους οικονομικους, αν και αποτι φαινεται ειναι μονοδρομος
haris013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Βρηκα ebay αλλα δε ξερω ποσο χρειαζομαι και δε θελω να παρω παραπανω , για λογους οικονομικους, αν και αποτι φαινεται ειναι μονοδρομος ποιο εύκολο πιστεύω είναι με το spray. έχεις κανα φίλο που να βάφει?(graffitας και έτσι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα