Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy s5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.αξιζει η αγορά του Galaxy s5 στα 429 ευρώ η υπάρχει κάτι καλύτερο σ αυτά τα λεφτά;να διευκρινίσω ότι δε θέλω κινεζικό ,μη μου προτείνετε για αγορές από Κίνα.το είδα το s5 σε κάποιο κατάστημα και μου άρεσε αλλά θέλω να μου απαντήσουν κάτοχοι η γνωστές της συσκευής αν αξίζει η αγορά της

Δημοσ.

Καλησπέρα.αξιζει η αγορά του Galaxy s5 στα 429 ευρώ η υπάρχει κάτι καλύτερο σ αυτά τα λεφτά;να διευκρινίσω ότι δε θέλω κινεζικό ,μη μου προτείνετε για αγορές από Κίνα.το είδα το s5 σε κάποιο κατάστημα και μου άρεσε αλλά θέλω να μου απαντήσουν κάτοχοι η γνωστές της συσκευής αν αξίζει η αγορά της

Δεκτό, αλλά υποθέτω ξέρεις τι κινητάρες χάνεις για να πάρεις το S5!?

Δημοσ.

Η τι η του στα 429 είναι η κανονική στο Σκρουτζ;δε πιστεύω να είναι καμία έκδοση μίνι δε ξερω...τέλος συμφέρει περισσότερο σαν αγορά σε σχέση με το iPhone 6;

Δημοσ.

Βλεπω καθε μερα και το s5 αλλα και το Note 3.

Στο ενα κατοχος η αδερφη μου και στο αλλο συναδελφος.

Γνωμη μου ειναι οτι το Νοτε 3 ειναι πολυ καλυτερο.Οποτε αν θελεις καποια αλλη προταση πηγαινε στο Νοτε 3 

αν δεν εχεις θεμα με την 5.7

Δημοσ.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι στο φιλοθεάμον κοινό: Άλλο πράγμα το οτι το S5 δεν αρέσει σε πολλούς σαν design και άλλο πράγμα το οτι το S5 δεν αξίζει σαν αγορά. Το S5 είναι ένα άριστο κινητό και απροβλημάτιστο, δεν είδαμε κάποιο σοβαρό πρόβλημα να βγαίνει σύμφωνα με τους χρήστες του. Προφανώς κι εγώ σε αυτά τα λεφτά θα συνιστούσα σε κάποιον που δεν έχει θέμα με το μέγεθος να δοκιμάσει το Note 3 του οποίου είμαι κάτοχος αλλά αν θέλει κάποιος το S5 δεν θα του πω οτι δεν αξίζει. Και αυτονομία έχει καλή και από κάμερα ΄΄φυσάει΄΄ και η οθόνη του είναι εξαιρετική που δείχνει την αλματώδη εξέλιξη των amoled με την πορεία S4---->Note 3---->S5----> Tab S----> Note 4 να είναι εντυπωσιακή. (να βάλω και σαν + το αδιάβροχο αν και μου είναι παντελώς αδιάφορο)

Προφανώς και αξίζει σαν αγορά πολύ περισσότερο από το Iphone 6.

Η τι η του στα 429 είναι η κανονική στο Σκρουτζ;δε πιστεύω να είναι καμία έκδοση μίνι δε ξερω...τέλος συμφέρει περισσότερο σαν αγορά σε σχέση με το iPhone 6;

Δημοσ.

Δεκτό, αλλά υποθέτω ξέρεις τι κινητάρες χάνεις για να πάρεις το S5!?

για πες μας από προσωπική  εμπειρία τι κινηταρες χάνει ?? και που είναι καλύτερες από το s5 ?????

Δημοσ.

Δες και το S4 -Ι9506 Mε τον snapdragon 800 στα 2,3 κοντραρει το S5 εχει πιο καλη εμφανιση και 100 ευρω κατω.

Το συγκεκριμενο θελω να μαθω απο καποιον κατοχο πως τα παει απο μπαταρια.

Καποιοι λενε οτι σε μιση μερα ειναι οφ.Ισχυει?

Δημοσ.

για πες μας από προσωπική  εμπειρία τι κινηταρες χάνει ?? και που είναι καλύτερες από το s5 ?????

Ορίστε 3 από τα καλύτερα κινητά, με χαμηλότερες τιμές, από αξιόπιστο μαγαζί που έχω αγοράσει κάμποσες φορές...

Oneplus One 64GB έκδοση 333€ τελική και συγκριτικό

HUAWEI HONOR 6 32GB έκδοση, 317€ τελική και συγκριτικό

Xiaomi Mi4 64GB έκδοση, 355€ τελική και συγκριτικό

Δημοσ.

Ορίστε 3 από τα καλύτερα κινητά, με χαμηλότερες τιμές, από αξιόπιστο μαγαζί που έχω αγοράσει κάμποσες φορές...

Oneplus One 64GB έκδοση 333€ τελική και συγκριτικό

HUAWEI HONOR 6 32GB έκδοση, 317€ τελική και συγκριτικό

Xiaomi Mi4 64GB έκδοση, 355€ τελική και συγκριτικό

Το Oneplus κινιταρα μονο που αυτο που δειχνεις ειναι η κινεζικη εκδοση με 1χρονο εγγυηση και παιρνει την caynogen μεσω ροοτ απο το σιτε.

Δημοσ.

Το Oneplus κινιταρα μονο που αυτο που δειχνεις ειναι η κινεζικη εκδοση με 1χρονο εγγυηση και παιρνει την caynogen μεσω ροοτ απο το σιτε.

Μπορείς να το βρεις μέσω πρόσκλησης.....κάποια στιγμή....και να σου έρθει από Γερμανία...μέσω μεσάζοντα. Ή έτσι ή από Κίνα, δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Δημοσ.

Γειά σας έχω μια ερώτηση σχετικά με το samsung galaxy s5.Το έχω αγοράσει 3 μέρες τώρα και έχω το εξής πρόβλημα.Σβήνει χωρίς λόγο,εκεί που το έχω και κάθεται μετά απο κάποιες ώρες χωρίς να το έχω πειράξει (να θέλει τα χάδια του σα γκόμεναlol.gif δεν νομίζω) απλά το βρίσκω κλειστό και πρέπει να το ανοίξω να δώσω pin κλπ...Έχετε κάποια ιδέα είναι κάποια ρύθμιση που χρειάζεται ίσως; γενικά συμβαίνει και σε άλλους μου είναι λίγο δύσκολο να μετακινηθώ σε servise ή εταιρεία κινητής.Η μπαταρία το έχω τσεκάρει είναι τουλάχιστον 80% οπότε κάτι άλλο συμβαίνει.Αν γνωρίζει κάποιος και θέλει ας βοηθήσει ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...