Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει άνθρωπος που θα πάρει ένα φαρμακευτικό(?) προϊόν από μια σελίδα που ουδεμία σχέση έχει με κάποια φαρμακευτική εταιρία και θα το βάλει πάνω σε κρεατοελιά για να την εξαφανίσει; 

Αν ναι τότε τα θέλει ο πισινός του...

Δημοσ.

Ρε παιδιά την διαφημίζουν στην τηλεόραση..κ εγώ αμφιβάλλω κ απλά ρώτησα αν την έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει..

Δημοσ.

εγω οταν ημουνα μικρος (και χαζος προφανως) την εβγαλα με καρφιτσα μου στοιχησε μολις 0,10 ευρω οσο η βελονα πολυ ωρα προσπαθειας και το αποτελεσμα ηταν οτι ξαναβγηκε (τζαμπα ο πονος).Αν δεν καταφερα να την βγαλω εστω με αυτον τον τροπο αμφιβαλλω αν αυτο το ματζουνι την εξαφανησει.Αρα δερματολος για σιγουτα πραγματα

Δημοσ.

Πριν και μετά σε εικόνα γραμματόσημο. Μπορώ και εγώ με ένα photoshop να σου βάλω ή βγάλω ότι θες πάνω σου και να τα ρίξω όλα σε μια θαυματουργή κρέμα!!!!!

Δημοσ.

εγω οταν ημουνα μικρος (και χαζος προφανως) την εβγαλα με καρφιτσα μου στοιχησε μολις 0,10 ευρω οσο η βελονα πολυ ωρα προσπαθειας και το αποτελεσμα ηταν οτι ξαναβγηκε (τζαμπα ο πονος).Αν δεν καταφερα να την βγαλω εστω με αυτον τον τροπο αμφιβαλλω αν αυτο το ματζουνι την εξαφανησει.Αρα δερματολος για σιγουτα πραγματα

Αφού γλύτωσες τα χειρότερα πάλι καλά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...