Red Scorpion Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα θέμα, σε ένα φάκελο έχω 600 εικόνες από συλλογή αλλά έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν διπλότυπες φωτογραφίες η ακόμα και τριπλές ή τετραπλές. Το χειρότερο όμως είναι ότι όλες τους έχουν διαφορετικούς τίτλους και εμφανίζονται τυχαία στο φάκελο με αποτέλεσμα να μου είναι πολύ δύσκολο έως και αδύνατο να τις εντοπίσω και να τις σβήσω όλες. Γι αυτό θα ήθελα να με πείτε αν υπάρχει κανένα λογισμικό που να εντοπίζει με βάση την εμφάνιση όσες φωτογραφίες είναι ίδιες ή μοιάζουν μεταξύ τους μέσα σε ένα φάκελο και να μου τις εμφανίζει για να επιλέξω ποιες θέλω να σβήσω. Πως είναι το πρόγραμμα εικόνων της Google που ανεβάζεις μία εικόνα και σου βρίσκει τις παρόμοιες της, τις πηγές της κ.τ.λ... κάτι τέτοιο απλά σε αυτή την περίπτωση να εντοπίζει τις πανομοιότυπες τοπικά. Ξέρω ότι υπάρχουν προγράμματα που το κάνουν αυτό με βάση τον τίτλο αλλά όπως προανέφερα δεν έχουν ίδιους τίτλους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
torq Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) εγώ κάνω τη δουλειά που θες με το ACDSee. Πως είναι το πρόγραμμα εικόνων της Google που ανεβάζεις μία εικόνα και σου βρίσκει τις παρόμοιες της, τις πηγές της κ.τ.λ... ποιο είναι αυτό το πρόγραμμα; Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2014 από torq
P_M Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα θέμα, σε ένα φάκελο έχω 600 εικόνες από συλλογή αλλά έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν διπλότυπες φωτογραφίες η ακόμα και τριπλές ή τετραπλές. Το χειρότερο όμως είναι ότι όλες τους έχουν διαφορετικούς τίτλους και εμφανίζονται τυχαία στο φάκελο με αποτέλεσμα να μου είναι πολύ δύσκολο έως και αδύνατο να τις εντοπίσω και να τις σβήσω όλες. Γι αυτό θα ήθελα να με πείτε αν υπάρχει κανένα λογισμικό που να εντοπίζει με βάση την εμφάνιση όσες φωτογραφίες είναι ίδιες ή μοιάζουν μεταξύ τους μέσα σε ένα φάκελο και να μου τις εμφανίζει για να επιλέξω ποιες θέλω να σβήσω. Πως είναι το πρόγραμμα εικόνων της Google που ανεβάζεις μία εικόνα και σου βρίσκει τις παρόμοιες της, τις πηγές της κ.τ.λ... κάτι τέτοιο απλά σε αυτή την περίπτωση να εντοπίζει τις πανομοιότυπες τοπικά. Ξέρω ότι υπάρχουν προγράμματα που το κάνουν αυτό με βάση τον τίτλο αλλά όπως προανέφερα δεν έχουν ίδιους τίτλους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! DupDetector οτι καλύτερο έχω χρησιμοποιησει
Red Scorpion Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Πρώτα απ'όλα να σας ευχαριστήσω και τους δύο!!! ποιο είναι αυτό το πρόγραμμα; Αν πας στην Αναζήτηση Εικόνων της Google, στο πλαίσιο αναζήτησης (εκεί που γράφεις δηλαδή) αν θες μπορείς να σύρεις μία εικόνα. Τότε το Google θα ψάξει να βρει τις πηγές της, τον τίτλο της και όμοιές της. Αυτό εννοώ ;-)
vrykolakas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δες κι αυτό: http://download.cnet.com/Visual-Similarity-Duplicate-Image-Finder/3000-2193_4-10422191.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα