Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας..είμαι μαθήτρια δευτέρας λυκείου σε Επαγγελματικό Λύκειο στον τομέα Γεωπονίας ,Τροφίμων και Περιβάλλοντος στην ειδικότητα Τεχνολόγων Τροφίμων.. Στην τρίτη λυκείου θέλω να δώσω πανελλήνιες για να περάσω στο Τ.Ε.Ι. Τεχνολόγων Γεωπόνων..επίσης με ενδιαφέρει και το Τ.Ε.Ι. Φυσικοθεραπείας αλλά από τον τομέα που είμαι δεν μπορώ να δώσω εξετάσεις για το συγκεκριμένο Τ.Ε.Ι...ήθελα λοιπόν να μάθω αν γίνεται μόλις τελειώσω το Τ.Ε.Ι. Γεωπονίας ( που ελπίζω να περάσω ) να περάσω στο Τ.Ε.Ι. φυσικοθεραπείας ..

πείτε μου ότι ξέρετε για το συγκεκριμένο θέμα εφόσον γνωρίζετε ...πως δηλαδή θα γίνει να περάσω εκεί..αν χρειάζεται επιπλέον εξετάσεις ή όχι ή αν δεν μπορώ να περάσω καν..Ευχαριστώ!

Δημοσ.

ναι γινεται,αλλα κατσε πρωτα να τελειωσεις το λυκειο,να καταφερεις να περασεις εκει που θες και μετα να καταφερεις να τελειωσεις τη πρωτη σχολη...

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά και γίνεται,αλλά δεν πολύκολλάνε μάνα μ'  αυτά τα 2.

Θα κουράρεις τα δενδρύλια ή θα ψεκάζεις για δάκο τους παθούντες με λουμπάγκο;

Καλύτερα,εάν είναι να πας για 2 σχολές,να δεις σχετικές μεταξύ τους ώστε να μπορέσεις να γλυτώσεις χρόνια με τις αναγνωρίσεις μαθημάτων ή να την δεις για μεταπτυχιακό.

Έτσι μπορείς σε 6-7 χρόνια να έχεις ξεμπερδέψει.

Με αυτά που θέλεις εσύ θα πρέπει να περάσεις τουλάχιστον 8 χρόνια πριν ξεμπερδέψεις,βάλε και +2 χαλαρά λόγω καταλήψεων, απεργιών και καθηγητών και θα έχεις μια δεκαετία μέσα στο νερό.

Δημοσ.

ναι γινεται,αλλα κατσε πρωτα να τελειωσεις το λυκειο,να καταφερεις να περασεις εκει που θες και μετα να καταφερεις να τελειωσεις τη πρωτη σχολη...

Nα καταφέρεις να μην αλλάξεις γνωμη 10 φορές ως τότε. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Αν και μιλάμε για καμιά 6-7 χρόνια μετά στην καλύτερη αυτήν την στιγμή...με τα σημερινά δεδομένα ναι γίνεται...αν έχεις πάρει πτυχίο από οποιαδήποτε σχολή τότε μπορείς να δώσεις κατατακτήριες για οποιαδήποτε σχολή θες.

• Like 1
Δημοσ.

νομιζω καλύτερη λύση θα ήταν να γυρίσεις και να τελειώσεις το ενιαίο για να πας κατευθειαν φυσικοθεραπεια από το να δώσεις κατατακτήριες αν και εφόσον..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...