Grey Warden Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Γειά σας έχω μια ερώτηση σχετικά με το samsung galaxy s5.Το έχω αγοράσει 3 μέρες τώρα και έχω το εξής πρόβλημα.Σβήνει χωρίς λόγο,εκεί που το έχω και κάθεται μετά απο κάποιες ώρες χωρίς να το έχω πειράξει (να θέλει τα χάδια του σα γκόμενα δεν νομίζω) απλά το βρίσκω κλειστό και πρέπει να το ανοίξω να δώσω pin κλπ...Έχετε κάποια ιδέα είναι κάποια ρύθμιση που χρειάζεται ίσως; γενικά συμβαίνει και σε άλλους μου είναι λίγο δύσκολο να μετακινηθώ σε servise ή εταιρεία κινητής.Η μπαταρία το έχω τσεκάρει είναι τουλάχιστον 80% οπότε κάτι άλλο συμβαίνει.Αν γνωρίζει κάποιος και θέλει ας βοηθήσει ευχαριστώ. Όπως είσαι το πας στο κατάστημα και ζητάς αντικατάσταση. Είσαι εντός DOA. Αυτό συνέβαινε συχνά σχεδόν στα μισά G3 όταν πρωτοκυκλοφόρησαν αλλά μπορεί να συμβεί και σε κάποια κινητά ανεξαρτήτως εταιρίας. Έτυχε να πέσεις σε ελαττωματικό, κάνε την συνενόηση και ζήτα αντικατάσταση. Μπορεί να σου πουν οτι χρειάζεται να διαπιστωθεί από το service και να περιμενεις λιγες μέρες αλλά θα στο αντικαταστήσουν. Μόνο κάντο άμεσα και πριν περάσουν 7 ημέρες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα