christzoykas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Ποια ειναι η γνωμη σας για το http://globallshare.comΚαι για τς "μετοχες" ?
johnkal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Globallshare τρόπος να κερδίζεις μετοχές από τα παγκόσμια social media https://www.globallshare.com τι παζει? GlobAllShare το κοινωνικό δίκτυο που(μάλλον)θα ταράξει τα νερά. Η γνώμη μου είναι πως πρόκειται για απάτη. Εξάλλου συνέχεια παρατείνει την υποτιθέμενη πλήρη παγκόσμια πρόσβαση. Νομίζω σήμερα ήταν για άλλη μια φορά να ξεκινήσει (28 Σεπτεμβρίου).
christzoykas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι όχι "τελειώνει" 20 Οκτωβρίου, θέλω να πιστεύω! Αποστολή από το GT-I8260 με τη χρήση Insomnia App
arc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 οποτε και να τελειωνει, σε διαβεβαιω οτι σοβαρες μετοχες δεν προκειται να παρει κανεις. Για να ριξουν σταχτη στα ματια αφελων μπορει να δωσουν απο μια μετοχη καποιου ψιλικατζιδικου ή καποιου περιπτερου, αλλα για κατι σοβαρο ... δεν.
christzoykas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Αν ειναι ετσι οπως τα λετε δεν τους τιμά και πολυ αυτο που κανουν , δεν πρόκειται να τς παρει κανεις στα σοβαρά! Στ "μιζερια" μια ζωη Αποστολή από το GT-I8260 με τη χρήση Insomnia App
arc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Αν ειναι ετσι οπως τα λετε δεν τους τιμά και πολυ αυτο που κανουν , δεν πρόκειται να τς παρει κανεις στα σοβαρά! Στ "μιζερια" μια ζωη Μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τα αλλα links που εδωσε ο johnkal; Αν ναι, θα κατάλαβες μόνο σου πόσο «έντιμες προθέσεις» έχουν
newtech Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Καλα ακομα δεν εδωσαν τις μετοχες? hahahahahah. Εδω και 1 χρόνο ετσι το πανε..
kostas_dr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Θα περιμένουν φαίνεται, τους "καλούς" πελάτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα